lublinitz 30.05.06, 14:05 czy potrzebna jest w Lublińcu grota solna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
promin Re: grota solna 30.05.06, 15:33 grota solna - dobry pomysł, ale nimi skąd by sie miała wziąść? Odpowiedz Link Zgłoś
miska_co Re: grota solna 30.05.06, 15:45 Dobra rzecz, ale właśnie skąd by sie wzieła... nawet jakbyśmy chcieli to i tak nie bedziemy jej mieć:( Odpowiedz Link Zgłoś
lublinitz Re: grota solna 30.05.06, 22:07 Jakby ktoś dobrze policzył, to przy takiej ilości alergików jaka jest w najbliższej okolicy,dostosowanie np.istniejącej już sauny do potrzeb groty solnej,szybko by się zwróciło. Najbliższa nam grota jest w Tarnowskich Górach,koszty dojazdu przewyższają sam wstęp,a to i tak taniej wychodzi niz wyjazd nad morze. No a dzieci(i dorośli też)chorują coraz bardziej,postęp, cywilizacja i te sprawy.Zawsze to lepiej zażyć nieco zdrowego powietrza niż łykać kolejny nieskuteczny i szkodliwy antybiotyk. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_co Re: grota solna 31.05.06, 06:47 ja tam nie wiem co jest w Tarnowskich Górach bo nigdy tam nie byłam, ale skoro to takie proste to czemu nie. Jest w L-cu dużo saun więc jedną można by przystosowac, chociaz moze lepiej by było gdyby miasto coś zbudowało... Odpowiedz Link Zgłoś
rewnk Re: grota solna 31.05.06, 16:06 W Kluczborku też się nad tym zastanawiają forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link Zgłoś
rewnk Re: grota solna 31.05.06, 18:53 promin napisał: > W Kluczborku?? a skąd o tym wiesz??? Pogadałem sobie kiedyś z Lublińcem jak Was jeszcze na świecie nie było. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26289&w=28212898&v=2&s=0 i zaglądam na to Wasze forum ale Wy nie łaska odwiedzić sąsiada, stąd to zdziwienie i niewiedza. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link Zgłoś
promin Re: grota solna 03.06.06, 13:42 To trzeba było napisać na jakims innym lublinieckim forum. W Takim razie pozdrawiamy Kluczbork Odpowiedz Link Zgłoś