Dodaj do ulubionych

PrzedstawiCIELKI handlowe :-)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:22
Panie jezdza obklejonymi autkami i co niektore sa baardzo ladne wpisujcie
ktore ...:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: zenek Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 18.05.06, 19:29
      jeszcze takiej nie spotkałem, wolę te co mają swoje auta :)
    • Gość: hehe Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 18.05.06, 19:37
      dobrze, że nie obsranymi, hehehe
    • Gość: ciekawy Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 18.05.06, 21:25
      i co jednak nie ma ładnych?
      • Gość: rafal Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 20:56
        Ja tam juz kilka fajnych panienek widzialem...:-)
        • Gość: zenek Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 19.05.06, 21:32
          jakich?
          • Gość: przemas Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 23:22
            Ja tez widuje jedna super dziewczyne tylko nie wiem za bardzo w zym ona jezdzi
            ale fajna jest hehe
            • Gość: zenek Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 20.05.06, 08:39
              a nie ma obklejonego auta :))??????
              • Gość: dsl Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 13:07
                Pani ze "Zbyszka" jest fajna - jeździ żółtym P206
                • Gość: ... Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 18:02
                  i zadnej juz nie ma :-)????
                  • Gość: jest jest Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 22.05.06, 09:16
                    ta co załozyła ten watek :)))))))))))))
                    jakaś zakompleksiona blondi panna, co nikt nie zwraca na nią uwagi, nawet w tym
                    obklejonym aucie :)
                    • Gość: hehehe Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 17:16
                      a to przedstawicielki sa tylko blond...?z tego co wiem jest kilka fajnych
                      czarnulek...blondyny tez sa niezle
                      • Gość: ja4 Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 22.05.06, 17:24
                        Super dziewczyny pracują w Redbullu, kiedyś miałem okazje byc na ich
                        zgrupowaniu, ale laski i jakie charakterne! Będę je wspominać do końca moich dni.
                        • Gość: ... Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 17:59
                          Teraz w red bullu pracuje facet dziewczyny przeniesli na inny teren ;-)
                          zapewniam ze tez jest b fajny haha
                          • Gość: joker Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 21:40
                            i juz tylko tyle tych pań????
    • Gość: filip Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 29.05.06, 09:17
      Widuję taką śliczną blondynkę z długimi włosami, ale niestety nie pamietam w
      jakiej firmie pracuje.
      • Gość: kolega po fachu Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 17:30
        ...chyba wiem o ktora Ci chodzi faktycznie piekna bestia :-))))))))))))))))))
        • Gość: filip Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 30.05.06, 19:15
          a może mi powiesz w jakiej firmie jeżdzi? tak się zawsze zapatrzę, ze niegdy nie
          mogę zapamietać.
          • Gość: kc Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:26
            bialym autem??????????????????????
            • Gość: smakosz Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 21:40
              a gzie wy ja widzicie najczesciej?
              • Gość: 1-dna z przedstawi Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.man.czest.pl 01.06.06, 21:54
                • Gość: przedstawicielka Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.man.czest.pl 01.06.06, 21:56
                  ja jezdze firmowym autem i jestem przedstawicielka red bulla. jak bedziecie
                  mnie kiedys widziec to pomachajcie albo zagadajcie jakos na pewno zwroce uwage
                  na przystojniaka
                  • blanc Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) 09.06.06, 23:44
                    Tylko na przystojniaka? ;) Podobno najważniejsze jest to co w środku, hehe
    • Gość: zeus pic na wodę..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 10:52
      Nie sposób się niedomyśleć kto założył ten wątek: załozyła go, zakompleksiona,
      blondyna jeżdząca białym autkiem....wielka mi przedstawicielka! niezłe trzeba
      mieć kompleksy aby się posunąc do takiego kroku...blond spalone włosy, ala
      balejażżż, tipsy aż się żygać chce, sztuczne solko, okropna buzia i tandetnie
      ubrana- ale jestem dama!! hehehe, dobra jesteś panno!!
      ps. pewnie 1-sza twoja praca, ale nie martw się niedługo ostatnia :)
      • Gość: marzena Re: pic na wodę..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 17:58
        ...post przede mna pewnie napisala jakas paskudna smierdzaca czarna
        "zakompleksiona"urzedniczka...no coz wracajac do tematu ja widzialam ostatnio
        bardzo fajna w bahlsenie :-) pozdr A.
        • Gość: marzena Przedstawicielki handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 17:59
          ps.przedstawicielki to jeden watek ale jacy PRZEDSTAWICIELE!
          • Gość: przedstawicielka Re: PrzedstawICIELE handlowi :-) IP: *.man.czest.pl 04.06.06, 15:25
            ja jestem przedstawicielka red bulla i chcialam powiedziec ze nie tylko my
            kobiedy bedace przedstawicilkami jestesmy ladne i madre ale jest wielu
            przedstwicieli ktorzy sa naprawde zaliczaja sie do mezczyzn przystojnych
            nalezy do nich np. pan z Coca-coli
            • Gość: przedstawicielka Re: PrzedstawICIELE handlowi :-) IP: *.man.czest.pl 05.06.06, 12:34
              niech sie odezwie pan z Coca-coli
              • Gość: przedstawicielka Re: PrzedstawICIELE handlowi :-) IP: *.man.czest.pl 06.06.06, 21:07
                pozdrawiam wszystkich przedstawicieli i czekam na pana z Coca-coli
                • Gość: znajomy Re: PrzedstawICIELE handlowi :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 09:03
                  A ja znam pana z Coca Coli... Taki wysoki mlody prawda? Ciemne wlosy??
                  Hehe powiem mu dzisiaj ze ktos sie nim interesuje :)
                  • Gość: przedstawicielka Re: PrzedstawICIELE handlowi :-) IP: *.man.czest.pl 07.06.06, 10:42
                    jasne powiedz mu zeby sie odezwal na forum skoro go znasz dzieks i pozdrawiam
                  • Gość: j.n. Czy chodzi o Przemka?????? IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 08.06.06, 09:35
                    Przemka z Coli??
            • Gość: no cóż Re: PrzedstawICIELE handlowi :-) IP: *.echostar.pl 07.06.06, 01:05
              Naprawdę nie wiedziałam, ze same przedstawicielki maja takie mniemanie o sobie,
              a inni tak zywo w tych dyskusjach uczestniczą.Znam bardzo duzo dziewczyn bardzo
              atrakcyjnych, które przedstawicielkami nie są.To zawód, gdzie się człowiek
              wypala szybko.Nie rozumiem, co w nich lepszego, ze temat tak sie rozciagnął.Nie
              pisac mi, ze jestem zazdrosna.jestem poprostu pewna siebie, ładna kobietą,
              która nie chciałaby byc przedstawicielką.
              • Gość: i tak jest Re: PrzedstawICIELE handlowi :-) IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 07.06.06, 08:24
                masz racje, napisałem już, że ten post pisze zakompleksiona blondi, która
                dostala 1-szą pracę i mysli, że złapała nie wiadomo co...pusta jest i tyle.
          • Gość: przedstawicielka Re: Przedstawicielki handlowe :-) IP: *.man.czest.pl 07.06.06, 10:43
            zgadzam sie z toba w 100% popieram !!!
            • Gość: do marzeny Re: Przedstawicielki handlowe :-) IP: *.man.czest.pl 07.06.06, 10:46
              zgadzam sie z toba co do przedstawicielow. przyjrzyj sie dokladnie niektorym
              jakie fajne z nich cialka:)
              • Gość: a nie mówiłem co do przedstawicielów....analfabetyzm IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 07.06.06, 18:59
                a nie mówiłam, blondi, pusta i analfabetka
                • Gość: ... Re: co do przedstawicielów....analfabetyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 20:29
                  hmm no tak jak post to i wymiana zdan jak wymiana zdan to oczywiscie
                  "obwalanie"sie nawzajem napisze krotko szanuje kazda prace nie rozwazam kto jest
                  zakompleksiony kto nie osobista sprawa...sama jestem przedstawicielka widze po
                  niektorych wypowiedziach ze "NIESTETY"blondyna ale za analfabetke i
                  zakompleksiona "pusta"blondi napewno sie nie uwazam pozdrawiam wszystkich
                  przedstawicieli i reszte swiata
                  • Gość: do J.N.przedsta... czy chodzi o Przemka? IP: *.man.czest.pl 08.06.06, 10:41
                    nie wiem dokladnie jak ma na imie ale milo by bylo gdyby sie sam odezwal na
                    forum
                    • Gość: edi Re: czy chodzi o Przemka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 12:18
                      nieza jest pani w żótyp peugocie ZBYSZKO :)
                  • Gość: no cóż Re: co do przedstawicielów....analfabetyzm IP: *.echostar.pl 08.06.06, 13:58
                    Dobrze to ujete-przedstawiciele i reszta świata.Jakiś nowy podział ludności?
    • Gość: realista Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 15:44
      bylem kiedys przedstawicielem Pfizera. co tam sie wyrabialo na imprezach to
      jeden wielki burdel. dziewczyny puszczaly sie z kazdym kto byl w stanie je
      wybic wyzej. dla kasy i pozycji w firmie zrobily by wszystko nawet kosztem
      swoim partnerow/mezow.

wiec zanim pomyslicie o takich laskach to sie zastanowcie. te z farmacji
      zarabiaja po 3-4tys a mimo to sie sprzedaja. to co ma robic taka ze "zbyszka"
      jak nie pracowac dupa. przeciez nie bedzie jezdzic po czestochowie cale zycie
      • Gość: ... Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 16:46
        uuuuuuuuu jakos trudno mi uwierzyc "realisto"ze byles kiedys przedstawicielem
        handlowym a teraz opowiadasz takie bzdury na forum a moze ty kogos chciales
        przeleciec i jak zwykle ci sie nie udalo co ... pozdrawiam pania ze ZBYSZKA i
        zycze nie lamania sie opiniami kretynow pozdr
        • Gość: realista Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 19:12
          a jakie masz podstawy, droga panienko, by uwazac mnie za klamce? jesli to ze
          trudno sie dostac na "farmę" bo jest w pierwszej lidze to marny dowod. praca
          przed. handlowego to dosc niski horyzonty dla kogos kto sie w zyciu ceni i chce
          cos osiagnac. no chyba ze jestes jakas dziolcha ze wsi ktora na widok taniego
          laptopa, bezlimitowej komorki i grata 206 wskoczy szefowi okregu pod biurko.

dzisiaj, siedzac na stanowisku menadzerskim widze to dokladnie czego nie brac
          do lozka. lepiej miec normalna kobiete niz szmatke ktora zrobi wszystko w imie
          kasy, wygod i zludnej kariery. zycze tego wszystkim.
          • Gość: DO REALISTY Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.man.czest.pl 09.06.06, 15:08
            Ty to masz dopiero tok rozumowania wez sie koles zastanow nim cos
            napiszesz.ciekawe jaka ty masz prace?? powiem tyle ze jako przedstawicielka
            zarabiam wiecej niz np. ksiegowa itd. a ile ludzi sie pozna bedac
            przedstawicielem handlowym
            • Gość: ja2 Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 09.06.06, 22:13
              Chyba nie wiesz ile zarabia księgowa, hahaha.
              Po Twoich wypowiedziach mozna sie domysleć, że do innej pracy sie nie nadajesz,
              bo cóz to za ciężka praca przedstawiciela :)
              Najważniejsze ile ludzi sie pozna i jak sie przed nimi wygląda, wizualnie
              oczywiście...
              • Gość: do Ja2 Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.man.czest.pl 09.06.06, 22:35
                ciekawe jaka ty masz prace ja nie narzekam jako przedstawicielka zarabiam w sam
                raz na pewno mam wiecej placone niz jako ksiegowa w pewnej firmie.Widac kto
                sie zna lepiej.Jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj
                • Gość: ja2 Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 09.06.06, 22:52
                  ja nie piszę o pewnych firmach, tylko o dobrych księgowych :)
                  dobrze, ze ty wszystko wiesz najlepiej!
                  • Gość: realista Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:30
                    dobra ksiegowa w firmie z.o.o (na terenie czestochowskim) zarabia od 4 do 8
                    tys. mowimy tutaj o prawdziwej ksiegowej a nie o jakis 25-30 letnich gowniarach
                    po ekonomiku ktore nie wiedza co to bilans otwarcia.

zaden przedstawiciel handlowy nie zarobi wiecej niz 3tys.

dziewczyny nie osmieszajcie sie. jako przedstawicielki handlowe pracujecie
                    tylko dupa i ladnym usmiechem. macie ladnie wygladac, usmiechac sie i bajerowac
                    klientow. prawdziwa prace zostawcie mezczyznom. pozdrawiam
                    • Gość: ja2 Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 10.06.06, 08:52
                      Oj, może bez przesady, przedstawicielki i to atrakcyjne też są potrzebne, ale
                      atrakcyjne fiz i psych, a nie głupie lale-a takie są te które się tu wypowiadają.
                      Zarabiają góra 1,800zł i myślą, że nie wiadomo co...bez studiów, bez znajomości
                      językow.
                      Ale nie ubliżajmy i pochopnie nie ocenaij, ze wszystkie to dziwki, bo tak to
                      sprecyzowałeś. Dziwki to gdzie indziej pracują, a każda prowadzi sie jak chce,
                      czy to przedstawicielka, sprzątaczka, nauczycielka czy lekarka. Ja obracam sie w
                      tym ostatnim zawodzie i też różne rzeczy dzieją się na nocnych dyżurach.
                      I niestety faceci często też tyko robia "proformę". Nie zależy to od plci tylko
                      od podejścia i lenistwa.
                      pozdrawiam
                      • Gość: do realisty Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.man.czest.pl 10.06.06, 09:03
                        ja dobrze wiem ile zarabialabym jako ksiegowa i nadmieniam tu ze jako
                        przedstawicielka zarabiam wiecej niz jakbym zostala ksiegowa.Aha i zeby zostac
                        przedstawicielem lub przedstawicielka trzeba miec wyglad ktorego ty nie
                        posiadasz pozdrawiam Do roboty brudasie
                        • Gość: przedstawicielka Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.man.czest.pl 10.06.06, 21:21
                          No i co gdzie jest ten pan z coca-coli co??
                          • Gość: hahaha Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 11.06.06, 11:50
                            Pan z Coli-Przemek nawet by was "osr.. " nie chciał
                            • Gość: przedstawicielka i gdzie pan z coli?? IP: *.man.czest.pl 12.06.06, 19:34
                              • Gość: jeden z przedstaw. Re: i gdzie pan z coli?? IP: *.man.czest.pl 14.06.06, 10:37
                                Ja co ja nie moge byc?? jestem przedstawicielem "Kubusia"
    • Gość: Pawel Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:38
      panów z coca - coli jest 2-óch. jednego widzialem w poniedzialemk na polnocy, a
      drugiego godz pozniej na Połanieckiej.
      • Gość: przedstawicielka do Pawla IP: *.man.czest.pl 14.06.06, 21:13
        chodzi mi dokladnie o tego mezczyzne z coli wysoki szczuply brunet wlosy na zel
        i wszystko jasne o kogo chodzi czekam na odpowiedz pana z coli pozdrawiam
        • Gość: ona Re: do Pawla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 22:22
          Ty dziewczyno jestes jakas downowata. Przeciez ten Realista napisal jasno ze
          pracuje na kadrze zarzadzajaco-menadzerskiej. Wiec albo jest jakims
          kierownikiem albo nawet vice dyrektorem. Ale ty widocznie jestes naprwde za
          glupia by znacz znaczenie slowa menager. Boze co za wiocha!
          • Gość: hm Re: do Pawla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 10:20
            Jak forum to post jak post to czywiscie PIERDOLY ludzie ktos napisal zeby
            wpisywac to sie wpisujcie a nie narzekajcie nie macie ochoty sie wposywac to
            przynajmniej nie zasmiecajcie poastu glupotami wpisuje pania z DREWBETU
            • Gość: jedna z nich Re: do Pawla IP: *.man.czest.pl 17.06.06, 10:50
              jasne ze moze byc i pan z kubusia ostatnio mielismy okazje sie zapoznac rownie
              fajny przystojniak niezapominajac o panu z coli
              • Gość: przedstawiciel przedstawicielki handlowe IP: *.man.czest.pl 18.06.06, 10:39
                dajcie spokuj na forum z przedstawicielami jak bedziecie kiedys mieli okazje to
                sie zapoznajcie i umowcie na kawe a nie na forum pierdoly wypisujecie heh
                • Gość: MW Re: przedstawicielki handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 19:22
                  oj ludzie ludzie nie macie co robic i komu d...obrabiac
                  • Gość: zwykly on Re: przedstawicielki handlowe IP: *.man.czest.pl 20.06.06, 20:32
                    nie tylko przedstawiciele sa przystojni heh
                    • Gość: jeden z nich Re: przedstawicielki handlowe IP: *.man.czest.pl 25.06.06, 15:52
                      a czy musza byc tylko przedstawiciele co??
                      • Gość: Przedstawicielka Re: przedstawicielki handlowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 16:07
                        A mnie sie podoba kolo od Past do zębów i kolo od Perfumików :D
                        • Gość: Dupa zajebista Re: przedstawicielki handlowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 16:11
                          A ja ostatnio zaobserwowałam na markecie kolesia od chyba proszków do prania
                          taki wysoki tez nie najgorszy
                          • Gość: ona Re: przedstawicielki handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 19:38
                            Ludzie, jakie Wy macie problemy. Koleś od proszków, od coca-coli, może też od
                            podpasek. Laski od innych produktów.
                            Przemek odezwij się, nie odezwij się. Blondyna czy nie; analfabetka a może
                            dyslektyczka. Kurcze jaki kraj. Chyba konkretnie musi się Wam nudzić.
                          • Gość: Guest Re: przedstawicielki handlowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 20:42
                            Nie wiem czemu zachwycacie się tą za Zbyszka :( Wygląda nijako a w dodatku nie
                            umie jeździć :(
                            • Gość: PH Z Re: przedstawicielki handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 14:03
                              Nie każdemu musi się podobać to samo. Są gusta i guściki kolego. Poza tym nie każdy ma szczęście jeździć idealnie tak jak z pewnością Ty potrafisz.Pozdrowienia dla Ciebie.
                              • Gość: Guest Re: przedstawicielki handlowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 16:57
                                Ja nie mówie tutaj że jeżdże idealnie bo dużo mi jeszcze brakuje ale wciągle
                                się ucze a miałem kilka razy "przjemność" :/ jechać chyba za Tobą w kierunku
                                Katowic i sam widziałem jak jeździsz. Jak Cie bawią duże prędkości to sobie
                                jedź się pościgać na KJS'ach a nie na zwykłych drogach. Nie życzę Ci i nie
                                chciałbym aby np. kiedyś wyskoczyło Ci przed maske dziecko....bo by na pewno
                                tego nie przeżyło :( Sam jestem PH i wiem jaka nasza praca ale te kilka
                                zaoszczędzonych minut dziennie nie zwrócą nikomu życia....
                        • Gość: miki Re: przedstawicielki handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 22:49
                          Ale o kogo chodzi?
                          • Gość: jedna z nich przedstawicielki handlowe IP: *.man.czest.pl 28.06.06, 08:55
                            caly czas chodzi oczywiscie o przedstawicieli handlowych
                            • Gość: miki Re: przedstawicielki handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 09:44
                              wiadomo, ale jakich firm - jest dużo past i dużo perfumików
                              • Gość: Fajny33 Re: przedstawicielki handlowe IP: 80.50.242.* 28.06.06, 19:22
                                A ja widziałem zaj.....cie fajną laskę w czerwonym piccanto, chyba MIX ele..coś
                                tam. Fajniutka czarnulka, palce lizać :))
                                • Gość: Ania Re: przedstawicielki handlowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 16:41
                                  A co to jest za kolo tez przedstawiciel jeżdzi granatowo - niby fioletowa astra
                                  II ????? wie ktos??
                                  • Gość: zenek Re: przedstawicielki handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 20:52
                                    To pewnie Pan Artur
                                    • Gość: Aga Re: przedstawicielki handlowe IP: *.adm.pcz.czest.pl 30.06.06, 07:55
                                      Pan Artur jest "calkiem do rzeczy"
                                      • Gość: Ania Re: przedstawicielki handlowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:16
                                        To właśnie chyba o tego kolesia mi chodzi, on jest od past i jezdzi Astra.
                                        Pozdrowienia dla kolezanek po fachu :))))))
    • Gość: paolo Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 17:00
      A studentki pedagogiki, lub z psychologii jakie są ładne....łooohochooooo
      • Gość: Ania Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 17:01
        no i wyksztalcone, a nie po szkole profilowanej lub policealnych.....
        • Gość: jedna z nich PrzedstawiCIELKI handlowe do ANI IP: *.man.czest.pl 29.06.06, 20:57
          wy wyksztalcone ciekawe?? spojrzec wystarczy co robicie przed akademikiem juz
          nie wspominajac co W AKADEMIKU wstyd. my jestesmy i mamy przyszlosc a wy tylko
          ciatanie po korytarzach
        • Gość: marzena Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 10:54
          Aniu wyksztalcenie wcale nie swiadczy o inteligencji czlowieka mozna byc po
          podstawowce i byc ow iele madrzejsza osoba niz mgr
    • Gość: Ale Głupoty Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 19:42
      Widze że nie macie o czym pisac tylko o tym która dupa ladniejsza, a mi sie
      zadna z nich nie podoba i nara
      • Gość: jol Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.man.czest.pl 04.07.06, 20:21
        no i bardzo dobrze
    • Gość: aaa Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 12:56
      Mnie sie podoba Pan z niebieskiej Astry
      • Gość: zibi Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 22:02
        Ale Arturek ma powodzenie, jestem w szoku.
        • Gość: ona do zibi IP: *.man.czest.pl 09.07.06, 21:27
          a co zazdroscisz ze ty nie masz powodzenia jak on?? pozdro
        • Gość: Krzychu Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:38
          Wyluzujcie, to spokojny chlopak i dajcie mu loozzz
          • Gość: ona PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.man.czest.pl 10.07.06, 19:55
            popieram wypowiadajacego sie poprzednika. odwalcie sie od tych przedstawicieli
            itd malo macie chlopakow na miescie w barach
            itd????????????????????????????????????????????????????????????????????
            • Gość: Kacha Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 16:18
              A ja wole Przedstawicieli, na miescie to samo buractwo chodzi ktore tylko
              zchlac sie mysli
              • Gość: Przedstawicielka Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:01
                Pozdrowienia dla jednego z przedstawicieli - zebym tylko wiedziala jak ma na
                imie, jest holera taki niedostepny !!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: była phd Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:14
                  holera przez "ch"kolezanko...nie psuj prosze juz i tak zrujnowanego wizerunku
                  pracy PH
                  • Gość: Arkadiusz Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:45
                    Dokladnie, ludzie mysla ze z nas to same cwaniaki i cwaniary tylko jak jeden
                    czy drugi musial by sie napracowac jak my to by mu sie odechcialo glupot
                    wypisywac
                    • Gość: była phd Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 17:26
                      nic dodac nic ujac...
                      • Gość: PH Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: 217.116.101.* 04.08.06, 23:35
                        Podbijam wątek do góry, może osiągnie trochę lepszy poziom. Co z
                        przedstawicielami i przedstawicielkami papierosów, piwa, alkoholi...??
                        Jakoś pozostają niezauważeni....

Pozdrawiam
                        • Gość: PH Z Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 17:22
                          Znam 2 fajnych przedstawicieli z piwa (T....)Przystojni, inteligentni i z poczuciem humoru:)Pozdrawiam T i J.
    • Gość: Romek Przedstawicielka Coli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 23:28
      W Coli też jest fajna przedstawicielka, blondzia, wysoka, ładna. Zastępuje
      przedstawicieli ma na imię Ania
      • Gość: Grzegorz Re: Przedstawicielka Coli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 10:59
        Była u mnie w sklepie, jak ładna taka głupia, po prostu blondynka
        • Gość: yhy Re: Przedstawicielka Coli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 19:33
          a mnie sie podoba jeden gosciu z sieci
          • Gość: Guest Re: Przedstawicielka Coli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 21:50
            a z jakiej firmy :)))
            • Gość: z Re: Przedstawicielka Coli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:57
              Nie wiem ale chyba jest od past do zębów, widziałam go w Auchan i Tesco, taki
              młody chyba

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka