Dodaj do ulubionych

sukienka z madonny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 09:30
czy któraś z was kupowała sukienke w madonnie w Krakowie? czy byłyście
zadowolone bo ja mam wrażenie że próbują wcisnac mi jakąs podróbke. Czy któraś
z was miała podobne odczucia? mam wrażenie że moja sukienka rózni się od tej
którą zamawiałam.
Obserwuj wątek
    • Gość: bebe Re: sukienka z madonny IP: *.autocom.pl 21.05.06, 11:16
      Czesc ja zamowilam sukienke ale jeszcze nie przyszla.Moja kolezanka juz
      odebrala i mowi ze wszystko bylo w porzadku.A bylas juz na przymiarce???
      • Gość: lenka Re: sukienka z madonny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 18:04
        Ja kupowałam suknie w Madonnie.Wszystko było ok.
      • Gość: emilia Re: sukienka z madonny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 09:30
        no właśnie problem w tym że byłam,jak ja tylko założyłam to od początku miałam
        żenie że coś jest nie tak,tylko nie wiedziałam co na szczęscie miałam ze sobą
        aparat i zrobiłam pare zdjęc, porównałam i widze że dolna część sukienki jest
        zupełnie inaczej uszyta...jutro pojade jeszcze raz i na spokojnie sie temu
        przyjrze...a kiedy wasz ślub?
    • Gość: syla Re: sukienka z madonny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 10:02
      Ja kupowalam sukienke w Madonnie.Właściwie wszystko było ok, poza tym ze
      zamowiona sukienka byla brudna przy zamku, ale od wewnetrznej strony i nie bylo
      tego widac. Został tylko tydzien do wesela wiec nie bylo mozliwosci
      sprowadzenia nowej i skonczylo sie na symbolicznym rabacie.
    • Gość: paula343 Re: sukienka z madonny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 10:16
      Ja tez zamawiałam w madonnie ale co do zamówionej sukienki to trudno mi sie
      wypowiedzieć bo odbieram ją dopiero w lipcu. Pozdrawiam
    • Gość: iskierkaaa Re: sukienka z madonny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 11:39
      Hej,

dziewczyny a czy duzy ten salon w Krakowie? Jest w czym wybierać? Ja osobiscie
      zakochana jestem w sukniach z koronki ale jak sobie ogladalam na stronie to w
      ogóle Madonna chyba ma wszystko piękne :-)

I powidzecie mi mniej wiecej jakie są ceny? Tzn w jakim przedziale - od .... do

Serdecznie dziekuję za odpowiedz :)
      Pozdrawiam serdecznie wszystkie Panny Młode :)
      • Gość: paula343 Re: sukienka z madonny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 12:40
        ja z swoją całą z koronki-4290

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka