lopezmiki 13.07.06, 19:16 Czy ktos posiada lacze z TPSA w okolicach Wyczerp??Chcialem sie dowiedziec czy sa jakies klopoty z rozlaczaniem,transferami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paolo Re: Neostrada w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:42 w Rząsawach wszystko działa bez zarzutu, ale jak u Szanownych Sąsiadów to nie wiem.. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaaa Re: Neostrada w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:45 mieszkam na wyczerpach, mam neo i jest ok ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
lopezmiki Re: Neostrada w Czestochowie 13.07.06, 20:50 Po roku bycia w premexie zastanawiam sie czy nie powrocic do neo. Malaaa a ile czasu masz juz neostrade??I czy mieszkasz na osiedlu w blokach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaaa Re: Neostrada w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:51 mieszkam w szeregowkach neo mam od grudnia a przez 5 lat wczesniej mialam sdi Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-79 Re: Neostrada w Czestochowie 13.07.06, 21:20 ja miałem rok NEO i była tragedia , cały czas rozłączało :( mieszkam na Warszawskiej, teraz mam radiówke i jest 100 razy lepiej choć niektórzy też narzekają na radiówke zalezy gdzie dokładnie mieszkasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEOmam Re: Neostrada w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 22:03 Bo jak sie nie potrafi prawidłowo podłączyć i skonfigurować to sie rozłącza :/ Ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyziek Re: Neostrada w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 22:43 konfiguracja jest bardzo ważna. aha i nie ma znaczenia gdzie kto mieszka bo to zalezy do jakiej centrali jest sie podlonczonym Odpowiedz Link Zgłoś