Dodaj do ulubionych

Jasna Góra: trwa XIV Pielgrzymka Rodziny RM

09.07.06, 11:54
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Katecheta Re: Jasna Góra: trwa XIV Pielgrzymka Rodziny RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 12:08
      To mnie właśnie martwi, bo jestem wierzącym katolikiem i chciałbym mieć własne
      zdanie. W rodzinie Radia Maryja będę miał własne pod warunkiem, że będzie
      identyczne ze zdaniem ks. Rydzyka. A moim zdaniem, z Ewangelii wynika, że Jezus
      był liberałem.
      • Gość: czester Re: Jasna Góra: trwa XIV Pielgrzymka Rodziny RM IP: *.devs.futuro.pl 09.07.06, 12:11
        Ale tendencyjne zdjecia w galerii. Teza- RM jest zle i na ludziach zeruje
        wniosek- 2 zdjecia z jakims nawiedzonym facetem, 2 z dekjoderem trwamu.
        Jak za prl-u.
        Gdzie ta wasza oslawiona bezstronnosc, drodzy redaktorzy GW??
        • konread Re: Potop mocherów zalewa Częstochowę 09.07.06, 12:32
          A co Twoim zdaniem te zdjęcia miają przedstawiać? Właśnie brakuje mi kilku z
          transparentami typou "TVN = szatan", które przy tego rodzaju zlotach mocherów
          zawsze się pojawiają
        • anuszka_ha3.agh.edu.pl "Bogurodzica" nie jest polską pieśnią ?!?!?! :-D 09.07.06, 12:46

A czy wiecie, że "Bogurodzica", niestety ulubiona pieśń Radia Maryja, a także
          przedmiot zakuwania na języku polskim ("najstarszy zabytek poezji polskiej"
          etc.) - jest prawosławną pieśnią białoruską?

Więcej tutaj:
          → → → → → → → → → →
          Odkryjmy Białoruś!
          odkryjmybialorus.blox.pl
          • Gość: Dobra Dusza Re:Dziś reaktywacja mocherów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 13:07
            No i ryczą pod jasną górą od samego rana ciekaw jestem czy Matka Boża sie
            cieszy czy może płacze nad tą ich głupotą i miłością do rydzyka i znów w TVN-ie
            pokarzą wiejskich głupich osiłków którzy do bicia będą wyskakiwać do ekipy tej
            telewizji lub do wszystkich innych którzy mają inne zdanie niż oni. Pozdrawiam
            wszystkich katolików nienależących do tej sekty.
          • Gość: mim Lepszy potop moherów niż szarańcza gejostwa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 17:13
        • Gość: ****Victory CKM Re: Jasna Góra: trwa XIV Pielgrzymka Rodziny RM IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.06, 13:38
          znowu te porabance sie przyszwedaja.
          pozmieniajmy drogowskazy na drogach to poleza gdzie indziej, i jaka "rodzina
          rm" to jedna wielka banda chorych idiotow ktora robi wstyd normalnym katolikom
          w tak swietym miejscu dla polakow jakim jest jasna
          gora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: jacek Re: Jasna Góra: trwa XIV Pielgrzymka Rodziny RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 13:01
        ... raczej komunistą
      • edward7 Re: Jasna Góra: trwa XIV Pielgrzymka Rodziny RM 09.07.06, 14:19
        martwi mnie nierzetelność GW... jezeli brak wam fotoreporterów, poproście o
        tegoroczne fotki... po cóż ten nagminny brak profesjonalizmu ;-)
        żal patrzeć... no ale cóż.
      • johndoenj Pielgrzymka GW - "Parada Rownosci" juz byla!!! 09.07.06, 14:37

Pielgrzymka GW to tak zwana "Parada Rownosci" 2000 pedalow i europoslow i 500
        policjantow!!! a moze to bylo 500 pedalow i 2000 policjantow...nie pamietam czy
        byl sex na platformach jak w Berlinie w podobnej paradzie...chyba nie bo Polska
        jest zacofana...

John Doe
        Clifton, NJ, USA
      • johndoenj Pielgrzymka GW - "Parada Rownosci" juz byla!!! 09.07.06, 14:43

Parada GW tak zwana "Parada Rownosci" juz byla...2000 pedalow i 500
        policjantow...a moze 500 pedalow i europoslow i 2000 policjantow...sexu na
        platformach jak w Berlinie nie bylo ze wzgledu na zacofanie Polski w porownaniu
        do swiatlych i tolerancyjnych Niemiec...

John Doe
        Clifton, NJ, USA
      • johndoenj Pielgrzymka GW - "Parada Rownosci" juz byla!!! 09.07.06, 14:44
        platformach jak w Berlinie nie bylo ze wzgledu na zacofanie Polski w porownaniu
        do swiatlych i tolerancyjnych Niemiec...

John Doe
        Clifton, NJ, USA
    • Gość: m@rek Re: Jasna Góra: trwa XIV Pielgrzymka Rodziny RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 12:10
      Oglądałem zdjęcia z tej pielgrzymki,zastanawiam się czy w tych ludziach jest
      więcej wiary w tatkę Rydzyka,czy też głupoty.
    • Gość: rom48 Jezeli do tego bedza zmuszac to powtorne przyjscie IP: 212.106.168.* 09.07.06, 12:13
      Chrystusa jest bliskie. W Apokalipsie jest opisane to jako jeden z glownych znakow. Sztan zapanuje nad swiatem a wyznawcy Chrystusa bego szykanowani. Nie beda mogli pracowac, beda ich przed sady prowadzic i na smierc skazywac. Blogoslawieni beda ci, ktorzy nie zalamia sie i wytrwaja w wierze w Zbawiciela i tylko oni dostapia Krolewstwa Bozego
      • Gość: Łukasz Re: Jezeli do tego bedza zmuszac to powtorne przy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 12:29
        Chłopie zastanów się trochę, większość przeciwników waszego radyjka jest
        osobami wierzącymi...ale są to osoby na tyle inteligentne, że nie dadzą się
        jakiemuś ojczulkowi naciągać na kase i wierzyć we wszystko co powie jak by był
        nie wiadomo kim. Jestem katolikiem, wierzę... ale czy moje zbawienie zależy od
        tego czy będe ślepo i naiwnie słuchał głosu tego krętacza Rydzyka?
        • rom48 Jestes katolikiem ja tez bylem do niedawna . 09.07.06, 12:53
          Mam prawie 60 lat i dopiero niedawno zaczalem tak naprawde poznawac Pismo i stwierdzilem, ze katolicyzm to jest czyste poganstwo z motywami chrzescijanskimi. Poczytaj Dekalog z Ksiegi Wyjscia i Powtorzonego Prawa a bedzies wiedzial o czym mowie. Zreszta w Ewangeliach tez jest a wlasciwie nie ma nic na temat wielu dogmatow. Szczegolnie maryjnych czy np o czyscu to sa wymysly sredniowiecza dla latwiejszego otumanienia i zagarniecia narodow poganskich. Taka krolowa niebios to wypisz wymaluj bogini efezka.
          • Gość: promyczek Re: Jestes katolikiem ja tez bylem do niedawna . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 13:34
            To takich sekty też werbują?

To, co Pan napisał, to wypisz wymaluj propaganda jednej z nich. Uwaga!

Ja uważam, że Pismo Św. interpretowane w duchu nienawiści - wcale NIE prowadzi
            do Boga, lecz pod pozorem dobra, do zniszczenia tego, co dobre w człowieku, do
            zrzucenia odpowiedzialności za własne zło na innych. Ideologia sekty nastawia
            wrogo, lecz NIC w zamian lepszego nie daje!

Ta nienawiść w rzeczywistości rujnuje człowieka! Widać to niestety po ludziach
            uwikłanych w tego rodzaju związki.
            • Gość: rom48 Re: Jestes katolikiem ja tez bylem do niedawna . IP: 212.106.168.* 10.07.06, 12:35
              Ja sam zaczalem czytac Pismo i nie naleze do zadne sekty ani nawet innego kosciola chrzescijanskiego i polecam kazdemu zrobic to samo
        • rom48 jeszscze jedno,jak mnie zaliczyles do sluchaczy RM 09.07.06, 12:55

• Gość: obywatelka Re: Jezeli do tego bedza zmuszac to powtorne przy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.07.06, 13:21
          Dobrze pisze.. prawdziwi katolicy beda przez gang RM i poslusznych im politykow
          (ktorzy notabene juz do wloadzy sie dorwali) nekani itp itd.. ;)
    • Gość: Łukasz Re: Jasna Góra: trwa XIV Pielgrzymka Rodziny RM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 12:13
      No nie moge, na Jasnej Górze zebrała sie super mieszanka Leper + Giertych +
      Moherowe berety no poprostu miodzio...Ciekawe czy przybędzie guru tych
      zombiaków :/
    • a.k.traper Kazdemu wolno pielgrzymować i prosic o rozum 09.07.06, 12:18
      Tylko zeby im słońce nie zaszkodziło jeszcze bardziej.Generał(che,che,che)Głódź
      już dawno zapomniał o czym nauczał Chrystus, powinien więcej pracowac nad soba i
      mniej mówić.Jako katolik nie zgadzam się z opiniami RM, miałem okazje kilka razy
      posłuchać i niestety, prowadzący często maja określone zdanie i narzucają je
      Mnie to nie nęci, byłem wrogiem poprzedniego ustroju i będę wrogiem cynizmu i
      głupoty, także i przede wszystkim hierarchów. Mniejsza taca i wraca rozum.
      • Gość: morning.calm Re: Kazdemu wolno pielgrzymować i prosic o rozum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 12:28
        Rozumiem, ze majac liberalne poglady nie moge byc juz katolikiem? Szkoda, bo
        jednak za takiego sie do tej pory uwazalem, ale skoro wuj rydzu rzekl, ze
        liberalowi sa zli to nalezy sie go sluchac i trwac bez postepu, a najlepiej
        cofnac sie do sredniowiecza. Rewelacja! Viva l'arte mohery gowno warte!

Pzdr.
    • Gość: proc* radioM sekta= wrodzona nienawiść IP: *.231.udn.pl 09.07.06, 12:36
      to jest pierwsza sekta na świecie która ma radio!
      • xax Re: radioM sekta= wrodzona nienawiść 09.07.06, 12:47
        Mam nadzieje że to radio umże razem ze starymi moherami i będzie po zawodach
        hej.
        • Gość: firek Re: radioM sekta= wrodzona nienawiść IP: *.toya.net.pl 09.07.06, 13:04
          HEHE niezłe buhahaha POPIERAM, POZDRAWIAM
          • vitabravo Re: radioM kontra sekty wrodzonej nienawiści 11.07.06, 01:23
            Sekta wrodzonej nienawiści to kryptonim środowisk skupionych
            wokół Gazety Wyborczej.
    • Gość: Terence Re: Jasna Góra: trwa XIV Pielgrzymka Rodziny RM IP: *.elb.vectranet.pl 09.07.06, 13:02
      ohyda! Polityka z imieniem Chrystusa na ustach! PiS Lepper Giertych podlizują
      się guru sekty, a temu tylko o to chodzi. Blee i jeszcze handel dekoderami...
      Ludzie czytajcie Nowy Testament więcej zamiast wierzyć w szrlatana Rydzyka.
      OHYDA! Nie dziwcie się potem , że coraz więcej ludzi będzie omijać Kosciół
      szerokim łukiem skoro ksiądz (w Kościele obok mnie) nie może wytrzymać(w każdym
      razie tak było nie wiem jak teraz) jeśli nie wstawi polityki do kazania i nie
      namaści i potępi właściwych. Ohyda!
      Biada wam faryzeusze i uczeni w piśmie...
      Wszystko więc, cokolwiek by wam powiedzieli, czyńcie i zachowujcie, ale według
      uczynków ich nie postępujcie; mówią bowiem, ale nie czynią. (4) Bo wiążą ciężkie
      brzemiona i kładą na barki ludzkie, ale sami nawet palcem swoim nie chcą ich
      ruszyć. (5) A wszystkie uczynki swoje pełnią, bo chcą, aby ich ludzie widzieli.
      Poszerzają bowiem swoje rzemyki modlitewne i wydłużają frędzle szat swoich. (6)
      Lubią też pierwsze miejsce na ucztach i pierwsze krzesła w synagogach, (7) i
      pozdrowienia na rynkach, i tytułowanie ich przez ludzi: Rabbi. (8) Ale wy nie
      pozwalajcie się nazywać Rabbi, bo jeden tylko jest - Nauczyciel wasz, Chrystus,
      a wy wszyscy jesteście braćmi. (9) Nikogo też na ziemi nie nazywajcie ojcem
      swoim; albowiem jeden jest Ojciec wasz, Ten w niebie. (10) Ani nie pozwalajcie
      się nazywać przewodnikami, gdyż jeden jest przewodnik wasz, Chrystus. (11) Kto
      zaś jest największy pośród was, niech będzie sługą waszym, (12) a kto się będzie
      wywyższał, będzie poniżony, a kto się będzie poniżał, będzie wywyższony. (13)
      Biada wam, uczeni w Piśmie i faryzeusze, obłudnicy, że zamykacie Królestwo
      Niebios przed ludźmi, albowiem sami nie wchodzicie ani nie pozwalacie wejść tym,
      którzy wchodzą. (14) (Biada wam, uczeni w Piśmie i faryzeusze, obłudnicy, że
      pożeracie domy wdów i to pod pokrywką długich modlitw; dlatego otrzymacie
      surowszy wyrok.) (15) Biada wam, uczeni w Piśmie i faryzeusze, obłudnicy, że
      obchodzicie morze i ląd, aby pozyskać jednego współwyznawcę, a gdy nim zostanie,
      czynicie go synem piekła dwakroć gorszym niż wy sami. (16) Biada wam, ślepi
      przewodnicy, którzy powiadacie: Kto by przysiągł na świątynię, to nic; ale kto
      by przysiągł na złoto świątyni, ten jest związany przysięgą.
      Ew. Mateusza 23
      • Gość: Ekumeniczny Radio Judasz vs Radio Maryja Michnik vs. Rydzyk IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 09.07.06, 14:16
        Slyszalem pogloski ze pan Michnik ktory zywi specjalny szacunek do
        nowego "ewangelisty" Judasza, planuje zalozyc Radio Judasz i wyeliminowac
        Rydzyka z gry. Przed budynkiem planowanego Radia Judasz ma podobno byc
        zainstalowany duzy pomnik nowego "ewangelisty".

Sw. Piotr zawsze jest przedstawiany z kluczami na pomnikach. Judasz, ktory ma
        byc podobno ogloszony patronem Agory i Radia Judasz, bedzie przedstawiony ze
        srebrnikami. Srebrniki maja symbolizowac sukces zyciowy Judasza "ewangelisty"
        i przyciagnac sluchaczy z nieKATOLICKICH kregow dla ktorych srebrniki maja
        wielkie znaczenie. Obok pomnika zostanie posadzone duze dzrzewo z sucha galezia
        dla
        uzupelnienia architektury ogrodowej
        ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

• Gość: Ekumeniczny Radio Judasz vs Radio Maryja Michnik vs. Rydzyk IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 09.07.06, 14:17
          Wg. tych samych poglosek, w planach pana Michnika jest tez telewizja FARYZEUSZ,
          ktora bedzie bezposprednio konkurowac z telewizja Trwam
          ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          • terence Re: Radio Judasz vs Radio Maryja Michnik vs. Rydz 09.07.06, 14:28
            no tak najlepszą obroną jest atak... nawet podoba mi się ta ironia... miła
            odmiana od obrzucania błotem i wyzwisk typu UBecy żydzi od Michnika itp...
          • Gość: cocaine jesus Re: Radio Judasz vs Radio Maryja Michnik vs. Rydz IP: *.chello.pl 09.07.06, 14:28
            Wez 10 oddechow i przeczytaj to co napisales. Jestes psycholem kolego. Dla
            ciebie juz za pozno, bo Rydzol i twoja chora religia nienawisci doszczetnie
            zniszczyly ci mozg.
            • Gość: ekumeniczny ;-) Ta sama kultura co w "niemieckiej" gazecie IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 09.07.06, 15:29
              Pokazales ten sam poziom "satyry", inteligencji, taktu, bystrosci, co twoi
              rodacy z "niemieckiej" gazety w artykul o Kaczynskich
              ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              Nikt was lepiej nie osmiesza niz wy sami
              ;-))))))))))))))))))))))))))))))
              ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
              ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
              • terence Re: Ta sama kultura co w "niemieckiej" gazecie 09.07.06, 16:12
                klawiatura Ci się zacieła? psychol ironista fanatyk
    • Gość: firek Pytanie mam zasadnicze IP: *.toya.net.pl 09.07.06, 13:08
      Dlaczego na stronie RM, TV Trwam czy naszego dziennika nie ma forum.
      Dlaczego nie chcą posłuchać głosu ludu.
      Ja bym chetnie z nimi podyskutował
      POZDRAWIAM
      • Gość: vibrio Re: Pytanie mam zasadnicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 13:19
        Po co forum niepiśmiennym?
        • Gość: firek Re: Pytanie mam zasadnicze IP: *.toya.net.pl 09.07.06, 13:29
          Ale ja chciałem cos napisać, ja piśmienny :)
          Ale z drugiej strony jakby rydzykon był moderatorem to forum by było puste.
          Tak jak w radiu, "gdzie zawsze można zadzwonic - wyrazic swą opinię"
          To fakt tylko jak opinia nie jest zgodna z chorym mysleniem ojca Rydzykona to
          zaraz jest nie na temat, lub połaczenie zostało zerwane.

Polecam piosenke kabaretu OT.TO "Moherowe sąsiadki"
          Jest tutaj www.otto.netix.pl/main.php?menu=9

• danz5 Re: Pytanie mam zasadnicze 09.07.06, 13:50
            Gość portalu: firek napisał(a):

> Ale ja chciałem cos napisać, ja piśmienny :)
            > Ale z drugiej strony jakby rydzykon był moderatorem to forum by było puste.
            > Tak jak w radiu, "gdzie zawsze można zadzwonic - wyrazic swą opinię"
            > To fakt tylko jak opinia nie jest zgodna z chorym mysleniem ojca Rydzykona to
            > zaraz jest nie na temat, lub połaczenie zostało zerwane.
            >

Miejsce burkow Michnika ,obroncow struktur mafijnych agentury sowieckiej jest w
            TVN24 -tam mozecie warczec dowoli.
            • Gość: Terence Re: Pytanie mam zasadnicze IP: *.elb.vectranet.pl 09.07.06, 13:56
              idź na forum Radia Ma ryja , aaa nie możesz bo nie ma, zastanów się dlaczego?
            • Gość: firek Re: Pytanie mam zasadnicze IP: *.toya.net.pl 09.07.06, 13:57
              To co ty tu robisz wiesniaku.
              czemu nie w częstochowie, kara Cie spotka.
              bedziesz musiał sprzedać 10 anten TV Trwam.
              Pozatym co mnie obchodzą "jakieś struktury mafijne agentury sowieckiej"
              Ja mam 28 lat i zwiasa mi to.
              A ty reprezentujesz pogląd kto nie jest z nami ten przeciwko nam.
              O Rydzyk to szarlatan i naciągacz.
              Wasz Prezydent i Premier są beznadziejni i nie znają się na gospodarce
              A jak się orientuję to superurząd antykorupcyjny nie będzie karmił niedozywionych.
              Zakompleksiony moher z Ciebie i tyle

POZDRAWIAM
      • Gość: pol Re: Pytanie mam zasadnicze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.07.06, 16:04
        Dlaczego nie ma tam forum nalepiej wyjaśniłby tow. Michnik, jeszcze do niedawna
        było forum na TOKFM stacji - imperium medialnego Agory, gdzie bez logowania
        można było wypowiedzieć się na temat bieżącej audycji. Wskutek zbyt dużej ilości
        ilości krytyczych głosów zostało zlikwidowane i pozostało tylko jedynie słuszne
        forum GW.
    • kliks4 najwieksze wzięcie w tym kraju 09.07.06, 13:32
      ma głupota
      • danz5 Ulubiony temat burkow Michnika............... 09.07.06, 13:46
        kliks4 napisała:

> ma głupota

Klakierzy mistrza Adamka w swoim zywiole,degeneraci wrzeszczacy przy kazdej
        okazji o tolerancji.Ich tolerancja zaczyna sie i konczy na matackiej
        antypolskiej propagandzie Gazety i jej tub propagandowych.
        • Gość: Terence Re: Ulubiony temat burkow Michnika............... IP: *.elb.vectranet.pl 09.07.06, 13:54
          a Ty co? Fanatyk oburzający się , że nazywa się go fanatykiem? Fanatyku sekty z
          wiarą w swego guru i klapkami na oczach.
          Ja nie hołubie Michnika tak jak Ty Rydzyka!
          Gdzie fanatyku masz swoje forum gdzie panuje wolność poglądów, sekciarzu!
          • Gość: firek Re: Ulubiony temat burkow Michnika............... IP: *.toya.net.pl 09.07.06, 14:03
            Z tymi ludźmi nie da sie normalnie rozmawiać.
            Czekam az nowy premier utopi PiS
            Dawno nie było zadnego becikoweko, notowania spadają.
            A ta reklama ich w TV pt "dotrzymalismy słowa"
            Hehe Jarek dotrzymał słowa poraz kolejny mówiąc "Nie chce by Polacy odróżniali
            Prezydenta od premiera po pieprzyku" Jak zwykle dotrzymują słowa
        • Gość: Terence Re: Ulubiony temat burkow Michnika............... IP: *.elb.vectranet.pl 09.07.06, 14:04
          "Najlepszy jest w radiu maryja przegląd prasy polskiej. Polega on na tym że
          jakis pan czyta artykuły z naszego dziennika (bo to w końcu jedyna polska
          gazeta,bo inne są tylko polskojęzyczne). Ten pan czytający znakomicie operuje
          głosem Czyta to w taki sposób jakby ten artykuł był najważniejszą rzeczą jaką
          dane nam było usłyzeć w życiu. Szczególnie moderuje głoś gdy mowa jest o
          zagrożeniu cywilizacji chrzescijanskiej i bezpodstawnych atakach na radio ze
          strony sił szatana( czyli liberałow, masonów, żydów itp). często stosowane w RM
          są niedopowiedzenia np czemuś winni są ludzie wiadomo jakiej nacji( oczywisćie
          chodzi o żydów)albo zdania typu polska jest w takim stanie bo rżadzili nami
          przez lata luzie wiadomo jacy. w ten sposób nie stosując słowa żyd można na nich
          wszystko zwalić i nikt sie nie przyczepi z jakiejs rady. Cechaą
          charakterystyczna dla RM jest też łączenie wrogów RM, dla RM liberał, żyd,
          mason, komunista, gej,sztanista, ateista, zwolennik aborcji, postępowy katolik
          to ta sama osoba, której jedynym celem jest znisczenie polski albo katolicyzmu (
          w zasadzie polska i katolicyzm to to samo)a ci ogłiupiali ludzie wieżą że
          komunista to liberał, a liberał to szatanista, a szatanista to żyd i mason i w
          dodatku gej jeszcze. Ciekawe jest też podejscie do spraw narodowych tego Radia
          otóz wg nich Polak to katolik oczywiście. ale katolik który nie czyta wyborczej
          i nie ogląda tvnu, a juz napewno nie moze mieć nic wspólnego z tygodnikiem
          powszechnym. Oczywście mina polskości odmawia sie lewicowcom i liberałom, a
          także tym którzy nie głosowali na odp . partie. już nie mówiąc że polakiem może
          być gej czy żyd po do przekracza wszelkie normy. tak wiec liczba polaków w
          polsce nie przekracza pewnie miliona, bo tyle słucha tego radyjka. No cóż ci
          biedni słuchacze RM musza czuc się niesamowicie dowartościowani że są jedynymi
          polakami w polsce żądzonej przez żydomasonerie będąca na usługach obcych
          mocarstw. Czyż to nie cudowne, co tam bieda beznadzieja jak można być prawdziwym
          polakiem- katolikiem, czuć się wybrańcem boga jedynego rydza wspaniałego. Ojciec
          Rydz często mówi że luzie są w polsce manipulowani przez media, może to i prawda
          ale sposób w jakimn pan Grzyb manipuluje swoimi owieczkami jest kwintesencją
          propagandy." (nie chciało mi się wymyślać, podziękowania dla Kluna z innego forum)
        • Gość: firek Re: Ulubiony temat burkow Michnika............... IP: *.toya.net.pl 09.07.06, 14:17
          > Klakierzy mistrza Adamka w swoim zywiole

Jacy klakierzy jakiego Adamka, nie klękam przed Adamem Michnikiem, nie wysyłam
          mu kasy...
          > degeneraci wrzeszczacy przy kazdej okazji o tolerancji.

Dlaczego nazywasz mnie degeneratem, nawet mnie nie znasz, ja Ci nie ubliżam

> Ich tolerancja zaczyna sie i konczy na matackiej
          > antypolskiej propagandzie Gazety i jej tub propagandowych.

Jak dyskutujesz z nami to nie pisz "ich" Do kogo ty to piszesz.

Pozatym najwiecej nienawiści jest w zwolennikach ojca Rydzyka.

Tylko pokaż mi film gdzie telewidzowie TVNu wrzeszą ublizają operatorom TV
          Trwam. To jest ta "Wasza"(mówiac po twojemu) tolerancja, chrzescijaństwo i
          umiłowanie bliźniego.
          jestes smieszny

POZDRAWIAM

• danz5 Re: Ulubiony temat burkow Michnika............... 11.07.06, 17:02
            Gość portalu: firek napisał(a):
            >
            > > Ich tolerancja zaczyna sie i konczy na matackiej
            > > antypolskiej propagandzie Gazety i jej tub propagandowych.
            >
            > Jak dyskutujesz z nami to nie pisz "ich" Do kogo ty to piszesz.
            >
            > Pozatym najwiecej nienawiści jest w zwolennikach ojca Rydzyka.

> POZDRAWIAM
            >
            Piszac "ich", "oni", "wy" mam na mysli struktury mafijne agentury lewackiej i
            ofiary ich matackiej propagandy niszczacej od pokolen wszystko co wartosciowe.
            Nie musisz mnie pozdrawiac,to zbyt wiele laski.
    • Gość: de niro byłem, widziałem.. IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 09.07.06, 14:17
      Banda oszołomów z wypranymi mózgami, średnia wieku mniej więcej 50 lat, wszędzie
      transparenty "precz z Unią Europejską" i tym podobnymi bzdurami. CO chwila
      wstawki o JP2 na telebimach przeplatane z wizerunkiem Rydzyka. Rzędy namiotów w
      których można dokonać wpłaty na "jedyny zbożny cel" oraz darmowe egzemplarze
      Naszego Dziennika. Co kilkanaście metrów można spotkać katolickich kaznodziejów
      którzy zaczepiają i wciągają w dyskusje przechodniów.

Cyrk.
      • Gość: firek Re: byłem, widziałem.. IP: *.toya.net.pl 09.07.06, 14:22
        Bo to sekta jest jest...
        Wg słownika PWN
        SEKTA - «grupa społeczna izolująca się od reszty społeczeństwa, mająca własną
        hierarchię wartości, zespół norm zachowania się, silnie akcentująca rolę przywódcy»

Polecam www.otto.netix.pl/main.php?menu=9
        Moherowe sąsiadki - kabaret OT.TO
    • Gość: jarekoslo mam pomysl!!!! IP: *.bb.online.no 09.07.06, 14:32
      najlepiej to ustawic ich wszystkich razem z ojcem rydzykiem, giertychem i
      lepperem pod klasztorem i rozstrzelac!! cala te wielka rodzine!!!no ewentualnie
      wyslac ich w paczce na ksiezyc!! wtedy bedzie spokoj w kraju!!! oj!! zapomnial
      bym o tym ze nalezy tez dolaczyc braci l. i j. kartofel-kaczynskich
      • Gość: enedue3 Do funkcjonariuszy GW i Midrasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 14:46
        Aktywiści , skoro Rodzina RM jest "grupką starych dziadów i starych bab" to
        czemu codziennie poświęcacie tyle szpalt swojego Wyborczego Gó..a ? Mało tego
        angażujecie opinię światową między innymi PE , knesetu i różnych forum. Po co
        to wszystko dla kilku tysięcy "starych oszołomów" ?
        • Gość: ****Victory CKM Re: Do funkcjonariuszy GW i Midrasz IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.06, 15:12
          jebni sie w swoj beret stary debilu
      • johndoenj Pielgrzymka GW - "Parada Rownosci" juz byla!!! 09.07.06, 14:49

platformach jak w Berlinie na podobnej paradzie nie bylo ze wzgledu na
        zacofanie Polski w porownaniu do swiatlych i tolerancyjnych Niemiec...

John Doe
        Clifton, NJ, USA
      • terence Re: mam pomysl!!!! 09.07.06, 16:17
        jarekoslo idź się walnąć w łeb z takimi pomysłami
        jak nie ma się co pisać to może lepiej w ogóle nie pisać...
      • Gość: realista Re: mam pomysl!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 16:51
        Popieram,oby wiecej taki rozsądnych gości było,ktoś musi sie temu przeciwstawic
        temu "reżimowi"
    • Gość: Sympatyk RM RadioMaryja IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 09.07.06, 14:51
      Niech żyje Radio Maryja. niech żyje ojciec Rydzyk, który jedyny w tym kraju
      mówi prawdę.Komuchów i złodzieo to boli. Czują się zagrożeni.Bezkarne czasy już
      dla nich nie wrócą.Jak im sie nie podoba, jest jeszcze Korea Północna i Kuba.
      • Gość: realista Re: RadioMaryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 16:12
        chłopie zacznij sie leczyc lae chyba już za późno,wiesz co to jest fanatyzm????
        na szczęscie kiedyś sie skończy jak każdy fanatyzm a ciebie i pokroju twojego
        podliczy historia,a antychryst powstanie w kościele,może to jest radio maryja
    • kraq audycje w RM sa przeciez bardzo puczajace 09.07.06, 15:20
      i obiektywne:)

niepoprawny.czlowiek.patrz.pl/
    • rafikman Zasada jest prosta... 09.07.06, 15:23
      Tylko w państwach gdzie kościół i jego hierarchowie nie mają nic do powiedzenia w sprawach polityczno-gospodarczych jest dobrobyt i ludzie żyją w dostatku. Zupełnie odwrotnie jest w Polsce czy Meksyku.
    • t-800 Re: Jasna Góra: trwa XIV Pielgrzymka Rodziny RM 09.07.06, 15:39
      Oj, coś "gazetka" już dawno nie pisała o RM! Kiedyś co drugi dzień jakiś
      artykuł z nasłuchu, a teraz tylko od święta...
      • Gość: katolik koniecznie przeczytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 15:50
        Gazeta Wyborcza to totalna szmira. Dlaczego?? coraz mniej ludzi ją
        kupuje, więc coraz więcej pojawia sie reklam, a to w rmfie, a to w zetce, a to
        w tvp. Coraz więcej dodatków: a to książka, a to przewodnik, a to cos tam
        jeszcze. Michnik sam widzi, że tonie, nie jest głupi. Skoro Rodzina RM, to
        ludzie, którym nie warto poswięcać czasu to czemu to czynisz, drogi zespole
        redaktorów. Konserwatyzm (który głosi między innymi RM) to złoto!!! czy Wy
        postepowy z GW jeszcze tego nie zauważacie? w takim razie gratuluję
        inteligencji. Jestem praktykującym katolikiem, czasem słucham Radia Maryja, ale
        wcale nie hołduję ojcu Rydzykowi, przeciwnie mozna mu wiele zarzucić. Zauwazcie
        takich ludzi. Nie wszyscy słuchacze RM uiszczają opłatę i ubóstwaiaja Ojca
        Rydzyka. Gazeto Wyborcza spadasz na dno, tego Ci życzę!!!
        • 123zly Re: koniecznie przeczytajcie 09.07.06, 15:52
          sekty trzeba TĘPIĆ !!!
          • l005 To owieczki zagubione na drodze transformacji 09.07.06, 16:01
            Za Gierka i komuny bylo tak dobrze i zawsze bylo wiadomo kto przewodzi i jak ma
            czlowiek zachowywac sie. Po 1989 roku zrobil sie balagan i trzeba bylo znalezc
            nowych przewodnikow.
        • terence Re: koniecznie przeczytajcie 09.07.06, 16:14
          Boże chroń mnie przed katolikami!
          • Gość: Franc Re: koniecznie przeczytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 16:18
            Boże przepędz tą chałastre piorunami
    • Gość: m.m.o Jasna Góra: trwa XIV Pielgrzymka Rodziny RM IP: 195.189.52.* 09.07.06, 15:52
      model rodziny ksiadz+kot!!!!!80-90% ksiezy to geje w dodatku uposledzeni
      emocjonalnie,primo-musza ukrywac swoja odmienna seksualnosc,secundo-nie moga
      nawet mieszkac z bliska osoba kobieta czy mezczyzna oficjalnie.Bog stworzyl
      czlowieka po to,zeby byl szczesliwy,zeby kochal i byl kochany...........
    • Gość: realista psychiczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 16:02
      Coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu,że to jest perfidnie dzialająca
      sekta,wspólczuje tym ludziom,wygląda,że ludzie popierający radio maryja są
      ubezwłasnowolnieni,oni już nie potrafią racjonalnie myślec,to jest
      rydzykomania,może trzeba to wciągnąc na listę chorób psychicznych???ale nie w
      tym rządzie,bo on też jest CHORY!!!!!!
      • Gość: lech a ja coraz bardziej utwierdzam się, że to ostoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 17:18
        normalności w dzisiejszym oszołomstwie na modłę wypranych mozgów z UE!
    • Gość: hill b/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 16:38
      No to był strzał
    • otosiu A czy można w nich rzucać kamieniami? 09.07.06, 17:58
      ..bo o nic innego się nie proszą, jak nie o solidny wpier..ol! Tylu idiotów w
      jednym miejscu! Szkoda, że al-kaida tutaj nie wybrała celu ataku, bo w sumie
      przusłużyła by się ludzości.
      • Gość: Gość Re: A czy można w nich rzucać kamieniami? IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 09.07.06, 18:05
        Zazdrość komuchom,zboczeńcom, że na Jasną Górę przyjechało 250 tysięcy ludzi, a
        na paradę równości w Warszawie przyszło 300 osób.Robicie co możecie i nic wam
        nie wychodzi.
    • gildarius Dziękuję za zdjęcia 09.07.06, 23:50
      Dziękuję za zdjęcia z tej pielgrzymki, niestety nie poszecdłem i bardzo chciałem
      obejrzeć jakąś relację. Już chciałem kupić Głos Samoobrony zeby pooglądać jak
      Wódz się tam prezentuje, ale teraz nie muszę. Nawet oni nie zrobili by tego
      lepiej niż Gazeta Wyborcza. Serdecznie panom redaktorom dziękuję! :-)
      • Gość: prixx .. RADIO MARYJA IP: *.brnt.cable.ntl.com 11.07.06, 17:43
        .. radio maryja i ta cala pieprzona sfore ..ych moherow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka