Dodaj do ulubionych

czwartki w genesis

29.05.06, 20:37
kilka razy odwiedziłam ten klub w czwartek, hmm...tłum ludzi stojący bardzo
zniechęcił.Ale cóż postanowiłam się dostać,Pan ochroniarz tak mnie uderzył
drzwiami że powinnam go do sądu podać, ale ok bawilam sie fajnie. Tylko
jednego nie rozumiem czemu w soboty i piątki takie puchy..??
Obserwuj wątek
    • Gość: pikpok26 Re: czwartki w genesis IP: 80.54.171.* 29.05.06, 20:45
      tez mnie to bardzo zastanawia ale odpowiedzi na razie nie znam
      • Gość: sylwia:) Re: czwartki w genesis IP: *.man.czest.pl 29.05.06, 22:43
        odpowiesz jest jasna i logiczne w czwartki wstęp jest gratis dla studentów, w
        piatki, soboty są wejściówki
        • mila2223 Re: czwartki w genesis 29.05.06, 23:06
          ok, tylko że jeżeli ktoś nie jest studentem to płaci 10 zł,a jak wiadomo ok
          połowy obecnie chodzących w czwartki studentami nie są.Zawsze jest tak że ludzie
          przyciągaja ludzi.Tylko czemu akurat tylko w czwartek?Wiesz mysle że ludzie
          poprostu jak sie do czegos przyzwyczają to nic poza granice nie
          wychodzi.Czwartek genesis,sobota don kichot...Ja nie lubie don kichota,muzyka mi
          nie odpowiada, tym bardziej tlumy szalejace,wychodze stamtad zawsze
          pooblewana,popalona papierosami i podeptana.
    • Gość: misior Re: czwartki w genesis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 22:49
      bo w piatki i soboty nie ma bastka,jak bastek zrobi impre to nie ma ch... we wsi
    • Gość: aja Re: czwartki w genesis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 23:51
      w piatki studenci wracaja juz do domow...a tak na marginesie to te czwartkowe
      imprezy w genesis rozkrecili studenci Akademii Polonijnej
      • mila2223 Re: czwartki w genesis 29.05.06, 23:54
        a Wam osobiście jak się podoba ten lokal?studiujecie?
        • Gość: :) Re: czwartki w genesis IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 30.05.06, 06:54
          ja studiuje... i nawet tam na zdjeciach gdzies jestem na ich www... wstyd :/
          • mila2223 Re: czwartki w genesis 30.05.06, 14:39
            jak wiekszość osób ktora tam przychodzi,sama bylam swiadkiem jak jedna kobieta
            afere zrobila bo sobie nie zyczy bo,pracuje w sadzie...i nie chce zeby ktos to
            ogladal,na co Pan fotograf ja wysmial, i tak zdiecie umiescil.Zdiecie nie powiem
            ciekawe,na imprezie dla kobiet,kiedy byli bad boysi on rozebrany siedzi na
            krzesle a ta go trzyma za .....,i widac ze bardzo cieszyla sie z tego faktu
            • gulonn Re: czwartki w genesis 30.05.06, 16:58
              no to o co jej chodzi ? jak sie bawic to sie bawic ;) a wchodzac do takiego
              klubu musi sie liczyc czlowiek z tym ze fotka moze byc pstryknieta... ups sam na
              ich www mam zdjecie ;) hehehe i tez cos ze striptizem :D
              • Gość: myszka600 Re: czwartki w genesis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:54
                impra w czwartki jest calkiem spoko.ochroniarze wypelniaja swoje obowiazki ale
                przezabawna jest menagerka genesis.tak chlac w pracy i pokazywac sie z takiej
                strony........szok!kto ja tam przyjal do pracy?powinna pracowac ale w innej
                branzy.....hahahaha............
                • Gość: heheh Re: czwartki w genesis IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 30.05.06, 21:19
                  Ona jest "najlepsza" ;) heheh
                  • Gość: myszka600 Re: czwartki w genesis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:22
                    no,no najlepsza tylko ciekawe w czym....?nie obraz sie ale pewnie wielu o nij
                    moze tak powiedziec.......no i jaka opinia dle lokalu.genesis zaprasza atrakcje
                    zapewnia menagerka....buhhahahaha
                    • Gość: aa Re: czwartki w genesis IP: *.man.czest.pl 31.05.06, 12:32
                      gdzie jest ten genesis ? maja jakąś stronke www ?
                      Jacy tam ludzie chodzą i jaką muzyke grają ?
                      dzieki za odpowiedz :)
                      • mila2223 Re: czwartki w genesis 31.05.06, 15:54
                        klub jest na ulicy Dąbrowskiego, wystrój dość ciekawy.www.klubgenesis.pl
                • mila2223 Re: czwartki w genesis 31.05.06, 15:57
                  ona jest z Katowic, aż taką kiche zrobiła??Szkoda że tego nie widziałam
                  • Gość: kiki Re: czwartki w genesis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 03:30
                    kiche?to malo powiedziane.panowie maja z niej niezly ubaw a raczej ucieche.....
                    • Gość: on20 Re: czwartki w genesis IP: *.gprspla.plusgsm.pl 06.06.06, 02:22
                      nie tak sobie wyobrażałem menagera klubu, tym bardziej klubu który chce zrobić
                      renomę....ciekawe czego..hahah chyba podrzędnego burdelu gdzie, pracownica robi
                      relamę................
                      • Gość: kkk Re: czwartki w genesis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:52
                        szkoda tylko ze wlasciciele tego lokalu nie widza....
                        • zuzia5551 Re: czwartki w genesis 22.07.06, 04:28
                          Niestety nasze miasto słynie z plotek i obgadywania wszystkich pokolei...ludzie
                          w cz-wie nie potrafia zajmowac sie własnymi sprawami,bo łatwiej jest wytykac i
                          dopowiadac na innych-gorzej spojrzec na własne postepowanie!!!a co lepsze
                          najczesciej na jezykach sa ludzie którym sie czegos zazdrosci-nio ale to sa
                          uroki Cz-wy i coniektórych ludzi mieszkajacych tutaj-obłuda i obgadywanie sa na
                          pozadku dziennnym--hehe...żałosne!nie lepiej byłoby gdyby kazdy dbał o swój
                          tyłek i zajmował sie własnym życiem i otoczeniem???;)
                    • zuzia5551 Re: czwartki w genesis 22.07.06, 04:20
                      .
                      Mysle ze ktos kto to pisał za bardzo zajmuje sie zyciem innych a nie swoim-a co
                      lepsze pewnie jeszcze nie zna osoby a wypowiada sie byc moze tylko z
                      zazdrosci...ja tam nigdy nie widziałam "ochlanej" menagerki w lokalu,a czesto
                      tam bywam.uwazam ze duzo zrobiła w celu rozkrecenia tego klubu w naszym
                      miescie.Jesli chodzi o stosunek do pracy uwazam ,ze jest w pełni w pozadku..a
                      jesli chodzi o jej zycie prywatne to sadze ze nikt nie powinien sie wpieprzac-bo
                      to kazdego indywidualna sprawa-bez wzgledu co by tam robiła.
                      • zuzia5551 Re: czwartki w genesis 22.07.06, 04:32
                        A skoro to wam tak bardzo przeszkadza(chociaz uwazam ze mega bzdury wymyslacie)
                        ze az musicie pisac na forum o tym...to moze lepiej nie chodcie do tego
                        lokalu...przeciez macie jeszcze inne miejsca typu"Depo"...mysle ze to lokal na
                        waszym poziomie,sadzac po wypowiedziach na forum!!!pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka