Gość: olusiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 11:12 mam pytanku ile kosztuje przebicie pępka razem z kolczykiem? i wie ktoś moze gdzie przeniesli FRESH'a??? wiem ze gdzies koło hali polonia ale dokoładnie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolo2 Re: Kolczykw pępku IP: *.crowley.pl 12.06.06, 11:13 ja znam jednego kowala, co to robi takim zakrzywionym gwoździem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusiak Re: Kolczykw pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 11:22 to proponuje Ci do niego iść może poradzi Ci gdzi eprzkuć dziurke żeby mózg Ci się dotlenił!!! "niektórzy naprawde nie rozumieją czytanego tekstu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olenka Re: Kolczykw pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 11:23 Fresha przenieśli do budynku Montexu (wieżowiec koło hali polonia) na V p. A koszt to 50-75 zł ze znieczuleniem w zależności od kolczyka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaaaa Re: Kolczykw pępku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 11:25 • Re: kolczyk w jezyku... madeofstars 07.06.06, 16:05 + odpowiedz okropne takie okaleczanie sie, a mi kolega z kolei mowil,ze jak jego panna sobie pepek przebila to mowil,ze taki smrod z tego miejsca jest,ze masakra,mimo,ze ona sie myla codziennie,takze odradzam,ja osobiscie uznaje tylko kolczyli w uchu,reszta jakas taka prymitywna mi sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olenka Re: Kolczykw pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 11:27 Ale tu nikt nie pytał o opinie na temat kolczyka w pępku, więc lepiej się nie odzywać jak się nie chce odpowiadać na pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusiak Re: Kolczykw pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 11:57 bardzo Ci dziękuje za pomoc Olenko :) a co do gościa "aaaaaaaaaa" jak nei dbała o kolczyk ( o przebicie) to śmierdziało ... "nie wiem kto Was uczył polskiego ze nei potraficie czytać ze zrozumieniem?!" pozdrawiam Olenke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olenka Re: Kolczykw pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 12:27 Nie ma problemu. Jeśli chcesz się umówić do fresha (albo popytać o przebicie) to najlepiej mailem: tat2@o2.pl. Szybko odpisują i wszystko Ci wyjaśnią. Pozdrawiam również! :) Odpowiedz Link Zgłoś