Dodaj do ulubionych

Praca przy kurczakach

IP: 80.48.49.* 16.07.06, 21:30
Hej chciałam sie dowiedzieć o firmie , które znajduje sie obok Marcpolu. Ul. Dekabrystów 82. Może ktos juz tak pracował i wie jak tak jest.
Ja wiem tylko tyle, że praca jest od 6-15 bądz 16 (pon-sob) słyszłam tez, że bardzo duzo osób jest tam niezarejestrowanych i bardzo dra się na pracowników i przeklinaja. Pracuja po kilka dni lub miesiecy i nie sa zarejestowani. Wiecie cos na ten temat.
Obserwuj wątek
    • Gość: pracuś Re: Praca przy kurczakach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 13:58
      podbijam -też chcę wiedzieć co to za firma podobna bardzo duza rotacja
      • Gość: Pysia Re: Praca przy kurczakach IP: 80.48.49.* 19.07.06, 19:54
        poszłam do tej firmy z Cv i od razu zostałam przyjeta. Narazie na okres próbny. Potrzebna jest aktualna ksiazeczka sanepidowska.Dostałam ubranie robocze i nóż. Praca polega na czyszczeniu piersi kurczaka ze skór, tłuszczu, na przekrajaniu kupra kurczaka na pół i wycinaniu jajek i tłuszczu. Jak równiez pracuje sie na myjce (maszyna, która myje skrzynki. Sa 2 przerwy jedna o 9 a druga o 12 tzw. na kawe. Wiem też, że na okres próbny płaca za godzine 3,50 a potem jak jest umowa stała to 6 zł na godzine. Potwierdziło sie to co wczesniej napisałam o rejestrowaniu pracownikóe. Niektórzy pracuja po miesiacu, 2 ,8 i są nie rejestrowani. Praca jest od 6-15 badz 16(zalerzy od towaru i jak szybko sie z nim uporaja pracownicy) Jak ktos jest chetny to moze składać CV wraz z książeczka. Biuro pracuje od 7-15. Powodzenia
        • pola815 Re: Praca przy kurczakach Do gościa portalu Pysia 20.07.06, 09:33
          Witaj !!! napisz mi dokładny adres tej firmy jak możesz żebym mogła tam zanieśc
          CV.I napisz mi jak ta firma się nazywa.Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź!
          • Gość: uf Re: Praca przy kurczakach Do gościa portalu Pysia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 10:25
            jak się przygotowuje i w czym kurczaki w kfc? dlaczego po zjedzenieu tego muszę
            "odsiedzieć na tronie" - choć mi to nieraz smakuje.co tam do panierki dosypujecie?
            żle ze mną jak później na rower siadam i.....uf
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka