Dodaj do ulubionych

panie z dziekanatu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 11:55
co o nich sadzicie i co zrobic by byly one bardziej mile dla nas
studentow??????? moze jakies skargi w koncu one sa od tego by nam pomagaly a
nie wyzywaly i łachę robiły ze nam cos zrobia np indeks wezma!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: muzykant Do misiek Re: panie z dziekanatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 12:11
      Misiek, z Ciebie jest student jak z koziej pupy trąbka.
      Czy studenci zawsze przestrzegają regulaminu?
      Dziekanat jest dla Uczelni a nie dla Ciebie, żaku. Ty masz się uczyć zgodnie z
      regulaminem, a nie kombinować - wtedy pracownicy dziekanatu będą dla Ciebie
      mili.
      • Gość: misiek Do misiek Re: panie z dziekanatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 12:14
        z ciebie student pewnie tata rektor to nawet nie idziesz nic zalatwic a
        dziekanat jest od tego by udzielili ci informacji a nie patrzyli na ciebie jak
        na wroga i jescze byli nie mili i opieprzali
        • Gość: muzykant Do misiek Re: panie z dziekanatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 12:23
          Dla mnie są mili w dziekanacie, ponieważ nie wydziwiam i nie kombinuję,
          misiek :)
          • Gość: misiek Do misiek Re: panie z dziekanatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 12:28
            jak nic od nich nie chcesz to moze sa mile, ale jak juz o cos zapytasz to pozal
            sie boze. jak mowie tata rektor wiec nadskakuja kolo ciebie muzykant
      • Gość: Kaka indeksy IP: 87.239.176.* 15.06.06, 22:09
        ja 13-ego oddawalam juz indeks po wszystkich gzaminach i panie zrobila mi
        wielka lasne ze w ogole go przyjela:) powiedziala ze moge przyjsc kiedy indziej
        a nie koniecznie w tym dniu. po czym wyjasnilam jej ze skoro juz zakonczylam
        sesje to nie mam potrzeby przetrzymywania indeksu w domu i wraania za kilka dni
        na uczelnie po to zeby go oddac- skoro juz bylam na miejscu. ma to pani wziela
        inndeks i rucila nim na podloge tak , ze przelecial przez pol dziekanatu i o
        malo nie wypadly z niego wszystkie kartki.
        • Gość: Jola Re: indeksy IP: *.21.pl / *.21.pl 15.06.06, 22:29
          Co prawda nie informujesz,co i gdzie studiujesz ale mam nadzieję,że nie
          polonistykę.Chociasz w dzisiejszych czasach....:((
          • izabelabalcerak Re: indeksy 20.06.06, 14:51
            ja na dziekanat polonistyki narzekać nie mogę szczególnie od zeszłorocznej interwencji studentów i zmiany ,,warty"
            pozdraiwam
            • Gość: ania Re: indeksy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 14:57
              panie z dziekanatu polonistycznego sie zmienily? czy je zmieniono?niemozliwe....!!!
    • Gość: sw. Re: panie z dziekanatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 12:11
      -to trzeba Im buzi dać ,usmiechąć się słodko, One też "ludzie" i serdeczności
      potrzebują ,a nie tylko utyskiwanie "przyszłych?" abiturientów może
      czychających na ich stolek.
      Niech wiedzą , że student po/rady u nich czeka jak u matki,a dostaje tylko
      opi... . Kwiaty i biskwity dla dziekanek.
      • Gość: miśka Re: panie z dziekanatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 12:24
        na Wydziale Budownictwa panie z dziekanatu sa bardzo miłe
        nigdy mi się nie zdarzyło żeby mi pomocy nie udzieliły
        pozdrawiam
        • Gość: flamaster Re: panie z dziekanatu IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 12:41
          Za to na wydziale zarządzania dla studiów zaocznych są nie do zniesienia...
          Paniusie jak cholera. Jak oddałem indeks i go zgubiły to próbowały mi wmówić że
          to moja wina, bo nie pilnuję sobie indeksu.
          Chcesz się coś dowiedzieć to zaraz Cię ochrzanią, że się nie interesujesz,
          robią wielką łaskę, że w czymś pomagają.
          Przed samym zamknięciem dziekanatu nie przyjmują, tylko karzą przychodzić
          wcześniej, a w końcu są to studia zaoczne, więc większość osób pracuje i nie
          będzie brać urlpou żeby przyjechać na 5 min coś załatwić.
          • Gość: misiek Re: panie z dziekanatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 12:50
            POTWIERDZAM. ŁACHĘ ROBIA JAK CHOLERA.SA NIE MIŁE
          • Gość: absolwent Re: panie z dziekanatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:08
            Jak ja studiowałem na zarzadzaniu kilka lat temu, to wówczas dziekanat studiow
            zaocznych pracował zarówno w sobotę, jak i w niedziele. Ale to juz tylko
            wspomnienia. A i panie były sympatyczne, nie wiem czy teraz te same pracują?
    • Gość: Gośka Re: panie z dziekanatu IP: *.man.czest.pl 13.06.06, 14:49
      jak byłam na pierwszym roku, była na uczelni wizytacja, przepytano nas, co nam
      się podoba na uczelni a co nie, najwiecej skarg było na panie w dziekanacie, od
      tamtego czasu jest dużo lepiej :]
      • Gość: ania Re: panie z dziekanatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:27
        NIGDY NIE KOMBINOWAŁAM, BYLAM MIŁA, WSZYSTKO ZANOSIłAM W TERMINIE, NIE
        SPRAWIAŁaM ŻADNYCH KŁOPOTÓW
        ALE TO JAKIE SA PANIE W DZIEKANCIE
        FILOLOGICZNO-HISTORYCZNYM
        TO SZCZYT!!!
        TO SA FRANCE!!
        JEDNA LEPSZA OD DRUGIEJ!!!
        • Gość: ON_AJD Re: panie z dziekanatu WFH-dno, WP-na poziomie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 00:18
          Panie w dziekanacie FIL.-HIST. na AJD to POMYŁKA !! (chamskie, aroganckie, bez
          odrobiny dobrego wychowania)
          Miałem okazje (nieprzujemność) tam studiować - i to co się tam dzieje to
          KOSZMAR.
          Takie niereformowalne eksponaty z poprzedniej epoki.
          Studiowałem też na WYDZIALE PEDAGOGICZNYM i z czystym sumieniem powiem że to
          jest dopiero obsługa na poziomie :)
          Panie są miłe, nie zamykają drzwi przed nosem, nie marudzą a poza tym traktują
          studenta jak CZŁOWIEKA a nie BYDŁO !!

pozdrawiam nękanych studentów :)
          KP
          • Gość: ania Re: panie z dziekanatu WFH-dno, WP-na poziomie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 08:09
            ja tez malam przyjemnosc(?)poznac panie z filolo-hist i z pedagog..o paniach z
            tego 1 juz pisalam(...:(...) a z pedag-1 jest super-p.halinka!!!
    • Gość: TTT Re: panie z dziekanatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:51
      na dziekanat zarzadzania dla studiow dziennych tez powinno sie spuscic bombe moze wtedy te "mile panie" zaczelyby traktowac studenta jak czlowieka a nie jakiegos intruza przeszkadzajacego w kawce wrrr
    • nalesniku Re: panie z dziekanatu 13.06.06, 23:58
      przychodzi baba do lekarza ze studentem w dupie
      lekarz: co pani jest?
      baba: dziekanat

taki sobie stary dowcip, ale cały czas aktualny.
      • Gość: Misia Re: panie z dziekanatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 00:06
        Też mogę potwierdzić. Panie w dziekanacie na Wydziale Zarządzania na naszej
        Politechnice są strasznie nieprzyjemne. Już na dzień dobry potrafią tak
        człowieka wkurzyć, a nie wspominam o zwykłej informacji, które powinny udzielić.
        Trzeba to w końcu gdzieś zgłosić.
    • Gość: *** Re: panie z dziekanatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 12:40
      Potwoerdzam - babsztyle z dziekanatu na Zarzadzaniu są brrr......
      • Gość: Dżana Re: panie z dziekanatu IP: 195.189.52.* 15.06.06, 19:19
        Powiem jedno: pisałam pracę mgr związaną ze studentami, znalazło się tam
        porównanie dziekanatu z AJD i P.Cz. Wydziału Zarządzania, jestem absolwentką
        AJD i muszę stwierdzić, że nasz dziekanat wypadł o wiele lepiej, studenci P.Cz.
        tak jechali bo babkach z ich dziekanatu, że nie wiedziałam jak to wszystko
        opisać w pracy mgr! ankiety były anonimowe więc studenci pisali prawdę o
        tych "niezwykle uprzejmych" kobietkach, jak widze w powyższych wypowiedziach -
        nie kłamali, niezłe z nich s...... muszą być:))), dziwię się , że nikt z Władz
        uczelni nie zrobił jeszcze z tymi babami porządku, nawet w radio nie jeden raz
        słyszałam wypowiedzi studentów o tych pracownikach ale jak widzę żednego
        wrażenia na nikim to nie zrobiło a tylko wqrza studentów. Wiem coś o tym bo
        moja siostra tam studiuje, te baboki zgubiły jej indeks i nieźle namieszały po
        tym zdarzeniu. Pozdrawiam studentów!
        • Gość: PIM Re: panie z dziekanatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 10:35
          Z nimi nic się nie da zrobić bo to w większości same pociotki szych z
          politechniki. Wydział Zarządzania z tego słynie, że tam całe rodzinki
          pracują ... ot takie towarzystwo wzajemnej adoracji :)))
    • Gość: Pan Tau Re: panie z dziekanatu - potrzbny alfons IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 19:49
      jak to czytałem to przypomniał mi sie ten text :D

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=33203888&a=33203888
    • adudi Re: panie z dziekanatu 20.06.06, 09:54
      dla mnie Pani od stypendiow na zarzadzaniu zaocznych byla bardzo mila. wszystko
      mi wytlumaczyla i bylo ok.
    • std20045 Re: panie z dziekanatu 20.06.06, 10:02
      a co Wy od nich chcecie , ludzie tacy sami jak WY , niczym sie nie róznia poza
      cigłymi wizytami studentów od siedmiu bolesci ... co sami nie wiedza czego
      chca, one wrózkami nie sa i raczej byc nie będą a Wy zacznijcie sie uczyc albo
      imprezowac a nie tylko zrzedzic ... szkoda waszego czasu i zdrowia ...a w
      koncu co innego bedziecie pamietac ze studiow ..jak nie dziekanat :)
      • Gość: Student Re: panie z dziekanatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 10:25
        Panie z dziekanatu biorą pensje i powinny być taktowne i do dyspozycji
        studentów.
        • Gość: Student PCZ Re: panie z dziekanatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:01
          JA TO SIE WCALE NIE DZIWIE TYM KOBIETKOM Z DZIEKANATU. JEST TO PRZECIEZ SFERA
          BUDŻETOWA WIEC PENSJE ZAPEWNE MAJA POŻAŁOWANIA GODNE. TYLKO PATRZEC JAK POSTĄPIĄ
          PODOPBNIE JAK SŁUZBA ZDROWIA I ZACZNA STRAJKOWAC.
    • Gość: TomTom Re: panie z dziekanatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 10:16
      ja nie moge narzekac, Pani od stypendiow dla zaocznych na zarzadzaniu zalatwila
      mnie bardzo szybko i sprawnie, pelny profesjonalizm:):):)
      • Gość: :) Re: panie z dziekanatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 14:57
        Z tego,co wiem, jest w dziekanacie zarządzania tylko 1 miła pani, reszta jest
        beznadziejna. Chcialam kiedys oddac znajomemu indeks przed praca, dziekenat byl
        czynny od 10, spieszylo mi sie, byla 9.55, drzwi otwarte, pani za biurkiem,
        wiec pomyslalam, ze mnie przyjmie, ale gdziez tam, powiedziano mi, ze jeszcze
        jest zamkniete i juz. Paniusia nie robila nic waznego, mieszala kawe...Myśle,
        ze to jest tylko i wylacznie kwestia charakteru...Odebranie indeksu i wlozenie
        go pod biurko zajmuje pare sekund, a komus spieszacemu sie do pracy 5 minut
        robi duza roznice...
        • Gość: xyz Re: panie z dziekanatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 19:54
          Wydaje mi się że głosy jakie są na tym forum są głosami ludzi którzy zawiedli
          sie na osobach pracujących na tym stanowisku. sam studiowałem i traktowałem te
          panie w różny sposób. Wielu studentów traktuje pracowników dziekanatu jak
          pracowników "niższej kategorii " na równi ze sprzątaczką czy portierem. Czyli
          jeśli ktoś nie wystawia ocen to mozna mieć go w d.... i zachowywać się
          arogancko wobec niego. A później delikwent jeden z drugim chcę żeby panie z
          usmiechem na twarzy załatwiały wszystkie sprawy. Nikt nikomu nie każe kochać
          wszystkich, ale szacunek należy sie każdemu. I to powinno działać w 2 strony.
          Ja np. bardzo miło wspominam panie z dziekanatu dla zaoczych na zarządzaniu,
          pomogły mi w załatwieniu gardłowych dla mnie spraw i zrobiły to szybko i
          uprzejmie. Stare przysłowie mówi : "Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie."Z poważaniem
          były student PCz.
          • Gość: student Re: panie z dziekanatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 11:24
            Zgadzam się że jakość usług może nie jest na 5+ , ale nie zgodzę się z
            twierdzeniem że panie są nie miłe i nieuprzejme. ja i moi znajomi od dłuższego
            czasu jesteśmy bardzo miło obsługiwani przez panie z dziekanatu a najwieksze
            podziekowania śle na ręce pani Ewy D. z dziekanatu dla zaocznych !! reszta pań
            powinna brać przykład :)
    • Gość: Studentka... Re: Panie z dziekanatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 23:32
      Mam pytanie...o którym z dziekantów mówicie na zarządzaniu? O inżynierskich czy
      o marketingu? Ja korzystam z inżynierskich i jestem bardzo miło obsługiwana. No,
      ale jeżeli przychodzi student wtedy gdy jest dziekanat zamknięty, to się wcale
      nie dziwię, że są źle obsługiwani. Jak student jest uprzejmy, to i Panie z
      dziekantu też są uprzejme.
      P.s. przyzam...raz korzystałam z usług z dziekanatu marketingu, to myślałam, że
      Mi te kobity oczy wydłubią, a zwłaszcza jedna z nich!
      Pozdrawiam!
      • Gość: student 4 roku Re: Panie z dziekanatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 23:12
        zgadzam się z przedmówczynią Sa tylko 2 fajne laski w dziekanacie są nimi Aneta
        M. i Ewa D. (zarządzania zaoczne) da sie z nimi wszystko załatwić i są milusie
        reszta pań powinna niestety poszukać innej interesującej pracy...niekoniecznie
        na PCz czyli krótko mówiąc spadać powinny na drzewo !! bo tylko reputacje psują
        innym.
    • Gość: student vs. Dziiw. Re: panie z dziekanatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 22:32
      Powiem Ci tak nie da się z nimi włączyć ale możesz im zrobić obciach mnie nie
      było w kraju mój tata był po indeks ja je raz zjebał i kierownika dziekanatu to
      są dla miłe :D
      • Gość: licencjat na Pcz Re: panie z dziekanatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 06:04
        te kobitki są OK , szczególnie p. Kasia jest fajna p. Grażynka też może być ale
        nie powinny osiąść na laurach !! trzymajcie tak dalej !! Powodzenia w
        pracy !! Ps. Pozdrowienia dla E. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka