Dodaj do ulubionych

Kolczykw pępku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 11:12
mam pytanku ile kosztuje przebicie pępka razem z kolczykiem? i wie ktoś moze
gdzie przeniesli FRESH'a??? wiem ze gdzies koło hali polonia ale dokoładnie???
Obserwuj wątek
    • Gość: kolo2 Re: Kolczykw pępku IP: *.crowley.pl 12.06.06, 11:13
      ja znam jednego kowala, co to robi takim zakrzywionym gwoździem
      • Gość: olusiak Re: Kolczykw pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 11:22
        to proponuje Ci do niego iść może poradzi Ci gdzi eprzkuć dziurke żeby mózg Ci
        się dotlenił!!!
        "niektórzy naprawde nie rozumieją czytanego tekstu"
    • Gość: olenka Re: Kolczykw pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 11:23
      Fresha przenieśli do budynku Montexu (wieżowiec koło hali polonia) na V p. A
      koszt to 50-75 zł ze znieczuleniem w zależności od kolczyka. Pozdrawiam
      • Gość: aaaaaaaaaaaaaa Re: Kolczykw pępku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 11:25
        • Re: kolczyk w jezyku...
        madeofstars 07.06.06, 16:05 + odpowiedz

okropne takie okaleczanie sie, a mi kolega z kolei mowil,ze jak jego panna sobie
        pepek przebila to mowil,ze taki smrod z tego miejsca jest,ze masakra,mimo,ze ona
        sie myla codziennie,takze odradzam,ja osobiscie uznaje tylko kolczyli w
        uchu,reszta jakas taka prymitywna mi sie wydaje.
        • Gość: olenka Re: Kolczykw pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 11:27
          Ale tu nikt nie pytał o opinie na temat kolczyka w pępku, więc lepiej się nie
          odzywać jak się nie chce odpowiadać na pytanie
          • Gość: olusiak Re: Kolczykw pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 11:57
            bardzo Ci dziękuje za pomoc Olenko :) a co do gościa "aaaaaaaaaa" jak nei dbała
            o kolczyk ( o przebicie) to śmierdziało ...
            "nie wiem kto Was uczył polskiego ze nei potraficie czytać ze zrozumieniem?!"
            pozdrawiam Olenke :)
            • Gość: olenka Re: Kolczykw pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 12:27
              Nie ma problemu. Jeśli chcesz się umówić do fresha (albo popytać o przebicie)
              to najlepiej mailem: tat2@o2.pl. Szybko odpisują i wszystko Ci wyjaśnią.
              Pozdrawiam również! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka