Gość: Paweł27 IP: *.visp.energis.pl 09.07.06, 15:59 Które kobiety są lepsze w łóżku Jak myślicie??? Może jakaś pani chce mi to udowodnić...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mary Re: dojrzałe czy młodsze IP: *.czestochowa.agora.pl 09.07.06, 16:52 Chłopczyku poczekaj jeszcze z 10 lat, to może sam sie przekonasz. A na razie jedz grzecznie kaszkę, nie siedź tyle przed komputerem i rączki na kołderkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: dojrzałe czy młodsze IP: *.man.czest.pl 09.07.06, 17:11 Pawełku!Temperament seksualny nie zależy od wieku.Wszyszy wiemy,że w tej sprawie nie ma reguły.Nie jedna dobrze zakonserwowana 40-stka mozebyć zdecydowanie lepsza w te klocki od jędrnej 17-nasteczki.Trzeba sobie popróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniakowy Re: dojrzałe czy młodsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 17:22 Zamożne!! Tylko i wyłącznie!! Nie ważne czy młoda czy stara, byle dziana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Re: dojrzałe czy młodsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 17:41 Tylko brzydkie robią wszystko co chcesz bo myślą ze to ostatni raz w tym roku.Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noel Re: dojrzałe czy młodsze IP: *.prio138.trustnet.pl 09.07.06, 17:48 jest taka stara prawda: lepsza starsza wypoczeta niz ta mloda czesto rznieta przepraszam za slwonictwo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł27 do marty IP: *.visp.energis.pl 09.07.06, 19:14 Marta moze sie spotkamy i zobaczymy co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: dojrzałe czy młodsze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 19:46 może rozbrykane dwudziestokilkulatki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: dojrzałe czy młodsze IP: *.man.czest.pl 09.07.06, 23:41 Oj Paweł!Wzięłam udział w tej dyskusji nie po to,żeby zaliczyć jakiś sexik.Ja już sobie popróbowałam,dlatego polecem to teraz innym.Więc dzięki za propozycję,ale niestety muszę odmówić.Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś