Gość: kara991 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:13 gdzie w Czestochowie mozna tanio skompletować wyprawke dla noworodka? czy są jakies hurtownie???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
petraaa Re: wyprawka dla dziecka 21.07.06, 14:16 W Megasamie u Chińczyków jest bardzo duży wybór kocyków, becików i ciuszków. Nie kupuj za dużo na maluszka, bo on bardzo szybko rośnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~AAA~ Re: wyprawka dla dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:18 Warto również zajrzeć do Auchana. Aktualnie jest tam promocja na bardzo taniutkie i wcale niebrzydkie ciuszki dla niemowlaków. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: wyprawka dla dziecka IP: *.com / *.venaritmo.com 21.07.06, 14:57 proponuję zrobić sobie listę potrzebnych rzeczy, przejść po sklepach i spisać ceny. W tym samym sklepie jedno jest tańsze, a drugie droższe. Wiem bo pół roku temu sama robiłam wyprawkę i spoooooro przeplaciłam. Ze względu na ceny radzę omijać smykatesy. Hurtownia odzieży niemowlęcej jest na Stradomiu za rondem. I zgadzam się z tym, żeby nie kupować zbyt wiele ubranek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia Re: wyprawka dla dziecka IP: 217.97.0.* 21.07.06, 15:05 Najtaniej i największy wybór rzeczy dla maluchów jest w sklepie na warszawskiej oraz na 1-go maja! Tylko nie kupuj za dużo! Dziecko bardzo rośnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: wyprawka dla dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:10 no na 1-szego maja sa tanie rzeczy i calkiem ladne. polecam tez Auchan jak juz ktoras dziewczyna pisala. Ostatnio obkupilam sie tam w body po 3 zl i sa caliem fajowe. poza tym jest tam duzo tanich ciuszkow, gorzej z kosmetykami bo maly wybor. Polecam tez 5 10 15 na pasazu ale tylko wtedy gdy sa promocje i przeceny :) Kiedy spodziewasz sie dzidziusia?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_la Re: wyprawka dla dziecka IP: *.trustnet.pl 21.07.06, 16:43 Mogę tanio odsprzedać bardzo ładne ciuszki po mojej córeczce (są używane ale w bardzo dobrym stanie ale są też nowe)i inne rzeczy zabawki itp. Jeśli jesteś zainteresowana wyśli e-maila s_la@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mamatrojga Re: wyprawka dla dziecka 21.07.06, 17:10 a ja polecam "magiczna kraine" na brzeznickiej bo chyba jako jedyni maja wyprzedaze no i po prostu slodkie ubranka, dekoracje, mebelki itd oraz sklep internetowy i jeszcze auchana - maja dosc tanie i przede wszystkim dobrej jakosci spiochy, duzy wobor akcesoriow, promocje. Jesli wozek to bym przejechala do producentow - scout - kolo tesco i deltim na laudryjskiej oraz smykatesy (4baby i inne firmy)W smykatesach jest tez sporo akcesoriow, niestety sladowe ilosci ubranek. No i oczywiscie zagladaj na allegro. Nie polecam sklepow na rynku wielunskim oraz w alejach (kolo PKO) - nie polecam glownie ze wzgledu na fatalna obsluge i wysokie ceny. Tak czy inaczej warto zabrac ze soba kartke i ponotowac nieco, a potem ewentualnie prosic o jakis rabat - ja tak zawsze robie, no ale kupuje tez sporo x3 :) Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: wyprawka dla dziecka 02.05.17, 08:16 guzioreks napisał(a): > A nie prościej przez internet? Większość rzeczy jest na allegro, cena dzięki temu też będzie o wiele niższa, ja ostatnio kupiłam poduszkę dla mojego malucha allegro.pl/poduszka-ortopedyczna-dla-niemowlat-babyprofil-i6776931853.html#thumb/1 Internet to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś