Gość: ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:54 związek skorpiona z bliźniakiem- co o tym myślicie? ma jakieś szanse na coś fajnego? ale powaznego a nie tylko seks Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adek Re: znaki zodiaku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 23:21 lew ze skorpionem pasują:> Odpowiedz Link Zgłoś
tomodachi.kendo Re: znaki zodiaku 27.07.06, 09:50 Lew ze skorpionem to moze i pasuja tak jak jajecznica do dżemu. Kiedyś spotykałem się z jedną skorpionką. Nigdy więcej żadnego skorpiona! Wyjątkowo paskudny znak zodiaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bs Re: znaki zodiaku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 07:43 jesli chodzi o seks...to im jest po drodze, ale to nie wystarcza. Obie strony muszą zdecydować się na pewne ustepstwa. Jak na poważnego Skorpiona, Bliźnięta podchodzą do wszystkiego zbyt swobodnie. On jest zdeterminowany, a one zmienne. Bliźnięta sa inteligentne i lubia to okazywać przy kazdej okazji towarzyskiej.On uważa to za koszmarne marnowanie czasu.... Jednym zdaniem - chwiejny związek, trudne małzeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 08:30 Nie wierz w to! Żeby sprawdzić waszą zgodność partnerską, musielibyście mieć zrobiony pełny horoskop, wykonany i zinterpretowany przez profesjonalnego astrologa. Inaczej to są tylko pierdoły. A już pozycja Słońca w danym horoskopie (a właśnie na tym opiera się klasyfikacja prasowa) jest najmniej ważna. Istotny jest układ np. Wenus kobiety do Marsa mężczyzny. To, w którym znaku masz ascendent (uzależnione to jest od godziny urodzenia), a także Księżyc. To wszystko jest uwarunkowane i powiązane ze sobą. Myślę, że nie powinnaś się przejmować, że jesteś np. Bliźniakiem, a on - Skorpionem, bo możecie być świetną parą. I uważam, że nie powinnaś się kierować myśleniem np."ze Skorpionem absolutnie nie". Bo ilu ludzi, tyle charakterów. Wiem, że jak się jest bardzo młodym (a pewnie taka jesteś), to chwyta się każdego pretekstu "za" i "przeciw". Doświadczenie życiowe, zdobywane i powiększane z czasem, zweryfikują taki Twój pogląd. Te horoskopy z gazet to pierdoły i radzę lepiej, żebyś ich nie czytała... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bs Re: znaki zodiaku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 08:39 Oczywiście...masz racje...!!! To tylko schematy... (To co napisałam, to nie gazetowe brednie.) Ja równiez polecam zrobienie horoskopu u profesjonalisty;) Nie napisałam tez, że związek jest niemozliwy...tylko trudny. Sama patrze na horoskopy z pewnym sceptyzmem :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 08:45 Sama jestem spod Bliźniąt i pewien rodzaj "magii" w moim życiu jest bardzo istotny. Ale do takich tematów podchodzę z dużym przymrużeniem oka. Pozdrawiam. PS. A najlepsze relacje miałam i mam z mężczyznami spod znaków, które - wg horoskopów - w ogóle do Bliźniąt nie pasują, typu: Ryby, Byk, Koziorożec i Wodnik (no, może poza nim, bo i Bliźnięta, i Wodnik należą do trygonu powietrznego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 08:44 a co myślicie o związku żółwia wodnego z myszą ? Ma jakieś szanse na świetlana przyszłość ? Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 08:48 Takie same jak związek dziobaka z diablicą tasmańską. ;) Albo związek między Tobą a mną. Pozdrawiam. haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 08:59 >Albo związek między > Tobą a mną. A byłabyś dziobakiem czy diablicą tasmańską ? Bo dziobak to miłe zwierzątko a diablica robi strasznie dużo bałaganu. Może jednak warto spróbować ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 09:03 Zdecydowanie bardziej odpowiada mi "diabelskość" diablicy tasmańskiej niż rozmemłanie dziobaka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 09:08 znaczy że masz ogień w tył.u :-) Nie jesteś czasem Baranem ? Zodiakalnym oczywiście bo wszystkie Barany które znam własnie takie są ... nieprzewidywalne Dlaczego całe życie z Baranami się zadaję ? ;-) Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 09:13 Jestem Bliźniakiem, z Księżycem w Skorpionie. Czy to wystarczy jako rekomendacja? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 09:16 Chyba nie rozumię tego Księzyca w Skorpionie ... no ale cóż może mój znak tak ma :-) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 09:17 Usytuowanie Księżyca w horoskopie odpowiada m.in. za sferę seksualną. A to, że mam Księżyc w Skorpionie, dobrze o mnie świadczy pod tym względem. hahaha I też by było fajnie, gdybyś tam miał... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 09:19 No coś tam mam ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 09:52 Nie wątpię, że COŚ masz... Problem, co tam masz... hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 09:57 Nie wiem jak to sprawdzić tzn wiem ale ... Ciiii ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 10:10 Jakby to napisać żeby źle nie zabrzmiało ... No kurcze na odległość się nie da ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 10:11 Fakt. ;)) Co to za eksperymenty bez kontaktu bezpośredniego z badanym obiektem? hihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 10:13 No bo zaczynam się bać ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 10:15 Spoko. Ja nie gryzę. Zwłaszcza na odległość... Czyżbyś się bał Bliźniaczek z Księżycem w Skorpionie, czyli z inicjatywą? hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 10:18 Byki się niczego nie boją ! Ha ! Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 10:49 Ojej, uwielbiam Byki... mniam mniam... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 11:40 Ale Byk tylko z nazwy niestety albo może stety ? Bo Mam cienkie nóżki i cienkie rączki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 11:55 Jak to się mówi: Mały, chudy, ale byk. A raczej Byk. hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 11:57 Nie ocenia się książki po okładce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 12:05 Właśnie o tym mówię. Niestety, nie jest mi dane poznanie tej książki nawet po okładce... ;) Pozdrawiam. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 12:10 Wiem wiem ... mąż :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 12:15 Nie ja bo nie jestem zwolennikiem TAKICH związków jestem zdecydowanie HETERO. Ty masz męża moja droga ! Byczek a mądry popatrz popatrz ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 12:16 No i jesteś w błędzie, mądry Byczku. Nie mam męża, ale miałam... Być może został we mnie jeszcze ślad tamtych niedawnych dni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 12:19 Nie wiem czy się cieszysz z tego czy nie więc nie wiem jak to skomentować (różne są okoliczności utraty męzów). A ktoś nam tu zarzuca małe flirtowanie wiedzę ... Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 12:23 Właśnie zauważyłam... ;) Nie wiem, czy odpowiada mi status "zdobyczy". No, chyba że jak z tym króliczkiem... Gonić go, ale nie złapać... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 12:29 A może jak z tą kurą ? Może za szybko biegnę ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 12:31 To zwolnij. Wtedy króliczek przestanie uciekać. hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 12:32 A co do tego, czy się cieszę, to odpowiem tak. Życie sprawiło, że muszę ten fakt przyjąć do wiadomości. Nie wnikam, z jakich powodów tak się stało. To i tak już niczego nie zmieni. Z faktami się nie dyskutuje. Teraz robię wszystko, żeby to, co złe, obróciło się na korzyść. I tak się po prostu dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 12:37 I tu masz rację. Fakty są niepodważalne i oczywiste. Tylko te zdjęcia i wspomnienia ... Ehhh Powodzenia p.s. nie będę zwalniał bo to nie ja jestem kurą :) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 12:44 O nie! Na bycie kurą się nie zgadzam. Mimo że w horoskopie chińskim jestem Kogutem. Już wolę być tym kicającym króliczkiem, który próbuje uciekać. Przynajmniej mięciutki i przyjemny w dotyku. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 12:46 > Już wolę być tym kicającym króliczkiem, który próbuje uciekać. Przynajmniej > mięciutki i przyjemny w dotyku. ;) Do czasu Do czasu ... niestety :) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 12:52 Przykro mi, że masz złe doświadczenia w tym względzie... Myślę, że to zależy nie tylko od "króliczka", czy zostanie mięciutki i przyjemny w dotyku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 13:00 No każdy medal ma dwie strony ... Każdy kij ma dwa końce ... Tylko dlaczego zawsze moja kanapka spadnie masłem w dół ? Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 13:04 Nie przejmuj się tym tak bardzo. Bądź optymistą, ale kontroluj sytuację. Czyżbyś był z tych, których szklanka jest w połowie pusta? Bo ja wolę mieć w połowie zapełnioną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 13:10 Narazie staram się być egoistom ... A optymizmu z każdym dniem coraz więcej. Na potwierdzenie moge napisać że jeśli ktos przyniesie do mnie fabrycznie nowy telefon to też go od niego kupie za złotówkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 13:13 Rzuć marzenie w kosmos, a telefon za złotówkę będziesz miał. Co więcej, w każdym salonie operatorów telefonów komórkowych taki telefon na ciebie już czeka. Pewnie już się cieszysz z błyskawicznej realizacji marzenia, co? hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: znaki zodiaku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:23 W jaki sposób mozna się dowiedziec jakie jest to usytuowanie księzyca? Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 09:52 Kierunek: profesjonalny astrolog. Albo obliczanie samodzielne przy pomocy tablic efemeryd, ale to strasznie czasochłonne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: znaki zodiaku IP: 80.48.49.* 27.07.06, 09:09 jest tylko jeden jedynie słuszny znak zodiaku - bliźniaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: znaki zodiaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:23 Ja jestem bliźniakiem, a Mój Ukochany jest skorpionem...niedawno się zaręczyliśmy, planujemy wspólne życie...Wypracowaliśmy pewne kompromisy,ale nie było aż tak ciężko...Moim zdaniem - odpowiadając na Twoje pytanie - TAK!Bliźniak i Skorpion...jak najbardziej;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: znaki zodiaku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:24 Tyle że u mnie jest odwrotnie- to ja jestem skorpionem a mój partner to bilźniaczek :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: znaki zodiaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:47 Dacie radę!!!Powodzenia;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astrolog Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 09:55 dacie radę.... bo gadają ze dobry kon to i po błocie pójdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: znaki zodiaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:01 Piszecie o skorionach, ze sa takie złe a dla to są najgorsze ryby. P.S nie jestem skorpionem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinka Re: znaki zodiaku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:08 skorpion z baranem - związek nie do przetrwania ;/ a szkoda ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 11:12 kalinka.. masz rację choc nie którzy piszą ze jest nikła szansa na: wielka miosci i połaczenie wzorowe na całe zycie.... Choc ja wiem ze to najczesciej tylko mozliwa wojna miedzy nimi od piwerszego wejrzenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
lopezmiki Re: znaki zodiaku 27.07.06, 11:45 Jestem skorpionem a moja partnerka baranem,naprawde bywa ciezko szczegolnie po dluzszym czasie bycia ze soba i powaznym mysleniu o wspolnej przyszlosc. Mialem kiedys znajoma spod znaku barana,znalismy sie troche ponad 3 miesiace wojna mogla byc ale w pozytywnym tego slowa znaczeniu jesli wogole mozna tak napisac. Wniosek taki skorpion+baran=wojny,klotnie,mocne slowa i wypominanie roznosci bo oba znaki sa pamietliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 12:00 A ja tu widze polowanko:) hehe-łowca petraaa-zdobycz Powodzenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 12:24 Hehe- pilnuj sie bo gdzies mi juz brzeczało ze pewne kobiety maja pasję flirt Wszystko pzrez te kobiety;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 12:28 Mi też brzęczało ... niestety Ale nie dam się Bez Kobiety źle z Kobietą też źle i co tu robić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 12:40 Wiec chodźmy na piwo:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 12:42 Bardzo chętnie bym sie napił a pracyje do 16 :( A mi smaka narobiłeś ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 12:46 co ty masz za męczacą robote? (u mnie to i kieliszek sie znajdzie w szufladzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 12:50 Panowie, jesteście okropni. A może na to piwo poszlibyście w jakimś inspirującym i intrygującym towarzystwie, co? hihihihi Ja się absolutnie nie narzucam, skąd. Ale... ;) hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 12:53 no nie mam obiekcji.. bo pzreciez nic nie moze zaburzyc smaku prawdziwym facetom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 12:54 jak wyżej ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 12:51 No niestety piwo ma też uboczne skutki :) I otóż żeby je trochę zminimalizować postanowiłem jeździć do pracy rowerkiem, A jak pójdę z pracy na piwo to jak się znam to roweru mi się nie będzie chciało prowadzic :) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 12:54 Ja jeżdżę i bez anty-piwnego bodźca. hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 12:55 jesli to składak to go w pół i na plecy pomogłem rozwiazniem problemu prowadzenia rowerka?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 12:58 No kurde sie nie składa ale jakby co to postawie na torach i dojade do domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 13:05 Widzę, że zaczynasz dobrze myśleć. ;) Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 13:25 Panowie, czy poszliście już na to piwko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 13:28 Czekam(y) na Ciebie Paulino ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 13:30 Hehe, jesteś niesamowity. Jak na to wpadłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 13:29 nie weim jak Hehe... ale piwko najwczesniej o 17oo i to chyba na bieganmskiego wiec jeszce 152min :D Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 13:38 To może trzeba zrobić majówkę na skraju tamtej lasu?... Ostatecznie mogłoby być i piwo. hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 13:40 Ale do maja daleko ! Ale jakby co to ja jestm za :-) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 13:41 Och, no to zróbmy lipcówkę albo sierpniówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 14:07 Dysponuje leżakami sztuk 2 (słownie dwa) wiec jesli trzy do musze tu pisac o sponsoring.. jesli zostajemy przy dwóch to albo ja jade z Petra albo Ty... jesli druga opcja to naliczam złodziejską dzierzawe przy stawce godzinowej:P PS business is business !!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 14:10 A jak chcecie dokonać wyboru, który ze mną pojedzie? Będziecie się strzelać? hip!hip! Bo pewnie mnie nie dacie wybrać, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 14:16 A wyboru dokonamy w tradycyjny sposób .... Wygrywa ten kto będzie stał na nogach po wybiciu jak najwiekszej ilości piwa :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 14:18 No to i tak z tego, który wygra, nie będę miała zbytniego pożytku... Łeeeeeeee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheq Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 14:21 Typowe podejście Kobiet do Mężczyzny Wykorzystać i tyle !!! No nie zawiodłem się ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 14:23 wiec mówiłem chodz na piwo po robocie???? a rowewr to na zmiane bedziemy prowadzic!!! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 14:03 Nie chcecie lipcówki? Będziemy czekać 10 miesięcy?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 14:10 Ktokolwiek pojedzie z petera to obawiam się że dwa leżaki mogą nie wystarczyć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 14:11 przepraszam za błąd w nicku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 14:13 za ten błąd zrehabilitujesz sie tym ze pierwszy stawiasz kolejke chmielową;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 14:14 Albo nie przepraszam ! Facet nigdy nie przeprasza Wymcknęły mi się te przeprosiny :) Ciągle się łapę na błędach które popełniałem wcześniej ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 14:18 Za tupet druga kolejka tez nalzy do Ciebie !!!! :D Co o tym myslisz Petraaa?;) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 14:25 Myślę, że przyjmę dobry punkt obserwacyjny i trochę sobie popatrzę z podziwem na prawdziwych mężczyzn. A w kwestii piwa musicie i tak się dogadać sami... Pamiętajcie tylko, że kobiety kochają zwycięzców, chociaż przegrani też nas rozczulają... Daję każdemu buziaka. I ustępuję pola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 14:28 Jest rola w tym i dla ciebie.... !!! Doping!!!!!!! najskuteczniejszy jak sie pzrebierzesz w ta ... no... jak ona sie nazywa?.... mam na koncu jezyka..(mać!) ech.... wrrr.....oooo! mam!! ---->czirliderka? :D Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 14:30 Myślisz, że będę latać z jakimiś pomponami? Wolę dopingować was subtelniej... Spojrzeniem ciepłych oczu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 14:34 Co za oryginalnosc i avangarda sytuacji... ciepły kobiecy wzrok dopingujacy dwum "inteligentnym" panom (prawie jak kiperzy) w degustacji ILOSCIOWEJ kuflowego trunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 14:32 no ja dzisiaj na bank nie dam rady niestety ale mam troche korbe jak widzę motocykl a dziś po pracy mam właśnie jechac pomóc koledze ocenić taki jeden ale coś mi się wydaję że się jeszcze spotkamy na formum więc jednak ja ustępuje dziś pola :) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 14:34 No tak... Jak kobieta już niemal przekonana, to facet się wycofuje... Uch, taka moja karma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 14:36 Cóż kogoś trzeba kochac a co ja mam poradzić na to że to akurat jest .... motocykl :-) MOże dlatego że mnie nie zawiódł jedszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 14:38 100ty wpis mój !!!!! Allelujaaa! i byele do pzrodu!!!:DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 14:37 hehe... walkower?:D Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 14:38 Mnie też to przyszło na myśl... Szkoda... Bo już myślałam, że zobaczę dwóch prawdziwych mężczyzn w pięknym klinczu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 14:43 Ja to się jeszcze zastanowię jak Ty przyniesiesz jakieś dobre jedzenie bo z tego co widzę to gotować umiesz .... A towalka będzie jeszcze bardziej zacięta :) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Dobre jedzenie, czyli...? 27.07.06, 19:39 Jeszcze skonkretyzuj, proszę, co dla Ciebie oznacza "dobre jedzenie", bo wiesz, dla jednych nie istnieje nic poza mięchem, a dla drugich ciachami albo kuchnią orientalną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 14:39 No co bym nie pisał to tak wygląda ... No ale trzy musisz wypic browarki bo zasad trzeba przestrzegać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 14:42 I ci faceci później piekniejsi.. ulalalalaaa.... Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 14:43 Czy dobrze rozumiem, że to JA mam wypić trzy browarki, żebyści mi się piękniejsi wydawali (o ile możliwe jest, żebyście byli piękniejsi hihihi)???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 14:45 Nasza uroda jest niezachwina... w przypadku krotkowzrocznosci kobiecej nadranbiamy iltelektem i dowcipem..... (oj bedzie sie działo);) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 14:46 Nexgen, czy ja mam gdzieś pluskwę w pokoju? Skąd wiesz, że noszę okularki?? hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 14:47 A na ten intelekt i dowcip właśnie liczę. Tak! Tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 14:51 Wiec wyczekuj dnia gdy niezmacona prescepcja meska całym dniem bedzie jeszce potrafiła błyszczec wieczorowa porą wsród cykających świerzsczy Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 14:52 Wyczekuję, wyczekuję. Pewnie kiedyś się doczekam, co? hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 14:56 Moi drodzy dzisiejsi koledzy i koleżanki z przykrością (oczywiście mam nadzieję że obustroną a właściwie trójstronną) muszę Was pożegnać. Życze miłej rozmowy, spotkań nad brzegiem lasu, zabawy itd :) Niestety ale praca zając i ucieka :) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 14:53 A teraz do zobaczenia... Muszę wyjść coś sama załatwić. Z braku męskiego ramienia, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 14:57 Powodzienie wszystkim i do nastenego nieunikniuonego razu:) pS roboty jest mało wiec posiedzmy bo tzreba ją szanować;) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 27.07.06, 18:46 Nexgen, co Ty wiesz o przeznaczeniu, co? hihihi albo o przypadku?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 22:18 Nic nie chce o tym nigdy wiedziec....!!!! absolutnie nic bo ja zycie i dzien trzymam w swoich rekach zawsze!!!!! Wg: Make your world yourself !!! Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 28.07.06, 00:14 O, proszę. I język niechrześcijański zna... A wychodzić po angielsku też umiesz? Materiał na idealnego męża... No, no, no... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: znaki zodiaku IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 28.07.06, 08:32 Gość: nexgen... napisał : >A ja tu widze polowanko:) >hehe-łowca >petraaa-zdobycz >Powodzenia;) A ja to widzę tak : petraaa - łowca nexgen... - zdobycz Uważaj ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 28.07.06, 09:48 Cholerka... to jak błąd w algorytmie Matrixa :D Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 28.07.06, 09:56 Hehe, a Ty mi wyglądasz na prowokatora. Pewnie chcesz sam zostać upolowany, co? Ale tak, żeby łowczyni pomyślała, że to ona podjęła inicjatywę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 28.07.06, 10:23 Nexgen jest spod barana wiec to typ gdzie ma zastosowanie powiedzenie: Nie o to chodzi zeby złapac kóliczka ty go gonić A łatwa zdobycz nie przynosi uciechy Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 28.07.06, 10:25 O rany, dwa rogate: Byk i Baran... Dobrze, że jestem Bliźniaczka. Jakoś się wami podzielę. hihihi! I masz rację. Coś, co przychodzi łatwo, nie jest warte zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 28.07.06, 10:39 A słyszałem ze bliźniaki to sa ciekawe świata i wszystkiego co nowe... i jeszce nie poznane wiec zaraz siegaja po to ręką.... maja czesto skrajne zachowania jakby 2 natury kłóciły sie w nich.... Czyli dla rogatych to chyba ciezki egzemplarz;) Odpowiedz Link Zgłoś
jak_pije_nie_jade Re: znaki zodiaku 28.07.06, 10:42 Witam. Postanowiłem się "zalegalizować" znudziło mi się pisanie różnych nicków hehe czy hmmm więc ot i co. Że rogate to się by nawet zgadzało bo rogi to mam z cz-wy do .... poznania :( Jakoś się z nami podzielisz ? Jeden będzie pilnował jednego urwisa drugi drugiego a mama .... fru na forum ;-) Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 28.07.06, 11:09 Jestem otwarta na propozycje. A jako ciekawski Bliźniak zapewnie będę chciała spróbować różnych wariantów (wariatów?) rozwiązania tej sytuacji. hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 28.07.06, 13:27 My juz im damy szkołe! Oj damy!!!;) Piszac za siebi ze nie mam dzieci a mzoe juz czas racej najwyzszy to miałbym pole do popisu z takimi brzdacami np na wesołym miasteczku (ak podrósłby to by i na dicho ze mna poszedł);P Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: znaki zodiaku 28.07.06, 14:56 Chcesz się pobawić w dobrego wujka? Wesołe miasteczko jest w Chorzowie. Troszkę daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 28.07.06, 15:52 Zarty zartami ale nieodwazyłbym sie z jednego powodu.... czyli podejrzliwosci o jakas pedofilie... ai i matece wówczas bym sie dziwił gdyby na takie cos przystała odnosnie swojego bejbiczka Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: znaki zodiaku 28.07.06, 16:53 Chyba nie myślisz, że bym puściła dzieci z obcym facetem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 28.07.06, 17:20 Rózne są mamusie i maja niespodziewane pomysły... ale ja sie marginesem nie zajmuje nawet myslowo... Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: znaki zodiaku 28.07.06, 19:26 Nexgen, trzeba być wdzięcznym, że to naprawdę margines przypadków... Bo inaczej strach się bać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 29.07.06, 09:19 Udanego, uśmiechnietego i w dobrym nastroju i zabawie życze wam tego konca weekendu by z werwą podjąć kolejny tydzien Arbeit'u (co jo godom co jo godom pzreciez jest sobota) :DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: znaki zodiaku 29.07.06, 21:15 Oj, nexgen, miałeś prawo "bredzić". Taki upał... Ale teraz jest znacznie lepiej po tym dwugodzinnym deszczyku, prawda? I z ochłodzoną głową zmierzymy się w nowym tygodniem od poniedziałku. Pozdrawiam. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 29.07.06, 23:31 Jakim deszczyku? Cos mnie omineło? ja 3 min temu wróciłem z zasuszonej Wa-wy.... PS a taka miałem fantazje od miesiaca by wziąć udział z .... (jakimś "dziurawcem":P) w ciepłej wieczornej "bryzie" pod gołym niebem... (koncze rozmyslania zanim sie tu rozkręcę):))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: znaki zodiaku 29.07.06, 23:35 Rozkręć się, rozkręć. Proszę.... hihihi A tak poważnie. Ominął Cię naprawdę wspaniały, ożywczy deszcz... Roślinki odżyły, ludzie też, zwłaszcza alergicy :D A fantazje trzeba wcielać w życie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 29.07.06, 23:56 Nie umiem sie rozkrecic ostatnimi czasy (wzgledem moich mozliwosci) dopada mnie chandra i dekadencja....Kazdy pierwiastek dnia i togo co robie (a mam owsiki;) ) zalatuje niecelowością,............----> zyjemy i tak tylko do śmierci :P Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: znaki zodiaku 30.07.06, 00:00 Horacy napisał: Non omnis moriar. Czyli: nie wszystek umrę. Myślę, że nie ma co się koncentrować na tezie, że żyjemy tylko do śmierci. Póki będzie żył ktoś, kto będzie o nas pamiętał, póki tak naprawdę nie grozi nam unicestwienie i trwanie w niebycie... Chciałabym Ci jakoś zaszczepić dawkę optymizmu, ale chyba nie jestem w stanie... Pozdrawiam cieplutko. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 30.07.06, 00:03 Twój optymizm to podwoił by sie przy mnie bo tak nim zarazam..... Ale przyomne z ejestem fecetem okreslanym "JEST" a nie "CZUJE" czy "MYSLI" stad liczy sie tu i teraz... realizm działanie i byt.... to meskie domenny ale ty sie tez nie zmieniaj;) (słabostko prawdziwych mezczyzn) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: znaki zodiaku 30.07.06, 00:15 Ja też uważam, że liczy się "tu i teraz". Bo właściwie tylko to od nas zależy. Na historię nie mamy wpływu, a przyszłość zależy nie tylko od nas. Nie mogę Ci obiecać, że się jakoś nie zmienię. Ale jedno mogę Ci powiedzieć: z wiekiem łagodnieję i staję się jeszcze bardziej tolerancyjna... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 30.07.06, 00:19 Ta toleracja sie przyda na potem bardzo.... bo czas działa na to ze im partner starszy tym głosniej chrapie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: znaki zodiaku IP: *.prio139.trustnet.pl 30.07.06, 00:19 Złota cecha..... złota cecha.......................................... Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Jeszcze dodam... 30.07.06, 00:20 I jeszcze muszę dodać, że odkąd kieruję się intuicją i emocjami, wychodzę na tym lepiej, niż gdy kierowałam się tylko i wyłącznie rozumem i rozsądkiem. A w stosunku do niektórych ludzi kieruję się zasadą ograniczonego zaufania, ponieważ wielu tzw. przyjaciół próbowało wykorzystać fakt, że zostałam sama... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Jeszcze dodam... IP: *.prio139.trustnet.pl 30.07.06, 11:17 Dochodzimy do szczesliwego rozwiazania: Ty gatunek "czuje" (kobieta) na 70% Ja gatunek "jesem" (mezczyzna) na 70% i czyz to nie jest przy takim wietzre sukces by isc ramie w ramie ze wsparciem wzajemnym i podejmowaniu walki ze wszytkim codziennego dnia zbierajac tylko profity? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzelec Re: znaki zodiaku IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.06, 16:01 Chyba najbardziej do bliźniaka to tylko drugi bliżniak pasuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Bliźniak dla Bliźniaka 30.07.06, 11:03 I można ześwirować, bo będą co najmniej cztery osobowości. Ale przynajmniej nudno nie będzie. hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winona Re: znaki zodiaku IP: *.prio140.trustnet.pl 01.08.06, 11:51 co Ty sie przejmujesz jakims znakiem zodjaku wazne ze jest fajna laska i sie z nia rozumiesz a nie patrz na znak zodjaku to jakies głupie Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Do winony 01.08.06, 11:53 Te, winona czy winon (;), nie kumasz, że to wątek z przymrużeniem oka?... Odpowiedz Link Zgłoś