Dodaj do ulubionych

jak znalezc osobe....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 15:00
ktorej wzialem pozyczke a ona prysnela z kraju i nie daje znaku zycia.?nic
nie przysyla a ja chodze bez wyplaty.macie moze jakies namiary gdzie sie udac
aby taka osobe namierzyc i zdobyc jakis kontakt?dodam ze to bardzo bliska
rodzina.
Obserwuj wątek
    • Gość: załamany Re: jak znalezc osobe.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 15:02
      jem psie kupy :)
      • Gość: zalamany Re: jak znalezc osobe.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 15:07
        nie podszywac sie,mam problem i prosze o porade a nie robienie jaj.
    • Gość: paolo Re: jak znalezc osobe.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 15:12
      Komenda Miejska Policji
    • Gość: Sibol Re: jak znalezc osobe.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 15:23
      Zaje.... ch.. sytuacja. Chyba jednak trzeba pochodzic po tych panstwowych
      instytucjach jak KMP itp i dowiedziec sie co trzeba i co mozna zrobic aby
      namierzyc taka osobe. Ale znajac zycie to oni ze swej strony to nic nie zrobia.
      A jak tak bedzie to chyba tylko RUTKOWSKI PATROL i heja. Tylko ze juz bedziesz
      nie tylko bez wyplaty chodzil ale i bez mieszkania jak on zarzada zaplaty za
      wykonana robote;/
      Ale zycze powodzenia
    • Gość: paolo Re: jak znalezc osobe.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 16:37
      albo CZERWIŃSKI PATROL..bedzie taniej:)
    • Gość: paolo Re: jak znalezc osobe.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 16:38
      mialek kiedys numer komorki Rutkowskiego to jakos 600 007 007 albo 600 007 997
      nie wiem...
      na koniec jego programu w TVN zawsze wyswietlaja w napisach...
      • Gość: zalamany Re: jak znalezc osobe.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 18:52
        dzieki,bede probowac.
        • harry1983 Re: jak znalezc osobe.... 21.06.06, 02:36
          Rutkowski to partacz, tak na marginesie - sławę zawdzięcza w większości telewizji, a nie pracy operacyjnej.

Proponowałbym bardziej KMP - a tak swoją drogą, skoro rodzina, to chyba predzęj samemu można to ustalić metodami operacyjnymi, nie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka