Dodaj do ulubionych

Uwaga Parkitka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 10:54
Kto pozwala zeby szpital na Parkitce funkcjonowal? Przeciez to jest rzez a
nie szpital, a lekarze ktorzy tam pracuja wcale pojecia nie maja co robia. A
o lapowkach mowia prosto i otwarciee.( 3 i 4 pietro)Bardzo mi przykro ze tak
pisze ,ale jestem bardzo zawiedziona.
PS. UWAZAJCIE
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: Uwaga Parkitka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:00
      Jak masz dowody to zgłos to anonimowo przez formualarz na stronie KMP, pewnie
      nie masz odawagi...
      • Gość: zawiedziona Re: Uwaga Parkitka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 21:19
        odwage mam tylko nie wiem co robic. Ordynator by mi ojca wykonczyl.Po trzech
        dniach znow wyladowal w szpitalu.Dwa dni dluzej i tata by sie przekrecil.Ale
        czy z nimi mozna wygrac?
        • Gość: Kasia Re: Uwaga Parkitka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 21:24
          Parkitka to syf jakich mało+ najgorsi lekarze. powinni to zamknąc albo wymienić
          90% personelu. a tak pozostaja nam tylko szpitale na sląsku. biada temu kto dał
          sie namówić na zabieg w tym "szpitalu". od parkitki jak najdalej
        • Gość: flamaster Re: Uwaga Parkitka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 21:27
          Jest gorzej niż źle. Mój ojciec ma chorą trzustkę. Nikt go nie leczy, tylko za
          każdym razem lekarze powtarzają, żeby poddać się operacji usunięcia całej lub
          części organu.

Ostatnio załatwiliśmy miejsce w klinice w Krakowie, gdzie będą pobierane
          wycinki i badane. Lekarz z Krakowa po krótkiej rozmowie zapytał- dlaczego Pan
          się nie leczy?

A w Częstochowie cały czas podają środki przeciwbólowe i na tym leczenie się
          kończy... Paranoja.
          • Gość: ala Re: Uwaga Parkitka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 22:07
            A operacja to nie jest przpadkiem koncepcja leczenia?
    • Gość: adwi Re: Uwaga Parkitka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 21:42
      a czyta to ktoś z personelu Parkitki? chyba matoły nie maja odwagi. lekarz
      powiatowy, wojewódzki, prezydent wrona? może ktos w końcu przeczyta co się
      dzieje na Parkitce. Ale onie się leczą gdzie indziej. Żeby tylko bardzo krótko.
    • Gość: joł Re: Uwaga Parkitka IP: *.strefa.com / *.profiline.pl 19.07.06, 01:36
      Adwi - a co ma Prezydent Wrona do szpitala wojewódzkiego?
      Dziadostwo i syf? Może i tak, ale kto ich wszystkich (nie tylko z Parkitki)
      tego nauczył? Jeżeli słyszę na sali (odwiedzałem chorego - nie ważne w którym
      szpitalu)rozmowę pacjenta z żoną, z której wynika, że żona zapewnia, iż uda się
      na powiedzmy "rozmowę" z lekarzem i wtedy ten pacjent będzie miał "lepszą"
      opiekę od innych ... Żenada.
      Zawiedziona - dziwię się, że nic z tym nie robisz. Skoro masz podstawę to zrób
      z tym porządek. Widzisz na Twoim miejscu zgłosiłbym to gdzie trzeba, a nie
      rozpisywałbym się na forum. Na 3 i 4 piętrze może pracować bardzo dużo ludzi a
      mówić o łapówkach bardzo mało i co z tą resztą? Chyba, że cały personel z tych
      dwóch pięter mówił o tym prosto i otwarcie. Mniej użalania a więcej odwagi w
      działaniu. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka