Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o Zwierzyńcu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 14:02
Chciałem zapytać czy warto odwiedzić ten gabinet weterynaryjny i czy nie
zrobią krzywdy mojemu psiakowi. Mieszkam w Częstochowie od niedawna i raczej
nie mam jeszcze rozeznania co do wet.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kika Re: Co sądzicie o Zwierzyńcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 17:40
      Polecam , super obsługa i nawet niezbyt drogo
    • Gość: Ala Re: Co sądzicie o Zwierzyńcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 18:30
      Polecam panią dr Anie
    • Gość: adrianosso Re: Co sądzicie o Zwierzyńcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 19:11
      trochę mało przyjemna p.Glińska-szefowa, ale pozostała część personelu bez
      zastrzerzeń.Czy drogo? No niestety, jeżeli ktoś ma psa, to musi się licyć, że
      piesek kosztuje, ale ceny porównywalne w stosunku do pozostałych
      gabinetów.Jedyny mój zarzut, to kolejki ( może świadczą,że są dobrzy), ale
      jeżeli przyjedziesz w godzinach wieczornych, to swoje musisz odstać ( i niestety
      okazuje się,że parking jest za mały)
      pozdrawiam.psa również
    • florida_blue Re: Co sądzicie o Zwierzyńcu 03.01.07, 19:32
      i sprzęt też mają... na przykład przeswietlenie mozna zrobić u nich na miejscu,
      i szpitalik mają - mozna zostawić psiaka na leczenie...
      • Gość: mrówka Re: Co sądzicie o Zwierzyńcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 19:44
        A ja nie polecam. O mało nie okaleczyli tam mojego psa...Można tam iść co
        najwyżej obciąć psu pazurki...A pani G.powinna mniej obcesowo podchodzić do
        zwierząt, kultury uczyć się od innych osób personelu...Ceny z kosmosu...Za
        wizytę u specjalisty z Wa-wy zapłaciłam 100zł, a tam 160(bo się jeszcze
        właścicielce coś przypomniało, to na końcu doliczyli mi 20zł)...
        Wygłaszanie przy osobach trzecich opinii typu:-Po co wzięliście tego kota do
        sterylizacji, jak i tak nie ma miejsca...A niech siedzi w tym pudle (które
        przyniosła właścicielka)uważam, za co najmniej nieładne. Ujawnia ono prawdziwy
        stosunek do zwierząt w tej placówce. Szkoda, że nie powiedzieli o tym
        właścicielce, bo przeleciałaby kaska koło nosa, nie?
        • Gość: Nutka Re: Co sądzicie o Zwierzyńcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 09:33
          Pani Zuzia jest profesjonalistką w tym co robi tzn. laboratorium . Jej wyniki są
          najbardziej wiarygodne
          • Gość: Nemo Re: Co sądzicie o Zwierzyńcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 10:08
            Kombajn
            • Gość: Asia Re: Co sądzicie o Zwierzyńcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 11:35
              Polecam , zwłaszcza młody skład zespołu. Szefową do zrazów.
              • Gość: jadwi1 Re: Co sądzicie o Zwierzyńcu IP: *.centertel.pl 04.01.07, 15:54
                jesli Zwierzyniec, to przemila dr. Renatka natomiast ceny sa wysrubowane, dr G
                zajeta wszystkimi sprawami naraz, przez to odnosi sie wrazenie, ze nie zajmuje sie
                samym pacjentem i nie umie przyznac sie do bledu, a popelnia je, sa inne
                bardziej kameralne i tansze gabinety,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka