Gość: ciekawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:22 Panie jezdza obklejonymi autkami i co niektore sa baardzo ladne wpisujcie ktore ...:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenek Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 18.05.06, 19:29 jeszcze takiej nie spotkałem, wolę te co mają swoje auta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 18.05.06, 19:37 dobrze, że nie obsranymi, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 18.05.06, 21:25 i co jednak nie ma ładnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 20:56 Ja tam juz kilka fajnych panienek widzialem...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 19.05.06, 21:32 jakich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemas Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 23:22 Ja tez widuje jedna super dziewczyne tylko nie wiem za bardzo w zym ona jezdzi ale fajna jest hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 20.05.06, 08:39 a nie ma obklejonego auta :))?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsl Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 13:07 Pani ze "Zbyszka" jest fajna - jeździ żółtym P206 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 18:02 i zadnej juz nie ma :-)???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jest jest Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 22.05.06, 09:16 ta co załozyła ten watek :))))))))))))) jakaś zakompleksiona blondi panna, co nikt nie zwraca na nią uwagi, nawet w tym obklejonym aucie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 17:16 a to przedstawicielki sa tylko blond...?z tego co wiem jest kilka fajnych czarnulek...blondyny tez sa niezle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja4 Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 22.05.06, 17:24 Super dziewczyny pracują w Redbullu, kiedyś miałem okazje byc na ich zgrupowaniu, ale laski i jakie charakterne! Będę je wspominać do końca moich dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 17:59 Teraz w red bullu pracuje facet dziewczyny przeniesli na inny teren ;-) zapewniam ze tez jest b fajny haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 21:40 i juz tylko tyle tych pań???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 29.05.06, 09:17 Widuję taką śliczną blondynkę z długimi włosami, ale niestety nie pamietam w jakiej firmie pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega po fachu Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 17:30 ...chyba wiem o ktora Ci chodzi faktycznie piekna bestia :-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 30.05.06, 19:15 a może mi powiesz w jakiej firmie jeżdzi? tak się zawsze zapatrzę, ze niegdy nie mogę zapamietać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kc Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:26 bialym autem?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 21:40 a gzie wy ja widzicie najczesciej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1-dna z przedstawi Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.man.czest.pl 01.06.06, 21:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedstawicielka Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.man.czest.pl 01.06.06, 21:56 ja jezdze firmowym autem i jestem przedstawicielka red bulla. jak bedziecie mnie kiedys widziec to pomachajcie albo zagadajcie jakos na pewno zwroce uwage na przystojniaka Odpowiedz Link Zgłoś
blanc Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) 09.06.06, 23:44 Tylko na przystojniaka? ;) Podobno najważniejsze jest to co w środku, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus pic na wodę..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 10:52 Nie sposób się niedomyśleć kto założył ten wątek: załozyła go, zakompleksiona, blondyna jeżdząca białym autkiem....wielka mi przedstawicielka! niezłe trzeba mieć kompleksy aby się posunąc do takiego kroku...blond spalone włosy, ala balejażżż, tipsy aż się żygać chce, sztuczne solko, okropna buzia i tandetnie ubrana- ale jestem dama!! hehehe, dobra jesteś panno!! ps. pewnie 1-sza twoja praca, ale nie martw się niedługo ostatnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: pic na wodę..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 17:58 ...post przede mna pewnie napisala jakas paskudna smierdzaca czarna "zakompleksiona"urzedniczka...no coz wracajac do tematu ja widzialam ostatnio bardzo fajna w bahlsenie :-) pozdr A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Przedstawicielki handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 17:59 ps.przedstawicielki to jeden watek ale jacy PRZEDSTAWICIELE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedstawicielka Re: PrzedstawICIELE handlowi :-) IP: *.man.czest.pl 04.06.06, 15:25 ja jestem przedstawicielka red bulla i chcialam powiedziec ze nie tylko my kobiedy bedace przedstawicilkami jestesmy ladne i madre ale jest wielu przedstwicieli ktorzy sa naprawde zaliczaja sie do mezczyzn przystojnych nalezy do nich np. pan z Coca-coli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedstawicielka Re: PrzedstawICIELE handlowi :-) IP: *.man.czest.pl 05.06.06, 12:34 niech sie odezwie pan z Coca-coli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedstawicielka Re: PrzedstawICIELE handlowi :-) IP: *.man.czest.pl 06.06.06, 21:07 pozdrawiam wszystkich przedstawicieli i czekam na pana z Coca-coli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: PrzedstawICIELE handlowi :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 09:03 A ja znam pana z Coca Coli... Taki wysoki mlody prawda? Ciemne wlosy?? Hehe powiem mu dzisiaj ze ktos sie nim interesuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedstawicielka Re: PrzedstawICIELE handlowi :-) IP: *.man.czest.pl 07.06.06, 10:42 jasne powiedz mu zeby sie odezwal na forum skoro go znasz dzieks i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.n. Czy chodzi o Przemka?????? IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 08.06.06, 09:35 Przemka z Coli?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no cóż Re: PrzedstawICIELE handlowi :-) IP: *.echostar.pl 07.06.06, 01:05 Naprawdę nie wiedziałam, ze same przedstawicielki maja takie mniemanie o sobie, a inni tak zywo w tych dyskusjach uczestniczą.Znam bardzo duzo dziewczyn bardzo atrakcyjnych, które przedstawicielkami nie są.To zawód, gdzie się człowiek wypala szybko.Nie rozumiem, co w nich lepszego, ze temat tak sie rozciagnął.Nie pisac mi, ze jestem zazdrosna.jestem poprostu pewna siebie, ładna kobietą, która nie chciałaby byc przedstawicielką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i tak jest Re: PrzedstawICIELE handlowi :-) IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 07.06.06, 08:24 masz racje, napisałem już, że ten post pisze zakompleksiona blondi, która dostala 1-szą pracę i mysli, że złapała nie wiadomo co...pusta jest i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedstawicielka Re: Przedstawicielki handlowe :-) IP: *.man.czest.pl 07.06.06, 10:43 zgadzam sie z toba w 100% popieram !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do marzeny Re: Przedstawicielki handlowe :-) IP: *.man.czest.pl 07.06.06, 10:46 zgadzam sie z toba co do przedstawicielow. przyjrzyj sie dokladnie niektorym jakie fajne z nich cialka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a nie mówiłem co do przedstawicielów....analfabetyzm IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 07.06.06, 18:59 a nie mówiłam, blondi, pusta i analfabetka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: co do przedstawicielów....analfabetyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 20:29 hmm no tak jak post to i wymiana zdan jak wymiana zdan to oczywiscie "obwalanie"sie nawzajem napisze krotko szanuje kazda prace nie rozwazam kto jest zakompleksiony kto nie osobista sprawa...sama jestem przedstawicielka widze po niektorych wypowiedziach ze "NIESTETY"blondyna ale za analfabetke i zakompleksiona "pusta"blondi napewno sie nie uwazam pozdrawiam wszystkich przedstawicieli i reszte swiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do J.N.przedsta... czy chodzi o Przemka? IP: *.man.czest.pl 08.06.06, 10:41 nie wiem dokladnie jak ma na imie ale milo by bylo gdyby sie sam odezwal na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: czy chodzi o Przemka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 12:18 nieza jest pani w żótyp peugocie ZBYSZKO :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no cóż Re: co do przedstawicielów....analfabetyzm IP: *.echostar.pl 08.06.06, 13:58 Dobrze to ujete-przedstawiciele i reszta świata.Jakiś nowy podział ludności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 15:44 bylem kiedys przedstawicielem Pfizera. co tam sie wyrabialo na imprezach to jeden wielki burdel. dziewczyny puszczaly sie z kazdym kto byl w stanie je wybic wyzej. dla kasy i pozycji w firmie zrobily by wszystko nawet kosztem swoim partnerow/mezow. wiec zanim pomyslicie o takich laskach to sie zastanowcie. te z farmacji zarabiaja po 3-4tys a mimo to sie sprzedaja. to co ma robic taka ze "zbyszka" jak nie pracowac dupa. przeciez nie bedzie jezdzic po czestochowie cale zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 16:46 uuuuuuuuu jakos trudno mi uwierzyc "realisto"ze byles kiedys przedstawicielem handlowym a teraz opowiadasz takie bzdury na forum a moze ty kogos chciales przeleciec i jak zwykle ci sie nie udalo co ... pozdrawiam pania ze ZBYSZKA i zycze nie lamania sie opiniami kretynow pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 19:12 a jakie masz podstawy, droga panienko, by uwazac mnie za klamce? jesli to ze trudno sie dostac na "farmę" bo jest w pierwszej lidze to marny dowod. praca przed. handlowego to dosc niski horyzonty dla kogos kto sie w zyciu ceni i chce cos osiagnac. no chyba ze jestes jakas dziolcha ze wsi ktora na widok taniego laptopa, bezlimitowej komorki i grata 206 wskoczy szefowi okregu pod biurko. dzisiaj, siedzac na stanowisku menadzerskim widze to dokladnie czego nie brac do lozka. lepiej miec normalna kobiete niz szmatke ktora zrobi wszystko w imie kasy, wygod i zludnej kariery. zycze tego wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO REALISTY Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.man.czest.pl 09.06.06, 15:08 Ty to masz dopiero tok rozumowania wez sie koles zastanow nim cos napiszesz.ciekawe jaka ty masz prace?? powiem tyle ze jako przedstawicielka zarabiam wiecej niz np. ksiegowa itd. a ile ludzi sie pozna bedac przedstawicielem handlowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja2 Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 09.06.06, 22:13 Chyba nie wiesz ile zarabia księgowa, hahaha. Po Twoich wypowiedziach mozna sie domysleć, że do innej pracy sie nie nadajesz, bo cóz to za ciężka praca przedstawiciela :) Najważniejsze ile ludzi sie pozna i jak sie przed nimi wygląda, wizualnie oczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Ja2 Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.man.czest.pl 09.06.06, 22:35 ciekawe jaka ty masz prace ja nie narzekam jako przedstawicielka zarabiam w sam raz na pewno mam wiecej placone niz jako ksiegowa w pewnej firmie.Widac kto sie zna lepiej.Jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja2 Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 09.06.06, 22:52 ja nie piszę o pewnych firmach, tylko o dobrych księgowych :) dobrze, ze ty wszystko wiesz najlepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:30 dobra ksiegowa w firmie z.o.o (na terenie czestochowskim) zarabia od 4 do 8 tys. mowimy tutaj o prawdziwej ksiegowej a nie o jakis 25-30 letnich gowniarach po ekonomiku ktore nie wiedza co to bilans otwarcia. zaden przedstawiciel handlowy nie zarobi wiecej niz 3tys. dziewczyny nie osmieszajcie sie. jako przedstawicielki handlowe pracujecie tylko dupa i ladnym usmiechem. macie ladnie wygladac, usmiechac sie i bajerowac klientow. prawdziwa prace zostawcie mezczyznom. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja2 Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 10.06.06, 08:52 Oj, może bez przesady, przedstawicielki i to atrakcyjne też są potrzebne, ale atrakcyjne fiz i psych, a nie głupie lale-a takie są te które się tu wypowiadają. Zarabiają góra 1,800zł i myślą, że nie wiadomo co...bez studiów, bez znajomości językow. Ale nie ubliżajmy i pochopnie nie ocenaij, ze wszystkie to dziwki, bo tak to sprecyzowałeś. Dziwki to gdzie indziej pracują, a każda prowadzi sie jak chce, czy to przedstawicielka, sprzątaczka, nauczycielka czy lekarka. Ja obracam sie w tym ostatnim zawodzie i też różne rzeczy dzieją się na nocnych dyżurach. I niestety faceci często też tyko robia "proformę". Nie zależy to od plci tylko od podejścia i lenistwa. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do realisty Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.man.czest.pl 10.06.06, 09:03 ja dobrze wiem ile zarabialabym jako ksiegowa i nadmieniam tu ze jako przedstawicielka zarabiam wiecej niz jakbym zostala ksiegowa.Aha i zeby zostac przedstawicielem lub przedstawicielka trzeba miec wyglad ktorego ty nie posiadasz pozdrawiam Do roboty brudasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedstawicielka Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.man.czest.pl 10.06.06, 21:21 No i co gdzie jest ten pan z coca-coli co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 11.06.06, 11:50 Pan z Coli-Przemek nawet by was "osr.. " nie chciał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden z przedstaw. Re: i gdzie pan z coli?? IP: *.man.czest.pl 14.06.06, 10:37 Ja co ja nie moge byc?? jestem przedstawicielem "Kubusia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:38 panów z coca - coli jest 2-óch. jednego widzialem w poniedzialemk na polnocy, a drugiego godz pozniej na Połanieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedstawicielka do Pawla IP: *.man.czest.pl 14.06.06, 21:13 chodzi mi dokladnie o tego mezczyzne z coli wysoki szczuply brunet wlosy na zel i wszystko jasne o kogo chodzi czekam na odpowiedz pana z coli pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: do Pawla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 22:22 Ty dziewczyno jestes jakas downowata. Przeciez ten Realista napisal jasno ze pracuje na kadrze zarzadzajaco-menadzerskiej. Wiec albo jest jakims kierownikiem albo nawet vice dyrektorem. Ale ty widocznie jestes naprwde za glupia by znacz znaczenie slowa menager. Boze co za wiocha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: do Pawla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 10:20 Jak forum to post jak post to czywiscie PIERDOLY ludzie ktos napisal zeby wpisywac to sie wpisujcie a nie narzekajcie nie macie ochoty sie wposywac to przynajmniej nie zasmiecajcie poastu glupotami wpisuje pania z DREWBETU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedna z nich Re: do Pawla IP: *.man.czest.pl 17.06.06, 10:50 jasne ze moze byc i pan z kubusia ostatnio mielismy okazje sie zapoznac rownie fajny przystojniak niezapominajac o panu z coli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedstawiciel przedstawicielki handlowe IP: *.man.czest.pl 18.06.06, 10:39 dajcie spokuj na forum z przedstawicielami jak bedziecie kiedys mieli okazje to sie zapoznajcie i umowcie na kawe a nie na forum pierdoly wypisujecie heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MW Re: przedstawicielki handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 19:22 oj ludzie ludzie nie macie co robic i komu d...obrabiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykly on Re: przedstawicielki handlowe IP: *.man.czest.pl 20.06.06, 20:32 nie tylko przedstawiciele sa przystojni heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden z nich Re: przedstawicielki handlowe IP: *.man.czest.pl 25.06.06, 15:52 a czy musza byc tylko przedstawiciele co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przedstawicielka Re: przedstawicielki handlowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 16:07 A mnie sie podoba kolo od Past do zębów i kolo od Perfumików :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dupa zajebista Re: przedstawicielki handlowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 16:11 A ja ostatnio zaobserwowałam na markecie kolesia od chyba proszków do prania taki wysoki tez nie najgorszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: przedstawicielki handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 19:38 Ludzie, jakie Wy macie problemy. Koleś od proszków, od coca-coli, może też od podpasek. Laski od innych produktów. Przemek odezwij się, nie odezwij się. Blondyna czy nie; analfabetka a może dyslektyczka. Kurcze jaki kraj. Chyba konkretnie musi się Wam nudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guest Re: przedstawicielki handlowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 20:42 Nie wiem czemu zachwycacie się tą za Zbyszka :( Wygląda nijako a w dodatku nie umie jeździć :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PH Z Re: przedstawicielki handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 14:03 Nie każdemu musi się podobać to samo. Są gusta i guściki kolego. Poza tym nie każdy ma szczęście jeździć idealnie tak jak z pewnością Ty potrafisz.Pozdrowienia dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guest Re: przedstawicielki handlowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 16:57 Ja nie mówie tutaj że jeżdże idealnie bo dużo mi jeszcze brakuje ale wciągle się ucze a miałem kilka razy "przjemność" :/ jechać chyba za Tobą w kierunku Katowic i sam widziałem jak jeździsz. Jak Cie bawią duże prędkości to sobie jedź się pościgać na KJS'ach a nie na zwykłych drogach. Nie życzę Ci i nie chciałbym aby np. kiedyś wyskoczyło Ci przed maske dziecko....bo by na pewno tego nie przeżyło :( Sam jestem PH i wiem jaka nasza praca ale te kilka zaoszczędzonych minut dziennie nie zwrócą nikomu życia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: przedstawicielki handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 22:49 Ale o kogo chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedna z nich przedstawicielki handlowe IP: *.man.czest.pl 28.06.06, 08:55 caly czas chodzi oczywiscie o przedstawicieli handlowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: przedstawicielki handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 09:44 wiadomo, ale jakich firm - jest dużo past i dużo perfumików Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fajny33 Re: przedstawicielki handlowe IP: 80.50.242.* 28.06.06, 19:22 A ja widziałem zaj.....cie fajną laskę w czerwonym piccanto, chyba MIX ele..coś tam. Fajniutka czarnulka, palce lizać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: przedstawicielki handlowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 16:41 A co to jest za kolo tez przedstawiciel jeżdzi granatowo - niby fioletowa astra II ????? wie ktos?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: przedstawicielki handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 20:52 To pewnie Pan Artur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: przedstawicielki handlowe IP: *.adm.pcz.czest.pl 30.06.06, 07:55 Pan Artur jest "calkiem do rzeczy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: przedstawicielki handlowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:16 To właśnie chyba o tego kolesia mi chodzi, on jest od past i jezdzi Astra. Pozdrowienia dla kolezanek po fachu :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 17:00 A studentki pedagogiki, lub z psychologii jakie są ładne....łooohochooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 17:01 no i wyksztalcone, a nie po szkole profilowanej lub policealnych..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedna z nich PrzedstawiCIELKI handlowe do ANI IP: *.man.czest.pl 29.06.06, 20:57 wy wyksztalcone ciekawe?? spojrzec wystarczy co robicie przed akademikiem juz nie wspominajac co W AKADEMIKU wstyd. my jestesmy i mamy przyszlosc a wy tylko ciatanie po korytarzach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 10:54 Aniu wyksztalcenie wcale nie swiadczy o inteligencji czlowieka mozna byc po podstawowce i byc ow iele madrzejsza osoba niz mgr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale Głupoty Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 19:42 Widze że nie macie o czym pisac tylko o tym która dupa ladniejsza, a mi sie zadna z nich nie podoba i nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jol Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.man.czest.pl 04.07.06, 20:21 no i bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 12:56 Mnie sie podoba Pan z niebieskiej Astry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 22:02 Ale Arturek ma powodzenie, jestem w szoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona do zibi IP: *.man.czest.pl 09.07.06, 21:27 a co zazdroscisz ze ty nie masz powodzenia jak on?? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:38 Wyluzujcie, to spokojny chlopak i dajcie mu loozzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.man.czest.pl 10.07.06, 19:55 popieram wypowiadajacego sie poprzednika. odwalcie sie od tych przedstawicieli itd malo macie chlopakow na miescie w barach itd???????????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 16:18 A ja wole Przedstawicieli, na miescie to samo buractwo chodzi ktore tylko zchlac sie mysli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przedstawicielka Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:01 Pozdrowienia dla jednego z przedstawicieli - zebym tylko wiedziala jak ma na imie, jest holera taki niedostepny !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była phd Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:14 holera przez "ch"kolezanko...nie psuj prosze juz i tak zrujnowanego wizerunku pracy PH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arkadiusz Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:45 Dokladnie, ludzie mysla ze z nas to same cwaniaki i cwaniary tylko jak jeden czy drugi musial by sie napracowac jak my to by mu sie odechcialo glupot wypisywac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była phd Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 17:26 nic dodac nic ujac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PH Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: 217.116.101.* 04.08.06, 23:35 Podbijam wątek do góry, może osiągnie trochę lepszy poziom. Co z przedstawicielami i przedstawicielkami papierosów, piwa, alkoholi...?? Jakoś pozostają niezauważeni.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PH Z Re: PrzedstawiCIELKI handlowe :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 17:22 Znam 2 fajnych przedstawicieli z piwa (T....)Przystojni, inteligentni i z poczuciem humoru:)Pozdrawiam T i J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Przedstawicielka Coli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 23:28 W Coli też jest fajna przedstawicielka, blondzia, wysoka, ładna. Zastępuje przedstawicieli ma na imię Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Przedstawicielka Coli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 10:59 Była u mnie w sklepie, jak ładna taka głupia, po prostu blondynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhy Re: Przedstawicielka Coli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 19:33 a mnie sie podoba jeden gosciu z sieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guest Re: Przedstawicielka Coli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 21:50 a z jakiej firmy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Przedstawicielka Coli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:57 Nie wiem ale chyba jest od past do zębów, widziałam go w Auchan i Tesco, taki młody chyba Odpowiedz Link Zgłoś