Dodaj do ulubionych

trw-legionów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 00:12
a co tam slychac ciekawego?watek o rolniczej juz byl i juz go chyba nie ma bo
nie moge znajsc,prosze o wpisy co słychac na legionow bo juz dlugo mnie tam
nie ma ale wroce.pozdrawiam wszystkim pracowników.
Obserwuj wątek
    • Gość: uuuuu nuda hrhrhrhrhhrrhsssss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 00:17
      • Gość: dasasdda Re: nuda hrhrhrhrhhrrhsssss IP: 217.96.15.* 30.06.06, 08:24
        Na Rolniczej potrafia tylko narzekac, na Legionów się pracuje
        • Gość: hmmm Re: nuda hrhrhrhrhhrrhsssss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 13:01
          a wiec zapraszamy na rolnicza...my na rolniczej tez pracujemy
          • Gość: ggg Re: nuda hrhrhrhrhhrrhsssss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 13:43
            Popieram, na Rolniczej się pracuje.... nie ma czasu na narzekania.
        • Gość: z rolniczej Re: nuda hrhrhrhrhhrrhsssss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:32
          Na legionów ludzie pracują jak roboty.
          Zużycie mózgu zero koma zero zero zero 1 - wkładam do gniazda, przycisk start
          itd

Na rolniczej kobiety cały czas walczą przez 8 godzin w 35 stopniowym upale na
          hali z:
          - precyzją ( utrzymanie wymiaru)
          - jakością ( jakość szwu, matteriału) mozliwości błędów jest bez liku
          - wydajnością ( wydajność wyższa niż na legionów )
          wymaga to niesamowitej 8 godzinnej wytężonej koncentracji !!!!

Wiec nie mów, że na legionów sie pracuje a tu nie, tu narzeka. Teraz oceń gdzie
          jest prawdziwa praca.
          • Gość: kosar heh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 22:24
            Gość portalu: z rolniczej napisał(a):

> Na legionów ludzie pracują jak roboty.
            > Zużycie mózgu zero koma zero zero zero 1 - wkładam do gniazda, przycisk start
            > itd
            >
            > Na rolniczej kobiety cały czas walczą przez 8 godzin w 35 stopniowym upale na
            > hali z:
            > - precyzją ( utrzymanie wymiaru)
            > - jakością ( jakość szwu, matteriału) mozliwości błędów jest bez liku
            > - wydajnością ( wydajność wyższa niż na legionów )
            > wymaga to niesamowitej 8 godzinnej wytężonej koncentracji !!!!
            >
            > Wiec nie mów, że na legionów sie pracuje a tu nie, tu narzeka. Teraz oceń gdzie
            >
            > jest prawdziwa praca.

I tak jesteś fizolem więc sie nie pocieszaj że niby myślisz podczas pracy phi
    • Gość: //// Re: trw-legionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 13:41
      a co z kamizelkami na Legionów juz ktoś dostał kufajke pomarańczową za brak
      odpowiedniej wiedzy na temat pracy na stanowisku??????????
      • Gość: jazon jeszcze nie widziałem żadnego z kamizelką... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 23:31
        ... pewnie dlatego że na chali jest cholernie gorąco i nie dają bo się boją że osobnik w kamizelce zasłabnie wsadzi główkę do maszyny i pan Zajączkowski w przyszłym roku nagrody nie dostanie.

Na legionów też się pracuje żeby nie było że my tam leżymy
        • Gość: flamaster Re: jeszcze nie widziałem żadnego z kamizelką... IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:37
          A Ty jak bedziesz sypał nazwiskami to w momencie post bedzie skasowany, przez
          Twoją głupotę...
      • Gość: ona Re: trw-legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 23:32
        na rolniczej od dawna sa te kamizelki tylko nosza je osoby ze szkółki
        (przyuczenie)
        • Gość: jazon Re: trw-legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:10
          a u nas noszą je same niedouczone sierotki (taki tok myślenia o pracownikach miała derekcja wprowadzając to)
          • Gość: posel Re: trw-legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:47
            Skończcie barany z tym TRW.Zaczyna to byc nudne.Lepiej redagujcie gazetkę na
            ścianie,to ten poziom.Niezłe kretyny tam pracują,to widać po wpisach.Takich
            baranów to należy dobrze ćwiczyć.Do roboty pospolici.
            • Gość: Plemnik Re: trw-legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 22:47
              a jak z zapladnianiem?
              Czy tatus co mial pretensje ze mu zone zaplodnili juz sie pogodzil czy nadal
              szuka j...ka od p...a cudzych zon?
              Jednego takiego znam . Mozna mu smialo w....ić wieczorkiem
            • Gość: do posel Re: trw-legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 23:59
              ty jestes baranem bo piszesz a nie wiesz o czym,nie ublizaj nam skoro gowno
              wiesz na ten temat,jesli ci nie pasuje to nie czytaj.poczytaj sobie posty na
              twoim poziomioe a mianowicie,dlaczego trawa jest zielona itd.
              • Gość: ja Re: trw-legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 16:09
                skoro uwazacie ze na legionow sie pracvuje a na rolniczej narzeka to zapraszam
                na rolnicza najlepiej na wypalarke!!!40stopni!i zasuwac za marny grosz ukrucony
                przez czterobrygadowke.nawet nie porownujmy tych dwoch zakladow ze soba bo nie
                ma sensu.
                • Gość: kosar właśnie nie porównujmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 22:22
                  a na legionów to wogule nie mamy 40stC ostatnio termometr zanotował 44,6 i cholernie parno
                  • Gość: bleble Re: właśnie nie porównujmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 22:35
                    na rolniczej jest pogotowie dzien w dzien po pare razy czasami.
                    • Gość: kosar Re: właśnie nie porównujmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 22:37
                      macie tam cienkich pracowników
                      • Gość: bleble Re: właśnie nie porównujmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 22:58
                        sam jestes cienki.ty jestes za to robot jak upadniesz to wystarczy cie naoliwic
                        i dalej robisz.
                        • Gość: kosar Re: właśnie nie porównujmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 20:53
                          Do nas należy przyszłość, rasa ludzi zostanie wyparta przez "Naród 0 1" :)
                          • Gość: aaa Re: właśnie nie porównujmy IP: *.net / *.flatpla.net 04.07.06, 22:07
                            Mnie zastanawia dlaczego na Legionów wszyscy sobie chwala pracę nik specjalnie
                            nie narzeka (oczywiście są wyjątki) a na Rolniczej same utyskiwania, to chyba
                            sprawa dyrekcji. U nas W G nieba by przychylił i wszyskim dogodził, strasznie
                            sie przejmuje problemami pracowników i chyba od nich posiwiał. A za to pan O ma
                            wszyskich w d...ie.
                            • Gość: bleble Re: właśnie nie porównujmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 06:58
                              byc moze...
                            • Gość: trin Bo W.G to fajny gościu i wcale nie żartuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 20:26
                              Nie to co wieloryb na rolniczej
                        • Gość: rafi Re: właśnie nie porównujmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 10:15
                          Ale za to na Legionów pracuja fajne laski,,nie to co na rolniczej..a apropo
                          kidy nasz piknik,,słyszeliscie moze cos..???
                        • Gość: rafi Re: właśnie nie porównujmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 10:15
                          Ale za to na Legionów pracuja fajne laski,,nie to co na rolniczej..a apropo
                          kidy nasz piknik,,słyszeliscie moze cos..???
                          • Gość: do rafi Re: właśnie nie porównujmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 16:40
                            jesli chodzo o laski z legionow i rolniczej to tu bym sie klocil bo to
                            wszystko zalezy od gustu,nie jedna z rolniczej bys zerznal palancie.
                            • Gość: do rafi Re: właśnie nie porównujmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 16:41
                              piknik 2 wrzesnia to bedziesz mial okazje.
                              • Gość: bujaka jamajka Re: właśnie nie porównujmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 18:23
                                Ja pracuje w TRW przez Workera i nie narzekam. Co do płacy to nie skomentuje
                                tego. Trafiłem na dobrą liderke. Co do "robotów" to prawda, ale człowiek do
                                wszystkiego sie przyzwyczaji, ja juz przywykłem. Prace mam codziennie, czasami
                                zdarza się, że ide w sobote. Z tego co przeczytałem to nie ma co porównywać
                                zakładu na Rolniczej.
                              • Gość: rafi Re: właśnie nie porównujmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 15:03
                                wiem ze to kwestja gustu,wiecie u nas na Legionów jest duzo fajnych dziewczyn
                                na produkcji..a co do liderek tez sa z 2 fajne,,ale reszta to szkoda
                                patrzec,,:)))))
                                • Gość: edek Re: właśnie nie porównujmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 15:26
                                  A kogo Ty masz na myśli mówiąc 2 fajne???może inicjały....
                          • Gość: ?? do Rafi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 21:40
                            Kurcze rafał jak byś nie miał nic lepszego do roboty tylko siedzieć na forum, do manchatanu byś się wybrał :)
    • Gość: tunia Re: trw-legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 16:42
      Plemnik chodzi ci o meza tej magdy blondyny z legionow???! ona ma dziecko z
      innym ?!!!
      • Gość: iwa Re: trw-legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 17:35
        Czy wy debile nie możecie skończyć.Jak można zatrudniać takich kretynów?
        Pierdoły to popychajcie chamstwo w maglu.Dziwię się że jeszcze nikt nie
        doniósł na was debile do prokuratury.Może ktoś wreszcie to zrobi.Widać,że
        upał.Wasze małe móżdżki się rozlasowały.Koniec prostaki z pisaniem tych głupot.
        • Gość: qwer Re: trw-legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 18:23
          po twoich slowach od razu widac kto do nich nalezy.
          • Gość: iwa Re: trw-legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 18:53
            Tak to wy jesteście nienormalni.Jak można takie brednie pisać.Czujecie się
            bezkarnie,bo to anonimowo.Zapewne jsteście zwykłymi tchórzami,którzy tylko
            właśnie anonimowo potrafia się kiepsko wypowiadać.Myślę,że w niedługim czasie
            nastąpi kres tych kretyńskich wypowiedzi.
            • Gość: 12.12m Re: trw-legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 23:41
              słuchajcie,powiem tylko tyle.nie wam osadzac.iwa a moze to ztoba jest cos nie
              tak?pomysl o tym zanim zaczniesz oczerniac innych.
              • Gość: iiii Re: trw-legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 23:52
                a kto tu kogo osadza? to forum i kazdy ma swobodne prawo do wyglaszania swoich
                opini.

skoro ktos uwaza wysmiewanie sie z niewiernych kobiet za cos zlego to pewnie
                sam na jakies brudy. podazajac logicznie w tym kierunku mozna mniemac ze ta Iwa
                tez sobie nie zaluje.
    • Gość: on Re: trw-legionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 09:22
      które liderki są warte uwagi,na której można "zawiesić oko"czy wogóle śa takie w
      tym zakładzie??chodzi mi oczywiście o Legionów
      • Gość: :)) Re: trw-legionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:02
        No moze zrobmy konkurs na najladniejsza i na jej odwrotnosc,,,chociaz prawda
        jest taka ze z ta najładniejsza to bedzie problem,,bo nie widze wyboru,,ale na
        odwrotnosc to bedzie szeroka konkurencja:))))))))))))))
        • Gość: iwa Re: trw-legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 17:57
          Jednak oddział psychiatryczny z Lublińca będzie konieczny na Legionów.
          • Gość: szaleniec z trw Re: trw-legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 18:16
            A słyszeliście ża 6 liderek zostało zdegradowanych jak one teraz wyżyją z te marne 1500zł, było ich chyba troszkę za dużo bo co niektóre miały aż :) 2 linie
            • Gość: on Re: trw-legionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 18:17
              słyszałem że 5 a wiesz które???
              • Gość: on Re: trw-legionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 18:18
                jestem ciekaw które bo co niektórym to się należało
                • Gość: szaleniec z trw Re: trw-legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 18:33
                  wiem ale nie napisze bo na forum nie można umieszczać prywatnych danych osobowych
                  • Gość: on Re: trw-legionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 18:43
                    to chociaż podaj zmiane A<B<C lub inicjały osób
        • Gość: on Re: trw-legionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 18:14
          i co z tym konkursem???
          • Gość: on Re: trw-legionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 18:16
            które liderki są niezłe a które brzydule??
        • Gość: :)) Re: trw-legionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 19:51
          Jestem facetem i wiadomo ze kazdy z nas lubi jak kobieta niezle wyglada,,a taka
          liderka powinna cos soba przedstawiac,,ale znam pare które powinny juz dawno
          trafic na zlot czarownic,,w sumie to nie wiadomo czy tam nie lataja..Sory za
          szczerosc!!!!!!!!ale taka jest prawda!!Dobrze ze zdegradowali pare
          liderek,,ciesze sie:)
          • Gość: Przyjaciel Re: trw-legionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 21:05
            Nie wierzę że jesteś prawdziwym facetem wyrażając się tak o kobietach - po
            prostu dla mnie jesteś płytkim i pustym erotomanem - ty się musisz leczyć i to
            u wybitnego specjalisty . Jestem ciekawy co robisz w TRW chyba roznosisz papier
            toaletowy po kiblach i Ci jusz padło na mózg.Życzę Ci powrotu do zdrowia.
            • Gość: rafi Re: trw-legionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 19:17
              nie nie padło mi na mózg..i nie jestem erotomanem...a toz e lubie rozmawiac o
              kobietach jest calkiem naturalne i zdrowe..wole mówic wprost co mysle niz
              rozmawiac o tym za plecami..doceniam piekne kobiety umiejace dbac o siebie,,ale
              tym mniej obdarzonym przez nature pokazuje ze jezeli same sie za siebie nie
              wezma to nikt im w tym nie pomoze..Wszystkie kobiety jak chca potrafia byc
              ładne!!!A co do tego czy roznosze papier..Tak pracuje w biurze mam
              wykształcenie wyzsze opd wielu os. w tym zakładzie..i nie biore sie za
              roznoszenie toaletowego..:))A co do konkursu na czarownice lideke nadal
              trwa..Rozejrze sie troche i dam swoje kandydatury!!POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH
              ŚLICZNYCH KOBIET TRW!!!A JESZCZE PYTANIE CZY LIDERKI DOBRZE WYPEŁNIAJA SWOJE
              OBOWIAZKI??
              • Gość: obserwator Re: trw-legionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 20:46
                Po przeanlizowaniu tego co napisałeś, stylu języka pisanego, rozumowania,
                zajmowania sie duperelami jestem przekonany w 100 %, że nie masz wyksztalcenia
                wyższego i nie pracujesz w biurze. Brak ci tupetu stary przyznajac sie do
                pewnych rzeczy... I proszę cię nie odpisuj bo i tak nie zrozumiesz o co
                chodzi.
    • Gość: on Re: trw-legionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 19:38
      no i z której zmiane poleciały liderki????
      • Gość: :)) Re: trw-legionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 19:46
        Nie mozna zamieszczac danych osobowych ale przeciez mozna pisac imionami!!Co z
        wami jak konkurs to konkurs:))Przeciez i tak jest anonimowy..Moze zaczniemy
        zglaszac kandytatury..Problem w tym ze tych ladnych jest mało,,to zostaja nam
        brzydule
        • Gość: szaleniec z trw Re: trw-legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 21:12
          do najładniejszych kiedyś należała ula p. no ale latka lecą i to co kedyś było ładne przemija, jeszcze jest jedna "towarzyszka jednego rozdartego kierownika"
          • Gość: on Re: trw-legionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 21:21
            która to "towarzyszka rozdartego kierownika"??
            • Gość: ????????? Re: trw-legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 02:22
              a jest taka jedna, ktora maz zostawil bo sie puszczala z jakim mechanikiem.
              Teraz robi z siebie fiu bzdziu i mysli ze jest MISS.
              Smiechu warte jak sie patrzy jak nieraz jest ubrana i wyfryzowana.
              Miss maszyny do szycia
              Boki zrywac, ale czy ona to dostrzega?
              Zreszta i mechanik przetarl oczy i tez ja zostawił.
              Biedulka.
              Kto nastepny sie na nia zalapie?
              • Gość: do ???????? Re: trw-legionów IP: 87.239.176.* 14.07.06, 15:12
                o kogo chodzi napisz inicjaly bo chyba sie domyslam
    • Gość: on Re: trw-legionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 13:32
      podobno wyleciało kilka liderek(zdjęli je na niższe stanowiska)ciekawe któe to
      no i przede wszystkim za co????wie ktoś???
      • Gość: rafi Re: trw-legionów IP: *.u.mcnet.pl 14.07.06, 15:08
        Ania jest zajebi....
        • Gość: ja Re: trw-legionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 15:43
          za brak wiadomosci w głowach,nie nam nosic te kamizelki.
    • Gość: on Re: trw-legionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 18:19
      kto jak kto ale Ania....no daj spokój są lepsze liderki od niej np......
    • Gość: //// Re: trw-legionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 22:22
      co jest czemu nic nie piszecie???????
      • Gość: king Re: trw-legionów IP: *.strefa.com / *.profiline.pl 14.07.06, 22:27
        ja pracowałem w trw krótko ale jeśli chodzi o fajne kobitki to jedna wpadła mi
        w oko na samym początku kiedy przeprowadzała testy niestety niewiem jak sie
        nazywa jest młoda ma super figure naprawde piękna kobieta jeśli chodzi o wygląd
        bo niewiem jak charakter

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka