Dodaj do ulubionych

fryzura ślubna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 14:09
za miesiąc mam ślub a nie wybrałam jeszcze salonu fryzjerskiego, do którego
pojde. prosze o porade.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Re: fryzura ślubna IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 14:24
      mam supoer fryzjerkę,jeśli interesują Cię szczegóły pisz na gg 1777863
      • Gość: aNKA Re: fryzura ślubna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 14:32
        W bramie koło Aleksandrii są wystawine głowy z fryzurami. Tam czeszą
        profesionalnie na ślub. Szefowa nazywa się chyba Malinowska ? Polecam !!! Życzę
        wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
        • Gość: aga Re: fryzura ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 15:19
          a dokladniej na jakiej ulicy jest ta brama kolo aleksandrii?
          • Gość: ktos Re: fryzura ślubna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 15:23
            Zastanów się czy napewno chcesz brać ten slub...
        • Gość: aNKA Re: fryzura ślubna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 13:41
          Aga w pierwszej aleji koło ubikaji miejskich. Tam jest zaraz aleksandria z
          wędlinami a w pierwszej bramie za nią jest ta fryzjerka. Zaraz jak wejdzieś to
          w samej bramie są wystawione głowy z fryzurami.
          • Gość: mężatka Re: fryzura ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 19:39
            brałam ślub w zeszłym tygodniu i czesałam sie w salonie Gawrońskich fryzura
            trzymała mi sie 3 dni, goście byli pod wrazeniem łącznie z mężem :-)takze
            polecam gawronskich
            • Gość: ewa Re: fryzura ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 10:47
              a ile kosztowala cie ta fryzura u gawronskich? ja akurat o nich zbyt dobrych
              opini nie slyszalam. pozdr!!
    • Gość: becia Re: fryzura ślubna IP: 80.48.49.* 14.06.06, 11:33
      tylko prawdziwa stylistka Ewa Wiewióra ul. Ogrodowa 5 /w podwórzu/
    • Gość: yosua Re: fryzura ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:30
      Sprobuj na AK vis-a-vis polibudy,super kobietki(szczegolnie
      szefowa)skromne,dobre,nie za drogie-suuuuper.Koki-bajka,kreatywnosc-boska.Ja mąż
      to potwierdzam.
      Pozdro Yosza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka