Gość: monia IP: *.trustnet.pl 30.05.06, 08:31 Poszukuje fajnego lokum na wesele???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwona Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 10:29 dziewczyno ten temAT PRZEWIJAŁ SIE PRZEZ TO FORUM CHYBA MILION RAZY,spróbuj poszukać we wczesniejszych postach...a skoro już postanowiłam cosodpisać to nie będę sie tylko mądrzyć tylko spróbuje ci coś doradzić.Sama mam wesele za 2 tyg i praca moich rodziców też jestzwiazana z branżą ślubna więc mam chyba jakieś rozeznanie.Wszystko zależyod tego kiedy i jak duże chcesz zrobić wesele.Typowe sale weselne 100-160 gości gdzie nic cie nie interesuje tylko alkohol i ewentualnie tort to np Rick-super-ja tam wlasnie mam swoje wesele,Beata, La Torre-ładna sala jedzenie takie sobie, dobre jedzenie jest w Woli Hankowskiej,nie podobało mi sie osobiściew Kleopatrze.Ale sa to dośc drogie lokale i yrzeba duzo wczesniejrezerwowac terminy.Jesli chcesz zorganizowac wesele tanszym kosztem to fajna jaest sala na wypalankach.jak chcesz jakies inne info to pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytam:) Re: lokal na wesele IP: *.trustnet.pl 31.05.06, 07:43 iwonko dzięki za odpowiedź pomimo mego gapiostwa... Chodzi mi o mniejszy koszt ale przede wszystkim termin jak najszybszy, ma być około 70 os. Może to być sala z kucharką i obsługą?? Wiesz może cos o takich miejscach??/ pozdrawiam i dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: lokal na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:22 Studnia to najlepsa sala w mieście, ul. jaskrowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wronka Re: lokal na wesele IP: *.man.czest.pl 30.05.06, 12:13 "ALICJA" na ul. Waszyngtona 4/8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czewa Re: lokal na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 07:51 do moni a mowilem zeby nie cerowac-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeusz1981 Re: lokal na wesele IP: *.man.czest.pl 31.05.06, 07:59 A jaki najbliższy termin Cię interesuje? Na ile osób i jaka cena od osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: lokal na wesele IP: *.trustnet.pl 31.05.06, 11:56 Termin koło sierpnia na ok 70 osob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeusz1981 Re: lokal na wesele IP: *.man.czest.pl 31.05.06, 14:47 Z tego co się oriętuje już niedługo biedzie otwarty nowy lokal z małym zapleczem noclegowym, myślę ze do sierpnia uda się go wyremontować !Twoje było by tam 1 wesele oczywiście jak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: lokal na wesele IP: *.trustnet.pl 01.06.06, 23:03 Iwona dziekuje za super pomysł z tym 14 sierpniem:) bedziemy go chyba wdrażac w życie:):) Amadeusz jestem bardzo zainteresowana tą salą prosze o kontakt gdzie się ona mieści. podaje mój adres 2mysz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 08:35 no rzeczywiscie podałam tylko sale z górnej półki gdzie sie cenią i gdzie terminy trzeba rezerwować dużo wczesniej rok-1.5, ale dość sprawdzoną mam sale na wypalankach-dom działkowca, remiza w Kiedrzynie, wiem tez ze ciut tansza jest Kinga na Stanisławy-130 za 1 dzień i bardzo dobry kucharz.teraz jakos nic innego nieprzychodzi mi do głowy ale jakby cos to pytaj.pozdrawiam i daj znac jak coś znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:37 koło ierpnia mówisz?wiem ze to moze mało popularne ale czy zastanawiałas sie nad data 14-15 sierpnia-wtedy jest swieto i długi weekend, a ypada to w pn, wt? ja sama ide w tym roku na tkie wesele w tym terminie i mysle ze mozesz wynegocjowac jakas tansza cene w fajnym lokalu.ja osobiscie tez nie robie swojego weselA W SOBOTE TYLKO W bOZE cIAŁO i jakos nikomu to nie przeszkadza i tez nie musialam czekac rok na sale