Gość: jawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 14:04 Witam! Czy ktoś może tam pracował lub pracuje?Jakie tam są warunki i ogólnie atmosfera bo słyszałam że jest nieciekawie...Z góry dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hostel Re: Hotel Wenecki na Berka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 14:10 Ja też chcę się dowiedzieć co się dzieje. Czasami nocuje w tym Hotelu i słyszę tujaj na forum dziwne opinie na temat traktowania tam pracowników. Niech ktoś wytłumaczy o co konkretnie tam chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Hotel Wenecki na Berka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 18:22 Może ktoś powie,kto jest właścicielem tegp Hotelu,bo mnie sie wydaje,że ówczesny wiceprezydent miasxta pan Kocyga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Hotel Wenecki na Berka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 18:31 To Ci się żle wydaje. Jedynie nazwisko się zgadza. A ten pan jest też właścicielem "Pasażu" w pierwszej aleji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: Hotel Wenecki na Berka IP: *.czestochowa.agora.pl 21.07.06, 18:35 Nazwisko to samo, ale własciciel nie ma nic wspólnego z byłym wiceprezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Hotel Wenecki na Berka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 18:39 Ma dużo wspólnego, bo to jego rodzony brat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawa Re: Hotel Wenecki na Berka IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 23:40 To juz wiemy kto jest właścicielem, ale czy ktos wie jakie tam są warunki pracy?? Bardzo prosze o wszelkie info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Hotel Wenecki na Berka IP: 80.54.171.* 22.07.06, 06:48 Warunki pracy lepiej w tych okolicznościach przemilczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Hotel Wenecki na Berka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 08:49 Jeśli prawdą są ww koligacje rodzinne to remont nawierzchni Berka Joselewicza sfinansowany prawdopodobnie przez Urząd Miasta nie jest przypadkiem - następny przykład częstochowskich układów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 888 Re: Hotel Wenecki na Berka IP: *.eranet.pl 22.07.06, 13:27 jesli jestes czegos ciekawy zapraszamy do hotelu i udzielimy wszelkich informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Hotel Wenecki na Berka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 14:05 a czy po uzyskaniu informacji będzie można wyjść ? Odpowiedz Link Zgłoś
karol_ina2 Re: Hotel Wenecki na Berka 22.07.06, 17:51 Dobre:)Dobre pytanie,ja uwazam,ze bylby problem.Daj znac jak cos,pojdziemy razem,zawsze razniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Hotel Wenecki na Berka IP: *.eranet.pl 22.07.06, 20:11 to przyjdz jak ja bede na zmianie... jak mi sie spodobasz to moze zostaniesz. to cie wtedy z przyjemnoscia sterroryzuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawa Re: Hotel Wenecki na Berka IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 18:54 Słyszałam naprawde złe rzeczy o tym miejscu.W zeszłym roku zaproponowano mi tam prace recepcjonistki, ale ze wzgledów osobistych nie mogłam wtedy podjąć pracy.I na to wychodzi, że nie ma tego złego...Dzieki za info!!! Pozdrawiam!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś