Dodaj do ulubionych

zna ktoś dobrego chirurga szczękowego?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 14:54
poszukuje dobrego chirurga szczekowego, prosze o informacje, opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: Aui Re: zna ktoś dobrego chirurga szczękowego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 15:45
      Polecam goraco Tomasza Szlęzaka, Częstochowa, Tetmajera 7, 034/3232500, kom:
      0606135910. Facet bez zbędnych problemów zrobił co trzeba, za niewielką opłatą.
      Wczesniej 3 innych dentystów odprawiło mnie z kwitkiem, bo się bali (byłam w 6
      miesiącu ciąży), w tym jedna pani obrażając mnie przy tym dodatkowo. Gość
      naprawdę "starej dobrej szkoły", nie takie świerzo upieczone "panie doktor" co
      wyżej ... niż .... mają.
      Pozdrowionka:)
      • Gość: aga Re: zna ktoś dobrego chirurga szczękowego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 16:06
        Tak-zgadzam się z przedmówczynią-tylko Szlęzak!Rewelacja!
        • Gość: Łukasz Re: zna ktoś dobrego chirurga szczękowego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 16:21
          Też byłem u Ślęzaka. Usuwałem zęba. Bardzo dobrze to wykonał. Żadnych
          komplikacji. Polecam też tego doktora.
          • Gość: alutka Re: zna ktoś dobrego chirurga szczękowego? IP: 80.53.192.* 12.06.06, 16:54
            no widzisz a ja mialam u niego okropna przygode..... nie bede nawet pisac bo do
            tej pory mam dreszcze na sama mysl.
            polecam starego ale najlepszego chirurga, fachowiec jak sie patrzy, mowia na
            niego rzeznik ale spoko koles no i dobry bardzo ja dzieki niemu uniknelam
            operacji szczeki(tragedia) nameczylam sie ale moja dentystka powiedziala ze
            lepszej roboty nie widziala:) mam juz spokoj z osemkami. HuRRRRa
            dr, Szyda. polecam szczerze
            • Gość: Irka Re: zna ktoś dobrego chirurga szczękowego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 23:00
              Też polecam!!! "Troszeczkę" sobie przetrzymałam pewne problemy. Z ząbka zrobiła się katastrofa. Jakiego ząbka... resztki korzenia właściwie. Bałam się jak nie wiem - okazało się, że niepotrzebnie. Wyskubał nawet nie wiem kiedy, pozbył się dziadostwa, co się pod zębem porobiło - i super. Zagoiło się bez problemów i komplikacji.
              Nie tani, ale w robocie dokładny do bólu :))). W momencie, gdy specjaliści z lustrzano-chromowanych gabinetów rozłożą ręce - warto się jeszcze przejść właśnie do doktora Szydy. Mam wrażenie, że lubi "wyzwania".
              • Gość: Irka Re: zna ktoś dobrego chirurga szczękowego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 23:06
                Aha - robiłam też u niego zęba, który zdaniem innych nadawał się raczej do wyrwania. Męczył się parę tygodni, ale ząb mi służy mi do dziś - a to już kilka lat. Więc nie tylko wyrywa - skubie - kroi - szarpie, ale i ocalić takie "beleco" potrafi.
    • Gość: paolo Re: zna ktoś dobrego chirurga szczękowego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 16:08
      Centrum Medyczne "Suliga"
      Częstochowa (Rząsawy), ul. Meliorantów 3 Tel.:034 360 48 69
      • Gość: A-Layne Re: zna ktoś dobrego chirurga szczękowego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 17:38
        Również polecam Szydę-rewelacyjny-bynajmniej jeśli chodzi o ósemki.
    • Gość: gość Re: zna ktoś dobrego chirurga szczękowego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 18:04
      to poprosze o namiary do dr Szydy :)
      • Gość: A-Layne Re: zna ktoś dobrego chirurga szczękowego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 19:07
        Wiem, że dr Szyda przyjmuje w "Amicusie" na Al. Pokoju 44 (koło pętli tramwajowej)
        • Gość: Autor Re: zna ktoś dobrego chirurga szczękowego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 20:55
          dr Kaczmarek
    • Gość: ząb(-; oddział chir.szzęk.Tysiąclecie- polecam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 05:08
      rwałem tam kilka żebów .awłaściwie skorup.......Pani Doktor Ociepa-Wierus,
      jest b.dokładna, i znieczulenia nieskąpi(-: Ordynator ,też jest O,K.
      To uczciwi i porządni Lekarze. mimo skromnych warunków są Swietni (-: Bardzo
      Im,Dziekuję .tu na tym Forum (-: i polecamw razie większego rwania !!!!!!
      • Gość: Bobi Re: oddział chir.szzęk.Tysiąclecie- polecam! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.06.06, 17:35
        Najlepszym chirurgiem jest Darek Michalczewski, Polecam bardzo!!!!!!!!!!!!
    • Gość: nie lubię Romana Re: zna ktoś dobrego chirurga szczękowego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 19:08
      Koledzy Romana G. z Młodzieży Wszechpolskiej. Powiedz im że jesteś gejem, a
      stracisz nawet kilka ząbków, może i tego właściwego również ;-)
      • paulatul Re: zna ktoś dobrego chirurga szczękowego? 22.06.06, 11:43
        dr.Sobczyk , po zlamaniu szczęki nastawil mi ja jak się patrzy i zęby
        wyleczył.... :)
    • Gość: tom Re: Olmed na Zajączka 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 11:07
      Polecam dr Damiana Dudka z Olmedu. Gość prcuje w Szpitalu Klinicznym w Sosnowcu.
      Jest naprawdę świetny, bardzo profesjonalny i wie co robi.Polecam 609805365
    • gana101 Re: zna ktoś dobrego chirurga szczękowego? 19.05.16, 19:54
      Zależy do dokładnie chcesz robić. Ja ząb miałam wyrywany w Centrum Medor przy Waszyngtona. Szkoda ze tak długo zwklekałam, bo Pani powiedziała że wyrywają raczej w ostateczności. Dobry stomatolog w Częstochowie. W kwestii chirurgii na ich stronie jest trochę na ten temat medor.pl/oferta/chirurgia-czestochowa , jeżeli masz jakiś przypadek to napisz po prostu do nich przez stronę medor.pl/ . Ja dopytałam o mój przypadek i przy okazji umówiłam się na wizytę. Cenowo wyszło w porządku, także jestem zadowolona.
    • adamokow Re: zna ktoś dobrego chirurga szczękowego? 29.07.16, 14:45
      Jeśli szukasz chirurga szczękowego to polecam klinikę Cadent. Dobry chirurg szczękowy Gdynia to m.in Pan Grzegorz Olszewski, który przyjmuje w tym centrum. Polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka