Gość: Ola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 14:51 Chcialabym przebić sobie język. Czy zna ktoś dobre miejsce gdzie wykonują tego typu usługi? Jesli tak to gdzie i w jakich granicach cenowych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: akamilek Re: przebicie języka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 14:57 Mój kolega przebił sobie język ale ta cholera nie chce powiedziec gdzie i za ile. Sory starałąm się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: przebicie języka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 15:00 wiem ze w SECE na ostatnim pietrze było kiedyś takie studia, ale niestety zostalo one przeniesione i nawet nie wiem gdzie. Oprócz tego wiem ze na Ogrodowej jest podobne studio, ale niem wiem gdzie dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kal Re: przebicie języka IP: *.net / *.net 06.06.06, 15:01 jak można!!!!!!!!!!!!!! Jak pocałować taką niewiastę. TO wstrętne. Zastanów się. Komu chcesz się przypodobać. Bądź sobą. Zapytaj się kogoś normalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: przebicie języka IP: 80.54.171.* 06.06.06, 16:01 U kowala. Świetnie to robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: przebicie języka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 16:06 u Kowala? Ale gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
ktbb Re: przebicie języka 06.06.06, 16:32 Najbliżej w Janowie chyba? A jak nie to bierz gwoździa i sru. Najlepiej z nierdzewki. Współczuję rodzicom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: przebicie języka IP: *.21.pl / *.21.pl 06.06.06, 18:23 osobiscie jestem wlascicielka takiego gadzetu od ok 4 lat i jestem bardzo zadowolona...moi rodzice tez nie narzekaja:)(niektorym moim przedmowcom dziekuje za usmiech, ktory dzieki wam pojawil sie na mojej twarzy hehehe zapomnieliscie zapytac jak sie z tym je i czy to przeszkadza...obok jak sie calujesz i czy bolalo to podstawowe pytania:)) w kazdym razie z tego co sie orientuje najbardziej fachowa obsluge w kwestii przebijania czegokolwiek znajdziesz we freshu...do tej pory miescil sie w sece (nie wiem jak sytuacja wyglada aktualnie), jest takze studio na ogrodowej. generalnie korelacja jest taka ze tam gdzie sa tatuaze jest i przekluwanie ciala wiec radzilabym tak poszukac:) cena to pewnie ok 100 zl, ale dokladnie sie juz nie orientuje...cena zawiera usluge i kolczyk wykonany ze stali chirurgicznej(przynajmniej kiedys tak to wygladalo) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: przebicie języka IP: 212.87.244.* 06.06.06, 18:26 robilam w sece jakis roczek temu.kosztowalo 80zl (razem z kolczykiem). studio piercingu przeniesli na ul.Dekabrystow, ale nie wiem dokladnie gdzie. Na Ogrodowej kosztuje to podobno 60zl (z kolczykiem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: przebicie języka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 18:42 Nie rob tego, uszkodzisz sobie kubki smakowe i nie bedziesz doceniac pysznosci "lodow". Prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha cd. Re: przebicie języka IP: *.21.pl / *.21.pl 06.06.06, 18:49 nooooooo i jezyk ci sie rozpadnie na dwie polowki i bedzie jak u weza:) prosze przestancie bo juz nie moge hehehe z tymi kubkami smakowymi to przesadziles...kolejna bzdura!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: przebicie języka IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 06.06.06, 21:50 "Współczuję rodzicom" - a czy kolczyk w języku ujmuje cos w stosunku do rodziców? Jak zwykle wychodzi tolerancja lub jej brak u Polakow, eh, szkoda słów... Za rady bardzo dziękuję. Zastanawia mnie jedno - kupki smakowe? Wiem, że język jest częścia ciala, która goi się najszybciej i nawet w ciągu jednego dnia taka dziurka moze zarosnąć, ale o stracie smaku nic mi nie wiadomo, a raczej myśle że jedno z drugim nie idzie w parze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: przebicie języka IP: *.21.pl / *.21.pl 06.06.06, 22:46 mam taki juz dluuugo, mam takze sporo znajomych ktorzy zdecydowali sie na przeklucie jezyka i mozesz mi wierzyc ze to kolejna bajka...nikt z nas nigdy nie mial w zwiazku z tym najmniejszych problemow (poza dolegliwosciami w trakcie gojenia, ale bez tego sie nie obejdzie)jezeli przeklucie jest "swieze" zarasta sie w ciagu kilku godzin analogicznie mozna to porownac z ugryzieniem w jezyk kubki sa ok a po kilku godzinach nic nie czujesz...poza tym nie bylam najlepsza z biologii ale o ile dobrze pamietam na srodku nie czujemy smaku a tam wlasnie umiejscowiony jest kolczyk...to tak jakby od przeklucia ucha stracic sluch a od przebicia nosa wech:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ktbb Re: przebicie języka 07.06.06, 16:43 Współczuję rodzicom, dlatego, że starasz się popsuć coś co udało im się zrobić. Jak to zawsze dzieci psują wcześniej zabawki, teraz języki, potem łechtaczkę. Tolerancji mam wystarczająco dużo bo przecież nie piszę na księżyc z tobą, czy wariatkowa. A że doradziłem Ci gwoździa? No cóż wredny jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zniesmaczony Re: Do Oli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 23:06 Nie rób tego bo będzie ci ślina kapać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Do Oli IP: *.21.pl / *.21.pl 06.06.06, 23:12 ciekawa jestem co jeszcze mymyslicie:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Do Oli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 23:16 przebijaja na ogrodowej kosztuje to 30zl a kolczyk mozesz kupic u jubilera za 10 - 20 zl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusia Re: przebicie języka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 23:14 Ja osobiście w lipcu jade przekłuć język :) i żadne bajeczki na ten temat mi nie przeszkadzają a tym bardziej opinia ludzi!!! Jestem soba i tak zostanie nikt nei będzie mi móił co mam robic a wszczególnosci obca osoba a tym bardziej nie przejmuje sie krytyką i oceną ludzi którzy tak naprawde mnei nie znają. Co do rodziców... hmmm moji sa jak zawsze "w sredniowieczu urodzeni" ale nei moge narzekać bo looz totalny aż czasmi za looźno w domu ;) i do kolczyka tez sie nei beda czepiac. I Tobie Olu radze to samo... zero przejmowania się tzw. "cwaniakami" pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: przebicie języka IP: *.21.pl / *.21.pl 06.06.06, 23:29 nie polecam kupowania kolczyka u jubilera za 10 20 zl...w kolczyk warto zainwestowac chociazby dlatego zeby miec pewnosc z czego jest wykonany...srebro moze wywolac alergie a poniewaz jezyk jest w kontakcie ze slina, jedzeniem i w ogole jest nazwijmy to "wewnetrzna sprawa" zalecana jest stal chirurgiczna taka jak np. w implantach...kolczyki dostepne sa w studiach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: przebicie języka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 23:44 te kolczyki za 20 zl oczywiscie sa ze stali chirurgicznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: przebicie języka IP: *.21.pl / *.21.pl 06.06.06, 23:49 z tym ze nie na pewno:) mimo wszystko radzilabym zainwestowac w sterylny hermetycznie zapakowany kolczyk z pewnego zrodla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusia Re: przebicie języka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 23:52 ojjjj ja napewno nie kupie kolczyka za 10 czy 20 zł wole wydac wiecej a miec pewność że bedzie wszystko w pożądku i mojej iminiczce tez tak radze :) jednak ja czekam do lipca na kolczyczek (jak to moja mama mówi " w tak nie typowym miejscu ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: przebicie języka IP: *.21.pl / *.21.pl 06.06.06, 23:56 mysle ze sluszny wybor:) biorac pod uwage fakt ze jest to raczej jednorazowy zakup (chyba ze zdecydujesz sie zamienic na krotszy badz zdarzy ci sie psikus w postaci polkniecia hehe:)) mozna wylozyc te powiedzmy 40 zl i miec spokojna glowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusia Re: przebicie języka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 23:59 ja prawde mówiąc nawet bym mogła za sam kolczyk dać 100zł i mieć tą pewność że wszystko będzie w porządku bo w końcu to moje ciało i moje zdrowie i ja za nie odpowiadam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: przebicie języka IP: *.21.pl / *.21.pl 07.06.06, 00:02 zatem polecam fresha gdzie mozesz zaplacic troszke wiecej niz na ogrodowej, ale warunki z mojego doswiadczenia sa nieporownywalne...zatem nie pozostaje mi zyczyc nic innego jak powodzenia i wytrwalosci w trakcie pierwszego tygodnie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusia Re: przebicie języka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 00:05 co do gojenia wiem ze bedzie mi cięzko bo jestem bardzo wrażliwa na jakikolwiek ból no ale w końcu czego się nie zrobi by zrealizowac plany :) pzdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Błagam , nie oszpecaj się ! / nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 00:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusia Re: Błagam , nie oszpecaj się ! / nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 00:21 a czy ja cie błagam żebys sie zabił? własnie odpowiedź znasz "NIE BŁAGAM" każdy ma swoje życie i robi z nim co chce przecież nie zabronisz np. nikomu jeść. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Błagam , nie oszpecaj się ! / nt IP: *.21.pl / *.21.pl 07.06.06, 00:29 moj tata o kolczyku dowiedzial sie po roku...ojciec mojego chlopaka zauwazyl po 2 latach...jak to mozliwe skoro tak strasznie sie oszpecilam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusia Re: Błagam , nie oszpecaj się ! / nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 00:31 chyab ze wiesz są tacy ludzie co jak zobacza obojętnie kogo na ulicy to odrazu łapią za jezyk i patrzą czy czasem kolczyka tam nie masz a później pisze w alejach "oszpeciła swoje ciało...!!!" hahahaha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Błagam , nie oszpecaj się ! / nt IP: *.21.pl / *.21.pl 07.06.06, 00:38 tak tak bo to pewnie "szatanisci" jacys albo inni zwyrodnialcy tylko moga miec kolczyki w jezyku...ojejejej rece opadaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusia Re: Błagam , nie oszpecaj się ! / nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 00:45 no to moja znajoma teraz pewnie podpsiała pakt z diabłem bo zrobiła sobie tatuaż, ma kolczyk w nosie w brwi i na języku :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. do dziecinnej oleńki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 00:49 Smiszna jesteś . Bez jedzenia człowiek umiera . Bez kolczyka w języku ... pozostaje normalny . Co ma symbolizowac ten kolczyk ? Dziecięcy bunt ? Zrób coś bardziej pożytecznego . I tak będziesz mało oryginalna. Wepnij sobie kolczyk w okolice waginalne . Wtedy dopiero zrobisz - sorry za wyrażenie - "fu(ck)rorę" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do V.C Re: do dziecinnej oleńki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 00:53 zaden dziecięcy bunt to po pierwsze po drugie z jedzeniem podałam przykład ale przemądrzały V.C oczywiście nie zrozumiał :D po trzecie to jest moja sprawa co robie ze swoim ciałem a tobie radze pilnowac swoich spraw i przekuc sobie móżdzek moze troche tlenu do niego wleci i chociaz jedno słowo zrozumiesz :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: do dziecinnej oleńki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 01:55 Objaśnij mi , prostaczkowi - po co chcesz to zrobić ? Co do tolerancji , to mam jej aż w nadmiarze . Jednak na zwykłą głupotę mam alergię . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akamilek Re: do dziecinnej oleńki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 07:30 Olu nie słuchaj ich wcale, twój język i twój ból. A co do kapiącej śliny to koleś chyba ma naderwany mózg że pisze takie głupoty. PRZEBIJAJĄ język w "pasażu" albo "sece" na górze - przechodzi się przez bar do salonu kosmetyczki, tam chyba robią nawet tatuaże. Cena to 90-100 zł z kolczykiem. Są fachowcami więc o fuszerce nie ma mowy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: przebicie języka IP: 80.54.171.* 07.06.06, 08:50 W Pacanowie. Tam gdzie kozy kują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: przebicie języka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 09:58 Nie rozumiem jednego... Juz to zostało powiedziane... Moj język, moja sprawa. Watek nie został utworzony z zapytaniem co sądzicie o przebiciu języka tylko gdzie to mozna fachowo robić. A co to kogo obchdzi, czy mam kolczyk w języku, na nosie czy w uchu? Czy taka ozdoba wpływa w jakikolwiek sposób na mnie jako człowieka? Chyba nie, a czy takie "gadanie" mówi o człowieku? Oczywiście, że tak. Wtykanie nosa w cudze sprawy... Jeśli chodzi o Ogrodową to czy może mi ktoś podać konkretne miejsce? Bo wiem tylko że na Ogrodowej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;; Re: przebicie języka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 10:10 Ul Ogrodowa jest tak długa , że aż strach o niej myśleć. Twój wygląd,Twoje "myślenie" świadczą o Tobie i nikomu nic do tego- póki krzywdy komuś nie czynisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: przebicie języka IP: 212.160.86.* 07.06.06, 10:22 za nim to zrobisz pomysl jeszcze o powiklaniach ktore mogą pozniej wystapic i o chorobach ktore mogą ci przy okazji wszczepic mam przyklad na swoich znajomych pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: przebicie języka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 10:29 Powiklaniach? Ale jakich? Proszę o przykłady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: przebicie języka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 10:39 do salonu mozesz wejsc od strony ogrodowej lub krakowskiej miesci sie on w bramie jak bedziesz szla przez krakowska nad brama zobaczysz szyld "tatuaze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: przebicie języka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 10:40 Dziękuję za konkretna odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks_czwa Re: przebicie języka 07.06.06, 11:06 Polecam fresha - kiedys w sece, teraz jest w budynku przy hali polonia (montex) na 5 piętrze. Ich kilentką byłam już dwa razy i studio jest warte polecenia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akamilek Re: przebicie języka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 11:29 Olu przeczytaj to co wcześniej napisałam gdzie to robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lee Re: przebicie języka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 11:41 powiedzcie prosze ,a gdzie przebijaja mozg ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: przebicie języka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 12:20 mam gwożdzie 20" kowadło i młot po wczesniejszych badaniach lekarskich u specjalistów lek.ze skierowaniem przyjme cię na zabieg bezbolesny -zapewniam reklamacji nie będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: przebicie języka IP: *.21.pl / *.21.pl 07.06.06, 13:14 przebija sie 16 albo 14 wiec twoja oferta odpada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re:ul.ogrodowa IP: 195.117.153.* 07.06.06, 12:23 NA UL.OGRODOWEJ tam w salonie tatuaży mozesz profesjonalnie przebić sobie język i bez ściemy o znieczuleniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: out Re: przebicie języka IP: *.czest.enion.pl 07.06.06, 13:46 Zastanów się jeszcze dobrze. Tak jak ktos napisał wyżej mogą wystąpic powikłania i to poważne to zależy od twojego organizmu i czystości wykonania zabiegu. Dobrze podchodzić do takich zabiegów z dystansem czy napewno warto bo istnieje ryzyko, czasami rana może w ogóle się nie zagoić a w ekstremalnym przypadku nawet rak co było kiedyś pokazane na filmie na discovery. Oczywiście nie należy przesadzać bo zapewne 99.99% ludzi nic nie jest ale jednak ten niewielki margines ryzyka istnieje. Jeśli już się zdecydowałaś to wybierz gabinet gdzie masz pewność że jest czysto i narzędzia są jednorazowe lub przynajmniej sterylizowane. Odpowiedz Link Zgłoś