Dodaj do ulubionych

Dermatolog - trądzik

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 22:36
witam. ktorego dermatologa polecacie zeby leczyc trądzik młodzieńczy?
Obserwuj wątek
    • Gość: A-Layne Re: Dermatolog - trądzik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 22:48
      Dr Teresa Kulesza-Stanisławska(przyjmuje w "Medyku")
      Miałam ten sam problem i Ona dała radę!!!
      • Gość: ania Re: Dermatolog - trądzik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 08:18
        dr Haszim - pzychodnia przy Al. niepodlegości i przy Zana
        • Gość: dobra rada Re: Dermatolog - trądzik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 08:47
          zdecydowanie dr Hashim...wypróbowałam na sobie zadziałało.Wysłałam kuzyna-nie
          powiem,żeby miał głaką buzię-raczej wstydził się z domu wychodzić a teraz
          możecie go zapytać,co to trądzik:)Polecam
          • Gość: tyziek Re: Dermatolog - trądzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 09:36
            u dr Hashima byłem - niestety bez skutku
    • Gość: karolina Re: Dermatolog - trądzik IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 08.07.06, 17:36
      czesc ja miałam kiedys problemy i wiem co to znaczy,faszerowałam sie
      antybiotykami ile sie dało,dobra lekarka jest na Wodzickiego( nie pamietam
      nazwiska) pamietam ze duzo pacjentów było nawet z po za cz-wy,musisz poszukac w
      książce tel. podam ci tez rewelacynją strone duzo sie z niej dowiedziałam,ja
      juz mam to za sobą i wszytsko jest ok,pozdrawiam i zycze powodzenia w
      leczeniu,byłąm równiez na wymazie z trądziku a potem robili na specjalne
      zamówienie szczepionke w krakowie,nie pamietam ile to kosztowało
      www.luskiewnik.gower.pl/PRYSZCZE2002.htm
    • Gość: anka Re: Dermatolog - trądzik IP: 80.54.171.* 08.07.06, 19:20
      Mnie wyleczyła p. dr. Dorota Bernaczyk - przyjmuje na Parkitce w przyszpitalnej
      przychodni.
    • Gość: Hmm Re: Dermatolog - trądzik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 08:25
      A ja byłem w prywatnej przychodni dermatologicznej SOLMED, na jagiellońskiej
      wizyta kosztowała 50 zł dostałem antybiotyk i maści - pomogło :)) pozdrawiam
      • homologiczny Re: Dermatolog - trądzik 22.08.06, 14:53
        Dopiszcie tych dermatologów do listy wraz z oceną ich pracy :
        www.acne.pl/index.htm?str=dermatolog
        może w przyszłości komuś się to przyda
        • Gość: miejscowa Re: Dermatolog - trądzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 15:07
          dr b.filipowska w klinice ,sw.lukasza przy ul.zaciszańskiej-do niej chorzy z
          problemem skóry w katowicach ustawiaja sie noca w kolejce a w klinice wystarczy
          tylko poczekać na termin jej przyjazdu tel.600660440
          • Gość: agaf Re: Dermatolog - trądzik IP: *.prenet.pl 22.08.06, 17:47
            witam. zdecydowanie nie polecam dr.Kubackiej na Wodzickiego ponieważ wybiera
            same najdroższe lekarstwa a mało skuteczne- polecam natomiast dr. siwek
            przyjmuje w przychodniu na Sobieskiego przy Pułaskiego.
          • Gość: znudzony Re: Dermatolog - trądzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 02:00
            kolejna kryptoreklama i całkowity brak wstydu i przyzwoitości w każdym wątku z
            zapytaniem o jakiegoś medyka w/w przychodnia szumnie i bezpodstawnie zwana
            kliniką (klinika- jednostka naukowo-dydaktyczna AM) reklamuje swoje słono
            płatne usługi wstyd!!!!
            • Gość: zdecydowanie Re: Dermatolog - trądzik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 08:11
              dr Zaręba !!!
              • Gość: znawca Re: Dermatolog - trądzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 10:10
                dr.Samanta i dr.Natasza przy DK-1 w kierunku Warszawy.Trzy wizyty po 50 zeta i
                po trądziku śladu nie ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka