Dodaj do ulubionych

Hotel Wenecki na Berka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 14:04
Witam! Czy ktoś może tam pracował lub pracuje?Jakie tam są warunki i ogólnie
atmosfera bo słyszałam że jest nieciekawie...Z góry dzięki!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Hostel Re: Hotel Wenecki na Berka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 14:10
      Ja też chcę się dowiedzieć co się dzieje. Czasami nocuje w tym Hotelu i słyszę tujaj na forum dziwne opinie na temat traktowania tam pracowników. Niech ktoś wytłumaczy o co konkretnie tam chodzi.
      • Gość: Misiek Re: Hotel Wenecki na Berka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 18:22
        Może ktoś powie,kto jest właścicielem tegp Hotelu,bo mnie sie wydaje,że
        ówczesny wiceprezydent miasxta pan Kocyga.
        • Gość: abc Re: Hotel Wenecki na Berka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 18:31
          To Ci się żle wydaje. Jedynie nazwisko się zgadza. A ten pan jest też właścicielem "Pasażu" w pierwszej aleji.
          • Gość: mary Re: Hotel Wenecki na Berka IP: *.czestochowa.agora.pl 21.07.06, 18:35
            Nazwisko to samo, ale własciciel nie ma nic wspólnego z byłym wiceprezydentem
    • Gość: Gosc Re: Hotel Wenecki na Berka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 18:39
      Ma dużo wspólnego, bo to jego rodzony brat.
      • Gość: jawa Re: Hotel Wenecki na Berka IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 23:40
        To juz wiemy kto jest właścicielem, ale czy ktos wie jakie tam są warunki
        pracy?? Bardzo prosze o wszelkie info.
        • Gość: giga Re: Hotel Wenecki na Berka IP: 80.54.171.* 22.07.06, 06:48
          Warunki pracy lepiej w tych okolicznościach przemilczeć.
          • Gość: ala Re: Hotel Wenecki na Berka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 08:49
            Jeśli prawdą są ww koligacje rodzinne to remont nawierzchni Berka Joselewicza
            sfinansowany prawdopodobnie przez Urząd Miasta nie jest przypadkiem - następny
            przykład częstochowskich układów.
        • Gość: 888 Re: Hotel Wenecki na Berka IP: *.eranet.pl 22.07.06, 13:27
          jesli jestes czegos ciekawy zapraszamy do hotelu i udzielimy wszelkich
          informacji.
          • Gość: TT Re: Hotel Wenecki na Berka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 14:05
            a czy po uzyskaniu informacji będzie można wyjść ?
            • karol_ina2 Re: Hotel Wenecki na Berka 22.07.06, 17:51
              Dobre:)Dobre pytanie,ja uwazam,ze bylby problem.Daj znac jak cos,pojdziemy
              razem,zawsze razniej:)
            • Gość: aa Re: Hotel Wenecki na Berka IP: *.eranet.pl 22.07.06, 20:11
              to przyjdz jak ja bede na zmianie... jak mi sie spodobasz to moze zostaniesz.
              to cie wtedy z przyjemnoscia sterroryzuje!!!
              • Gość: jawa Re: Hotel Wenecki na Berka IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 18:54
                Słyszałam naprawde złe rzeczy o tym miejscu.W zeszłym roku zaproponowano mi tam
                prace recepcjonistki, ale ze wzgledów osobistych nie mogłam wtedy podjąć
                pracy.I na to wychodzi, że nie ma tego złego...Dzieki za info!!! Pozdrawiam!!!;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka