Gość: tyziek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 22:36 witam. ktorego dermatologa polecacie zeby leczyc trądzik młodzieńczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A-Layne Re: Dermatolog - trądzik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 22:48 Dr Teresa Kulesza-Stanisławska(przyjmuje w "Medyku") Miałam ten sam problem i Ona dała radę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dermatolog - trądzik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 08:18 dr Haszim - pzychodnia przy Al. niepodlegości i przy Zana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra rada Re: Dermatolog - trądzik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 08:47 zdecydowanie dr Hashim...wypróbowałam na sobie zadziałało.Wysłałam kuzyna-nie powiem,żeby miał głaką buzię-raczej wstydził się z domu wychodzić a teraz możecie go zapytać,co to trądzik:)Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyziek Re: Dermatolog - trądzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 09:36 u dr Hashima byłem - niestety bez skutku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Dermatolog - trądzik IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 08.07.06, 17:36 czesc ja miałam kiedys problemy i wiem co to znaczy,faszerowałam sie antybiotykami ile sie dało,dobra lekarka jest na Wodzickiego( nie pamietam nazwiska) pamietam ze duzo pacjentów było nawet z po za cz-wy,musisz poszukac w książce tel. podam ci tez rewelacynją strone duzo sie z niej dowiedziałam,ja juz mam to za sobą i wszytsko jest ok,pozdrawiam i zycze powodzenia w leczeniu,byłąm równiez na wymazie z trądziku a potem robili na specjalne zamówienie szczepionke w krakowie,nie pamietam ile to kosztowało www.luskiewnik.gower.pl/PRYSZCZE2002.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Dermatolog - trądzik IP: 80.54.171.* 08.07.06, 19:20 Mnie wyleczyła p. dr. Dorota Bernaczyk - przyjmuje na Parkitce w przyszpitalnej przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: Dermatolog - trądzik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 08:25 A ja byłem w prywatnej przychodni dermatologicznej SOLMED, na jagiellońskiej wizyta kosztowała 50 zł dostałem antybiotyk i maści - pomogło :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
homologiczny Re: Dermatolog - trądzik 22.08.06, 14:53 Dopiszcie tych dermatologów do listy wraz z oceną ich pracy : www.acne.pl/index.htm?str=dermatolog może w przyszłości komuś się to przyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miejscowa Re: Dermatolog - trądzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 15:07 dr b.filipowska w klinice ,sw.lukasza przy ul.zaciszańskiej-do niej chorzy z problemem skóry w katowicach ustawiaja sie noca w kolejce a w klinice wystarczy tylko poczekać na termin jej przyjazdu tel.600660440 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaf Re: Dermatolog - trądzik IP: *.prenet.pl 22.08.06, 17:47 witam. zdecydowanie nie polecam dr.Kubackiej na Wodzickiego ponieważ wybiera same najdroższe lekarstwa a mało skuteczne- polecam natomiast dr. siwek przyjmuje w przychodniu na Sobieskiego przy Pułaskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Dermatolog - trądzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 02:00 kolejna kryptoreklama i całkowity brak wstydu i przyzwoitości w każdym wątku z zapytaniem o jakiegoś medyka w/w przychodnia szumnie i bezpodstawnie zwana kliniką (klinika- jednostka naukowo-dydaktyczna AM) reklamuje swoje słono płatne usługi wstyd!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdecydowanie Re: Dermatolog - trądzik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 08:11 dr Zaręba !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Dermatolog - trądzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 10:10 dr.Samanta i dr.Natasza przy DK-1 w kierunku Warszawy.Trzy wizyty po 50 zeta i po trądziku śladu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś