Gość: Milo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 23:29 Bardzo fajnie zrobiony jeśli to była by prawda to kościół by padł dlatecgo chyba w kościole wprowadzili dogmaty żeby nikt nie zadawał pytań. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lee ach taak !! IP: 80.54.171.* 20.05.06, 00:19 pewnie jestes z opus dei heheh ... i zachwycily cie szybkie bajery na ekranie .. widac jestes entuzjasta filmów typu : obejrzec i nara ... kto pamieta o takich perłach jak : tajemnice los angeles, podejrzani (!!!) gdzie fabuła powodowała ze siedzialo sie i nie wiedzialo do onca filmu jak sie skonczy .. szmira pewnie .. ale i tak pojde by sie naocznie przekonac ... Odpowiedz Link Zgłoś
wed05 Re: ach taak !! 20.05.06, 02:59 z tajemnicami los angeles 100 % zgody - wspanialy film a co do kodu - wlasnie wrocilem z seansu :) czytalem ksiazke, a cala fabule traktuje jako fikcje, ktora byc moze ma pewne zalazki prawdy. Nie zmienilo to nic w moim stosunku do Kosciola, bo dawno przed ksiazka byl on krytyczny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fidz Re: ach taak !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 03:10 a gdzie wyswietlaja ten fim i po ile bilety? Tesz chcem isc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnich Re: ach taak !! IP: 84.216.46.* 20.05.06, 07:52 w kosciele sw Zygmunta a bilety co laska ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kal Re: ach taak !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 09:43 > pewnie jestes z opus dei heheh ... i zachwycily cie szybkie bajery na > ekranie .. widac jestes entuzjasta filmów typu : obejrzec i nara ... kto > pamieta o takich perłach jak : tajemnice los angeles, podejrzani (!!!) gdzie > fabuła powodowała ze siedzialo sie i nie wiedzialo do onca filmu jak sie > skonczy .. jestes bogiem :) wypowiadasz sie na temat filmu ktorego jeszcze nie widziales :) Proponuje najpierw obejzec film a potem o nim dyskutowac, bo tak tylko mozesz sie wyglupic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Byłem na Kodzie da Vinci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 10:36 Ludzie, nie oglądajcie tych kłamstw!! Ja nie zamierzam, wystarczyło, żebym dowiedział się paru kłamstw z filmu i nawet nie chcę o nim słyszeć!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Byłem na Kodzie da Vinci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 10:48 boisz się, że zwątpisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Byłem na Kodzie da Vinci IP: *.icis.pcz.pl 20.05.06, 11:04 Mam wrazenie ze spora czesc ludzi chodzi do Kosciola z przyzwyczajenia, bo tak robia inni. Tak naprawde ma male pojecie o podstawach swojej religii, ktora ponoc wyznaje. Teraz ta slaba znajomosc zderza sie z sila kultury masowej, ktora ma swoje wlasne prawa i potrafi oglupic luzdi mniej pzryzwyczajonych do samodzielnego myslenia. I tak jest poteem - i Panu Bogu swieczke i diablu ogarek. W teorii mamy +90 % ludzi "wierzacych", a rzeczywistosc jest calkiem inna. Coraz czesciej teoretyczni katolicy, sa rzeczywistymi poganami. W niedziele na msze a w tygodniu - ???? Odpowiedz Link Zgłoś
marianx7 Re: Byłem na Kodzie da Vinci 20.05.06, 12:19 Film jak film. Chciałem go zobaczyć głównie ze względu na Toma Hanks'a, którego jestem fanem. Oczywiście ksiązka jest lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TTT Re: Byłem na Kodzie da Vinci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 14:54 jestem ciekawa samego filmu a nie treści, książka mi się podobała, a sama treść nie powinna odpychać od dobrego filmu. to przecież tylko wizja autora a nie prawda. więc nie wiem dlaczego takie oburzenie kościoła, jeżeli ktoś naprawdę wierzy nie zwątpi w Boga po obejrzeniu jakiegos tam filmiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rad Co by było gdzyby ujawnił sie potomek Jezusa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.06, 11:17 Wyobrażace sobie co by sie stało gdyby ujawnił sie potomek Jezusa z autentycznymi dokumentami i sarkofagiem Marii Magdaleny i mozna by było przeprowadzić testy DNA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Co by było gdzyby ujawnił sie potomek Jezusa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 11:29 Twoja wizja całkiem mi sie podoba ;) wszystkim mocno przezywajacym zyczę wiecej dystansu Odpowiedz Link Zgłoś