i na wszystkim zaoszczedziłam bo wszedzie wykłóciłam sie o zniżki a rodzinka sie cieszy bo to długi weekend.a w sierpniu 14,15 ide na wesele do kolezanki i tez nikogo taka data nie dziwi.wesela w soboty to dla wygody ale jak jest dlugi weekend to czemu nie moze byc w inny dzien? i z zespolem tez nie mialabys wiekszego problemu.sierpien to bardzo oblegany miesiac, sama wtedy chcialam miec slub i szukałam sali w listopadzie i lipa-nic nie znalazlam-na wiekzosci nawet termin 14-15.08 byl juz zajety.daj znac jak juz cos znajdziesz.aaaa przypomnialo mi sie ze jeszcze w czarnym Lesie ponoc jakas sala jest Daga-czy jakos tak....i sukienke po 15.06 bede miala do sprzedania-z Madonny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 20:04 Osobiście polecałabym salę DAGA w Czarnym Lesie tj. ok.10-12 km od M1 (REAL). To jest ta druga po prawej stronie.Jedzenie przepyszne, sala ładna i super obsługa kelnerów- talerzyki zmieniane są co chwilę- co jest b.ważne! Poza tym ładna okolica - piękny ogród z dość dużymi oczkami wodnymi.Można porobić ciekawe zdjęcia. Ceny przeciętne- nie jest tam tanio, ale za to wszystko co nie zostanie zjedzone zostanie Ci zapakowane do domu i jedzenia na cały tydzień. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
lolajna7 Re: lokal na wesele 01.06.06, 11:16 A może remiza w Dźbowie? Za wynajęcie płąci się ok.600zł +woda, światło i śmieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byli goscie Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:12 wszedzie tylko nie tam na drugi dzien nie bylo dla nas miejsc bo wedlug wlascicieli dzieci ktore przyszly z rodzicami nie byly liczone obslga fatalna czas oczekiwania na kawe to ok 20 min, zapominasz ze zamawiales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 00:32 My mamy wesele w sali Da go juz niedlugo. Sala i okolic bardzo nam sie podoba mamy nadzieje ze wyszystko bede po naszej mysli. Chetnie pocztalibysmy opinie i spostrzezenia na temat Dagi Odpowiedz Link Zgłoś
aga9691 Re: penelopa? 03.07.06, 16:14 chciałabym usłyszeć jakiś opinię na temat wesela w penelopie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sura Re: lokal na wesele IP: 80.54.168.* 02.06.06, 18:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=42517149 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: lokal na wesele- www.zaciszanska.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 20:37 Polecam Centrum Zaciszańska. Swietna obsługa, dobre jedzenie, bardzo ładny lokal zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz. Miałam tam wesele i jastem bardzo zadowolona. Przemiła i bardzo kulturalna właścicielka,a to bardzo ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga1982 Re: lokal na wesele- www.zaciszanska.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 17:03 Moje wesele było na najwyższym poziomie. Alkohol to gatunkowe marki.Wszystko odbyło się na sali Majorca Exclusive w Krakowie. Mielismy wspaniałego kamerzyste Romana Marchewkę jeden z lepszych w Częstochowie. Jesli chodzi o obsługe to była swietna co chwile pytali czy cos podac, doniesc....Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy wszystkim zainteresowanym. Mamy wspaniale zdjecia i wspomnienia.POZDRAWIAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara Re: lokal na wesele- www.zaciszanska.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 17:35 Gość portalu: Kinga1982 napisał(a): > Moje wesele było na najwyższym poziomie. Alkohol to gatunkowe marki. Moje też. Sala w ogródkach działkowych na dawnej Lenina. Wódka najlepszej marki: spirytus+piwo, zespół: czterech starych facetów, pijanych w dym, ale za to menu super. Było fantastycznie. Goście z rozrzewnieniem wspominają je do dziś:P Odpowiedz Link Zgłoś