Dodaj do ulubionych

lokal na wesele

IP: *.trustnet.pl 30.05.06, 08:31
Poszukuje fajnego lokum na wesele????
Obserwuj wątek
    • Gość: iwona Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 10:29
      dziewczyno ten temAT PRZEWIJAŁ SIE PRZEZ TO FORUM CHYBA MILION RAZY,spróbuj
      poszukać we wczesniejszych postach...a skoro już postanowiłam cosodpisać to nie
      będę sie tylko mądrzyć tylko spróbuje ci coś doradzić.Sama mam wesele za 2 tyg i
      praca moich rodziców też jestzwiazana z branżą ślubna więc mam chyba jakieś
      rozeznanie.Wszystko zależyod tego kiedy i jak duże chcesz zrobić wesele.Typowe
      sale weselne 100-160 gości gdzie nic cie nie interesuje tylko alkohol i
      ewentualnie tort to np Rick-super-ja tam wlasnie mam swoje wesele,Beata, La
      Torre-ładna sala jedzenie takie sobie, dobre jedzenie jest w Woli
      Hankowskiej,nie podobało mi sie osobiściew Kleopatrze.Ale sa to dośc drogie
      lokale i yrzeba duzo wczesniejrezerwowac terminy.Jesli chcesz zorganizowac
      wesele tanszym kosztem to fajna jaest sala na wypalankach.jak chcesz jakies inne
      info to pytaj.
      • Gość: pytam:) Re: lokal na wesele IP: *.trustnet.pl 31.05.06, 07:43
        iwonko dzięki za odpowiedź pomimo mego gapiostwa...
        Chodzi mi o mniejszy koszt ale przede wszystkim termin jak najszybszy, ma być
        około 70 os. Może to być sala z kucharką i obsługą?? Wiesz może cos o takich
        miejscach??/
        pozdrawiam i dzieki
      • Gość: Julia Re: lokal na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:22
        Studnia to najlepsa sala w mieście, ul. jaskrowska
    • Gość: wronka Re: lokal na wesele IP: *.man.czest.pl 30.05.06, 12:13
      "ALICJA" na ul. Waszyngtona 4/8
    • Gość: czewa Re: lokal na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 07:51
      do moni a mowilem zeby nie cerowac-)
    • Gość: Amadeusz1981 Re: lokal na wesele IP: *.man.czest.pl 31.05.06, 07:59
      A jaki najbliższy termin Cię interesuje? Na ile osób i jaka cena od osoby?
      • Gość: monia Re: lokal na wesele IP: *.trustnet.pl 31.05.06, 11:56
        Termin koło sierpnia na ok 70 osob.
        • Gość: Amadeusz1981 Re: lokal na wesele IP: *.man.czest.pl 31.05.06, 14:47
          Z tego co się oriętuje już niedługo biedzie otwarty nowy lokal z małym zapleczem noclegowym, myślę ze do sierpnia uda się go wyremontować !Twoje było by tam 1 wesele oczywiście jak
          • Gość: monia Re: lokal na wesele IP: *.trustnet.pl 01.06.06, 23:03
            Iwona dziekuje za super pomysł z tym 14 sierpniem:) bedziemy go chyba wdrażac w
            życie:):)
            Amadeusz jestem bardzo zainteresowana tą salą prosze o kontakt gdzie się ona
            mieści. podaje mój adres 2mysz@wp.pl
    • Gość: iwona Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 08:35
      no rzeczywiscie podałam tylko sale z górnej półki gdzie sie cenią i gdzie
      terminy trzeba rezerwować dużo wczesniej rok-1.5, ale dość sprawdzoną mam sale
      na wypalankach-dom działkowca, remiza w Kiedrzynie, wiem tez ze ciut tansza jest
      Kinga na Stanisławy-130 za 1 dzień i bardzo dobry kucharz.teraz jakos nic innego
      nieprzychodzi mi do głowy ale jakby cos to pytaj.pozdrawiam i daj znac jak coś
      znajdziesz.
      • Gość: iwona Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:37
        koło ierpnia mówisz?wiem ze to moze mało popularne ale czy zastanawiałas sie nad
        data 14-15 sierpnia-wtedy jest swieto i długi weekend, a ypada to w pn, wt? ja
        sama ide w tym roku na tkie wesele w tym terminie i mysle ze mozesz wynegocjowac
        jakas tansza cene w fajnym lokalu.ja osobiscie tez nie robie swojego weselA W
        SOBOTE TYLKO W bOZE cIAŁO i jakos nikomu to nie przeszkadza i tez nie musialam
        czekac rok na sale i na wszystkim zaoszczedziłam bo wszedzie wykłóciłam sie o
        zniżki a rodzinka sie cieszy bo to długi weekend.a w sierpniu 14,15 ide na
        wesele do kolezanki i tez nikogo taka data nie dziwi.wesela w soboty to dla
        wygody ale jak jest dlugi weekend to czemu nie moze byc w inny dzien? i z
        zespolem tez nie mialabys wiekszego problemu.sierpien to bardzo oblegany
        miesiac, sama wtedy chcialam miec slub i szukałam sali w listopadzie i lipa-nic
        nie znalazlam-na wiekzosci nawet termin 14-15.08 byl juz zajety.daj znac jak juz
        cos znajdziesz.aaaa przypomnialo mi sie ze jeszcze w czarnym Lesie ponoc jakas
        sala jest Daga-czy jakos tak....i sukienke po 15.06 bede miala do sprzedania-z
        Madonny.
    • Gość: Ela Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 20:04
      Osobiście polecałabym salę DAGA w Czarnym Lesie tj. ok.10-12 km od M1 (REAL).
      To jest ta druga po prawej stronie.Jedzenie przepyszne, sala ładna i super
      obsługa kelnerów- talerzyki zmieniane są co chwilę- co jest b.ważne! Poza tym
      ładna okolica - piękny ogród z dość dużymi oczkami wodnymi.Można porobić
      ciekawe zdjęcia. Ceny przeciętne- nie jest tam tanio, ale za to wszystko co nie
      zostanie zjedzone zostanie Ci zapakowane do domu i jedzenia na cały tydzień.
      Polecam!
      • lolajna7 Re: lokal na wesele 01.06.06, 11:16
        A może remiza w Dźbowie? Za wynajęcie płąci się ok.600zł +woda, światło i śmieci
      • Gość: byli goscie Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:12
        wszedzie tylko nie tam na drugi dzien nie bylo dla nas miejsc bo wedlug
        wlascicieli dzieci ktore przyszly z rodzicami nie byly liczone obslga fatalna
        czas oczekiwania na kawe to ok 20 min, zapominasz ze zamawiales
      • Gość: Kika Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 00:32
        My mamy wesele w sali Da go juz niedlugo. Sala i okolic bardzo nam sie podoba
        mamy nadzieje ze wyszystko bede po naszej mysli. Chetnie pocztalibysmy opinie i
        spostrzezenia na temat Dagi
        • aga9691 Re: penelopa? 03.07.06, 16:14
          chciałabym usłyszeć jakiś opinię na temat wesela w penelopie?
    • Gość: sura Re: lokal na wesele IP: 80.54.168.* 02.06.06, 18:57
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=42517149
      • Gość: Anita Re: lokal na wesele- www.zaciszanska.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 20:37
        Polecam Centrum Zaciszańska. Swietna obsługa, dobre jedzenie, bardzo ładny lokal
        zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz. Miałam tam wesele i jastem bardzo
        zadowolona. Przemiła i bardzo kulturalna właścicielka,a to bardzo ważne.
        • Gość: Kinga1982 Re: lokal na wesele- www.zaciszanska.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 17:03
          Moje wesele było na najwyższym poziomie. Alkohol to gatunkowe marki.Wszystko
          odbyło się na sali Majorca Exclusive w Krakowie. Mielismy wspaniałego kamerzyste
          Romana Marchewkę jeden z lepszych w Częstochowie. Jesli chodzi o obsługe to była
          swietna co chwile pytali czy cos podac, doniesc....Jesteśmy bardzo zadowoleni i
          polecamy wszystkim zainteresowanym. Mamy wspaniale zdjecia i
          wspomnienia.POZDRAWIAM!!!!
          • Gość: stara Re: lokal na wesele- www.zaciszanska.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 17:35
            Gość portalu: Kinga1982 napisał(a):

> Moje wesele było na najwyższym poziomie. Alkohol to gatunkowe marki.

Moje też. Sala w ogródkach działkowych na dawnej Lenina. Wódka najlepszej
            marki: spirytus+piwo, zespół: czterech starych facetów, pijanych w dym, ale za
            to menu super.
            Było fantastycznie. Goście z rozrzewnieniem wspominają je do dziś:P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka