Gość: aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 14:09 za miesiąc mam ślub a nie wybrałam jeszcze salonu fryzjerskiego, do którego pojde. prosze o porade. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna Re: fryzura ślubna IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 14:24 mam supoer fryzjerkę,jeśli interesują Cię szczegóły pisz na gg 1777863 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aNKA Re: fryzura ślubna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 14:32 W bramie koło Aleksandrii są wystawine głowy z fryzurami. Tam czeszą profesionalnie na ślub. Szefowa nazywa się chyba Malinowska ? Polecam !!! Życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: fryzura ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 15:19 a dokladniej na jakiej ulicy jest ta brama kolo aleksandrii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: fryzura ślubna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 15:23 Zastanów się czy napewno chcesz brać ten slub... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aNKA Re: fryzura ślubna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 13:41 Aga w pierwszej aleji koło ubikaji miejskich. Tam jest zaraz aleksandria z wędlinami a w pierwszej bramie za nią jest ta fryzjerka. Zaraz jak wejdzieś to w samej bramie są wystawione głowy z fryzurami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mężatka Re: fryzura ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 19:39 brałam ślub w zeszłym tygodniu i czesałam sie w salonie Gawrońskich fryzura trzymała mi sie 3 dni, goście byli pod wrazeniem łącznie z mężem :-)takze polecam gawronskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: fryzura ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 10:47 a ile kosztowala cie ta fryzura u gawronskich? ja akurat o nich zbyt dobrych opini nie slyszalam. pozdr!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: fryzura ślubna IP: 80.48.49.* 14.06.06, 11:33 tylko prawdziwa stylistka Ewa Wiewióra ul. Ogrodowa 5 /w podwórzu/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosua Re: fryzura ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:30 Sprobuj na AK vis-a-vis polibudy,super kobietki(szczegolnie szefowa)skromne,dobre,nie za drogie-suuuuper.Koki-bajka,kreatywnosc-boska.Ja mąż to potwierdzam. Pozdro Yosza Odpowiedz Link Zgłoś