Gość: opik Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 21:58 Ciuekawe co ela o zrobiła, ze ja tak dobrze potraktował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 193.138.241.* 26.06.08, 10:00 na głowie staneła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahah Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.08, 19:39 to siostra załatwiła ze została . każdy wie z dobrze żyje z Danusią . a ona z kierownikiem Jabłońskim. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 20:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.xdsl.centertel.pl 26.06.08, 21:39 kto to jest ta Ela i co za majster K jaka to zmiana dziwne rzeczy sie dzieją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 21:49 Też macie tematy,zachowujecie się jak przedszkolaki. Frania, Mania, Mania, Frania.Pomyślcie lepiej gdzie pójdziemy do pracy, bo to już chyba koniec stradomia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.08, 22:30 temat dobry jak kazdy inny,bardzo dobrze ze ktos osmielil sie pisac o ukladzikach na zakladzie[np.praca na przewijarce] p.s. mam nadzieje ze to wszystko w koncu sie rozpie...li Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 193.138.241.* 27.06.08, 09:56 czy nie macie sie czym innym interesowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yordan Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 10:11 A co temat dotknął Twojej godności ?? Czy jesteś jedną z tych osób?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.xdsl.centertel.pl 27.06.08, 14:51 przyjmijcie mnie s powrotem może i ja coś ben dem mogla zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op-serwator Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 18:10 Ale jesteście denni.Juz dawno powinni was zaasfaltować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.xdsl.centertel.pl 28.06.08, 19:31 chwileczkę ta odpowiedz była dla mnie a nie ja pisałam co ktoś dla kogoś zrobił jestem już dawno zwolniona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.xdsl.centertel.pl 28.06.08, 19:40 sory ze pytam co ta biedna Danka ci hhhahaha zrobiła ze ją NA FORUM OPISUJESZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3[3] Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.xdsl.centertel.pl 30.06.08, 10:37 co za głupoty i co za kretyni na tym forum siedzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 15:21 kwiatek - " kwiatek i 3[3]" to ta sama osoba wiec po co tak piszesz pod innym nickiem ? przecież hosta widac ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 18:09 Ale też denni jesteście. Normalnie prostactwo.Wy tylko o ,, dupie marynie".To najważniejsze.Kto , gdzie , z kim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcz Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 19:55 to i tak ze ucichlo o eli glupie barany widocznie zrozumialy ze sa gorsze od niej poniewasz przewysza ich uroda i inteligencja pozdro duze E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 85.202.150.* 01.07.08, 15:41 K.... nie wytrzymałem.xcz ????? Ela 'malowanka" - uroda rzecz gustu,niektórym podoba się nawet pani Basia Ż.Inteligencja - no przestań.Sławetna Ela to 'leser"do roboty,'kapucha" i 'gumowe ucho rachuby".Znam osobiście snowacza któremu pomogła (co prawda pośrednio)wylecieć ze Stradomia.Szanowni Forumowicze, nie litujcie się nad nad ludżmi którzy przez wiele lat się "ślizgali" i z którymi były tylko kłopoty (te Jej omdlenia).A tak żartem - może Krzysiek lubi Ją ratować. ps.Nie róbcie z forum towarzystwa wzajemnej adoracji. Czy przypadkiem xcz to nie Ela? Miałem się nie 'produkować" na Tym forum ale szlag mnie trafia jak słyszę lub czytam peany na temat 'takich ludzi" (jeśli pomyliłem się co do osoby to sory - postu tego tu nie było) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do iwy Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.08, 15:17 to nie o tą Ele chodzi(co do tamtej byc moze to prawda) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 85.202.150.* 02.07.08, 15:21 Upss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 85.202.150.* 02.07.08, 15:49 Upss. Sory ale już dawno nie pracuję w Stradomiu.Wyskoczyłem jak Filip z konopi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc 102 Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 23:06 moja opinia dotyczaca tego forum to brak opinii. czytam i nie moge zrozumiec o co w tym wzystkim chodzi. niech kazdy forowicz przed zabraniem glosu zastanowi sie czemu to forum powstalo i czemu mialo sluzyc. a czemu sluzy teraz. maryska jest be, frania robi kawe, jolka nie zna sie na tkaninach a klementyna chyba sypia z gustawem; itd, itd. pozdrawiam wszystkich odpowiedzialnych uczestnikow forum, ktorym zalezy zeby w stradomiu bylo lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.tktelekom.pl 02.07.08, 17:32 pieknie napisane popieram twoja wypowiedz-ludzkie jezyki juz nie jednemu zaszkodziły a takie wypowiedzi pisza wlanie ci co sami z moralnoscia maja na bakier-piszmy i mówmy tak aby polepszyc a nie szkodzic pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumienie Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.08, 00:04 no i na cholere takie brednie wypisujecie, zajmijcie sie w godzinach pracy swoimi obowiązkami a nie popychaniem plotek wyssanych z palca a po godzinach pracy zajmicie sie domem i rodziną!!!!!!!!!!! A JEŚLI WAM SIE COS NIE WIDZI W PRACY TO ZWOLNIJCIE SIE NIEROBY ..E I NIE ZAJMUJCIE MIEJSC PRACY INNYM . CO WAZNIEJSZE ODPIE..IE SIE OD TYCH CO CHCĄ PRACOWAĆ, BO W NICZYM WAM NIE PRZESZKADZAJĄ WIEC SKOŃCZCIE PLOTKOWAC, NO CHYBA ŻE TYLKO TO POTRAFICIE TO POLECAM TARG NA ZAWODZIU IDEALNE MIEJSCE DLA PLOTKUJĄCYCH BABSZTYLI Z OWŁOSIONYMI NOGAMI I PACHAMI;) HAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 102 Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 21:16 Jest informacja o premi za czerwiec. Nowy prezes postanowil dac 0,5% (slownie: pol procent). Da to od 6 do 8 pln brutto, 4 - 5 pln netto. Niezle, to wiecej niz 1 USD. Mozna sie zabawic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 21:39 Normalnie nas olał.Kurcze, to prawie dwa dolary. Czy zauważyliście,ze oni wcale nie przejmują się nami? My to pryszcz, ale zakładem też się nie przejmują. Prezesa nie widziałem na oczy.Ciekawe czy był na którymś wydziale;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?:) Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.slowackiego.trustnet.pl 06.07.08, 23:53 Hej krótko mowiac prezes ma was wszystkich w tyle i to ile zarabiacie taki człowiek i koniec a wy mozecie sobie tylko pogadac tyle wam zostało nie podoba sie przyjdzie nastepny co go to obchodzi czy on na tym straci? watpie taki układ i tyle sam jestem pracownikiem i wkurza mnie to co sie tam teraz dzieje z wypłata ale sami sie na to zgodziliscie najpierw zabrali potem uzaleznienie premi od sprzedazy wiec do kogo macie pretensje oni tylko na tym zeruja sobie napewno nie zabiora tylko wam a co bedzie dalej czas pokaze obecne wypłaty to zenada sam zaczałem szukac nowej pracy bo ilez mozna byc wykorzystywanym współczuje starszym pracownikom ale młodzi powinni uciekac i to jak najszybciej jak staną agregaty a do tego daza bo nie bedzie komu na nich pracowac wtedy sie przekonają całą swoja sprzedaz beda sobie mogli wsadzic gdzies w tej chwili nic mnie tam nie trzyma zadnej motywacji i zero perspektyw na lepsze jutro a meczyc sie ? sami niech sie mecza i szukaja fachowców z ulicy tyle im narobia co zyczliwy sasiad na wycieraczke a pan prezes ? wezmie odprawe i pójdzie sobie w swoja strone na układy nie ma rady takie panstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.xdsl.centertel.pl 07.07.08, 11:09 bardzo mądre słowa ja znalazłam prace za te same pieniądze co w stradomiu i sobote z niedzielą mam wolne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 19:45 hmm, premia super.Tak myślę, na co przeznaczyć taką wielką wypłatę. Chyba na bilet do jakiegoś innego kraju. Ludzie rzućcie to szambo.Dokąd będą nas traktować? Ja wysiadam z tego z pociągu, jeszcze trochę i się wykolei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 20:57 Świeta racja WYKOLEI SIĘ jak takich z łapanki z ulicy bez doswiadczenia i jakiegos pojecia na kierownicze stanowisko przyjmują ito w tak waznym dziale dla firmy jak sprzedaż. Ten gostek może kierować własnym interesem w spodniach a nie pracownikami sprzedaży. Boże wspólczujemy wam ludzie jak wy mmacie dobrze sprzedawac skoro taka taka wypasiona kadra wami zarządza. Ale nie ma sie co dziwic kto normalny przyjdzie pracowac do tego burdelu. kolejna superdecyzja viceprezesunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 20:13 dokładnie niech sobie tą zajebista premie zarząd w buty wsadzi i niech jeszcze jednego kierownika do sprzedaży zatrudnią po to tylko chyba żeby mu niemałą pensyjke płacić. Co to za rządy w firmie źle się dzieje a ci jakiegos oszołoma przyjmują po co się pytamy. W stradomiu jest teraz wiecej kierowników niz pracowników więc kogo on ma nadzorować chyba Baudlera bo se chłop nieradzi to przydupasów przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 23:49 o premi dajcie se siana i tak zawsze bylo malo a co do ludzi na wydzialach nikomu nie wolno wierzyc noz w plecy ci wbija same pastuchy zostaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.xdsl.centertel.pl 14.07.08, 23:08 Tyle mam tu do powiedzenia, wtajemniczeni będą wiedzieć o co chodzi. X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.xdsl.centertel.pl 21.07.08, 12:18 nowinki ,nowinki i wiadomo następny wydział likwidują i poco takie bajki opowiadają jak nas przyjmowali teraz nie rzauje że mnie zwolnili pozdrawiam znajomych może mnie pamiętają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kwiatka Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.08, 17:10 zajmij sie swoją nową pracą a nie będziesz tu pisać co i jak . będzie co będzie i już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonzgazowni Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 17:15 Pie..ć Stradom ku..!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.08, 15:11 do leonzgazowni : oj Panie T.Pawełkiewiczu - tak nie ładnie sie wysławiać o byłej pracy .. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hee Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 10:11 Czyżby zaczął się początek końca? Tak liczyłem ,że mnie odstrzelą, a tu klapa.Dalej muszę się męczyć za g...... pieniądze. Te ,, nowe trafione" inwestycje jakoś nie przynoszą efektu.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 22:31 nie ma to jak letnie ferie i zimne piwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.08, 21:14 jak dobrze ze juz tam nie pracuje :) hurrraaaa a wy sie męczcie :P hahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.eu 18.08.08, 20:23 I jak po urlopie ?? Bo słyszałam że poważna pomiana się robi.Znowu >układziki<pójdą w ruch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myk Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 23:36 O czym wy tu piszecie.Przecież Stradom dawno już spisany na straty. To taka agonia i pozory,że coś jeszcze się robi. Co niektórzy jeszcze pobiorą dobra kasę, odprawy ,a reszta won. Co kogo obchodzą takie robole jak my?Przydepnąć i rozdeptać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.08, 15:30 Co taka cisza na forum? Już nikt nie pracuje w Stradomiu? jak ja :)? Czy ktoś może powiedzieć co się tam dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 22:24 No właśnie, co się dzieje? Chodzili dzisiaj jacyś , oglądali i na ,,A"i wkoło zakładu.Prezes od rana był w firmie, a to nie wróży nic dobrego. W piątek spotkanie ze związkami(buhaha).Chodzą słuchy,że to koniec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupo Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 01:36 trzeba bylo sie uczyc matoły,a robilibyscie pieniadze.... jedyne co potraficie, to narzekac i miec pretensje do wszystkiego i do wszystkich ze macie zle!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: operator extrudera Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.6.inds.pl 19.08.08, 11:07 zdziwił byś się gdybyś wiedział ilu ludzi po studiach pracuje przy agregatach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vader Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.08, 13:21 @lupo,matoł to cie zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myk Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 21:28 To,ze pracujemy na produkcji, nie znaczy,że nie mamy wykształcenia. Może i lepiej byłoby gdybyśmy byli ,, ciemni".Nie widzielibyśmy tego co się dzieje. Sprzedaży nie ma.Widać ile samochodów podjeżdża pod magazyny. Produkcji nie ma, zlikwidowana jedna zmiana.W dziale handlowym pracuje chyba 10 osób, albo i więcej.Do tego dodajmy jeszcze pośredników. 4 dyrektorów + prezes ,,Big-begownia" miała być taka dochodowa i co? Czy ktoś za to ponosi jakąś odpowiedzialność?Chyba tylko my-robole, którym obniża się pensje, zabiera premię, w końcu zwalnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 22:33 a ja powiem tak . ten zaklad i tak upadnie . dlaczego jestescie tak głupi i tam nadal pracujecie ?? ja sie zwolnilem i mam o wiele lepsza prace i spokojna . mase jest pracy . niewiem czy wiece ale przyszlo kilka tirów zwrotów bo worki nie maja wytrzymałosci i trzeba zrobic nowe i to szybko .. a niby kto jak na Starexie jest tylko 2 pierwszych na 4zmiany bo tamtych @co sie zwolnili tóż po postoju poszło po rozum do głowy i widzieli ze ten zaklad do stycznia nie wytrzyma ... bede smial sie w grudniu ile dostaniecie premi .. sory ale taka prawda tam juz nie ma na co liczyć nawet sama pani .B powiedziala ze juz nie ma sił ani szans .. wiec pomyślcie dobrze ...nie życze nikomu żle ale sami bedziecie sobie w brode pluć za 1400netto ze wszystkim w świeta ... wtdey wspomnicie moje słowa ale to bedzie za pózno ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obser Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 08:33 Podobno rozsypał się worek ze zwolnieniami.NA mieście mówią,że to nie koniec. Do końca roku mają zwolnić 3/4 załogi.Zostaną sami umysłowi,buhahaha. Podobno w Polonteksie wynajmują halę na przeniesienie paru maszyn. Dzięki umiejętnemu zarządzaniu ten wiekowy zakład legł w gruzach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.08, 16:12 A tak cześć z was pluła na starą ekipę Klimczyka. Teraz nikt o tym nie pamięta? Częśc z was ma za swoje. Teraz szukajcie sobie szybko roboty bo niedługo maszyn nie wystarczy żeby pensje wypłacić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stradom Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 23:08 Co ty opowiadasz, co ekipa to lepsza.Teraz to dopiero się roZWIJAMY. Jeszcze trochę i na prawdę nie będzie miał kto pracować. Coś mi się wydaje,że to o to chodzi, bo zarządu to nie obchodzi nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koks Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.xdsl.centertel.pl 29.08.08, 07:18 Big bagi zamknięte, teraz czas na ,,B" - do końca roku i wszystko! Podobno to konsekwencja strat jakie przynosił nasz nowiutki wydział, więc ludzie do zwolnienia. Prezes gdyby miał jaja, nie zwalniałby pracowników, tylko wywaliłby tych tłumoków z zarządu - paru dyrektorów i kierowników, bo to oni ponoszą odpowiedzialność za chybione inwestycje i nierentowność poszczególnych wydziałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.08, 00:52 Bo w tym zapyziałym kraju nie ma odpowiedzialności.Taki prezes za nieudolność powinien wylecieć z hukiem i nawet przy łopacie nie powinien znaleźć roboty.A u nas zakład się rozpadnie a koleś pójdzie na takie samo stanowisko i dalej kapuche lini.I jeszcze jedno pytanie,po jaką cholere są w tym zakładzie są związki zawodowe???Bo jak dla mnie to jakieś nieporozumienie.Kompletnie nic nie działają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.11, 10:46 Co ty gadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.08, 16:05 jak sie ciesze ze tam juz nie robie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 22:48 Autor: Gość: tralala napisał: ,,Bo w tym zapyziałym kraju nie ma odpowiedzialności.Taki prezes za nieudolność powinien wylecieć z hukiem i nawet przy łopacie nie powinien znaleźć roboty.A u nas zakład się rozpadnie a koleś pójdzie na takie samo stanowisko i dalej kapuche lini.I jeszcze jedno pytanie,po jaką cholere są w tym zakładzie są związki zawodowe???Bo jak dla mnie to jakieś nieporozumienie.Kompletnie nic nie działają." Związki Zawodowe dopóki będą na terenie zakładów pracy, nic nie zdziałają.Chronią swoje tyłki. Mnie dziwi inna sprawa.W normalnym kraju, za taką ,,trafioną" inwestycje ktoś wyleciałby na zbity.... Ciekawe,że w innym zakładzie opłaca się szyć big-bagi, tylko u nas nie.Tyle kasy, wyjazdów zagranicznych,szkoleń poszło w szambo.Jak można było opracować taki ,, bubel"?ale co się świata zwiedziło, to zwiedziło. Podobno szykują się następne inwestycje.Tez będą tak trafione? nie chce mi się jednak w to wierzyć,żeby cokolwiek zdziałali.Chyba tylko zaorali.Czekamy na wypowiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.08, 14:00 zadzwon do Izomeru to sie dowiesz czemu nam sie nie "oplaca" produkowac workow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.08, 10:11 A po co dzwonić,w Głosie Hutnika piszą o inwestycjach na terenie huty nieopodal huty szkła Guardian.I tu sie nasuwa pytanie:czyżby następny przekręt???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 195.16.88.* 26.09.08, 19:49 126 osób na 126-lecie (plus kilka w białym domu, a może tam bez zmian?). pięknie, k....wa, pięknie. tak dobrze żarło, że zdechło. a swoją drogą biały dom z łysym na czele do tego doprowadzili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe DWA LATA TEMU.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 21:08 Stradom daje praktykę i pracę. ,, Nie ma chętnych na praktyki studenckie i absolwenckie staże w Stradomiu. A spółka dynamicznie się rozwija: w tym miesiącu weszła w skład notowanej na giełdzie grupy kapitałowej FAM Brak chętnych na staże i praktyki to dla wiceprezesa firmy Bartłomieja Baudlera szok: - Przecież nikt obecnie nie zatrudnia absolwentów, którzy podczas studiów siedzieli bezczynnie i nie mają żadnego doświadczenia. A my naszym stażystom i praktykantom oferujemy naprawdę ciekawe zajęcia. Nie chcemy, by zamiatali podłogi, ale mamy też swoje wymagania. Podobnie zresztą jak w przypadku zapotrzebowania na etatowych pracowników. Stradom potrzebuje głównie handlowców i marketingowców, najlepiej z praktyką (studenci bez praktyki) i znajomością angielskiego. Wiceprezes Baudler zastanawia się, czy brak chętnych nie jest spowodowany tym, że młodym ludziom Stradom kojarzy się z mało nowoczesnym producentem worków jutowych. Tymczasem spółka z ponadstudwudziestoletnią tradycją przeszła w ciągu ostatnich kilku lat prawdziwą metamorfozę. Zredukowała zatrudnienie z ponad 400 do 350 osób, ale jednocześnie podniosła wydajność...." Panie Wiceprezesie proszę dopisać ciąg dalszy. Może pomoże panu w tym drugi członek zarządu. Wspólnie doprowadziliście firmę do takiej FORMY Odpowiedz Link Zgłoś
ringo1 Re: DWA LATA TEMU.... 27.09.08, 23:41 NO WŁAŚNIE.Może kilka słów wyjaśnienia na łamach prasy. Tak mądrze pan mówił. Najlepiej w tym rządzeniu, to wychodzi wam redukcja.Zredukowaliście już prawie wszystko.Za dwa lata zredukujecie do zera.Ciekawy jestem, czy przy tym zredukowaniu zatrudnienia, stan zarządu i dyrekcji będzie taki sam? Zjeździliście cały świat. Tak miało od września być dobrze. Po trzy zagraniczne wycieczki w miesiącu.Gdzie efekty??W naszych wypowiedzeniach!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIK Re: DWA LATA TEMU.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.08, 00:14 A ja się pytam dlaczego jeszcze w tym zakładzie nie ma kontroli z NIK-u?????Przecież tam śmierdzi takimi przekrętami a jakby nie było to spółka skarbu państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciowa Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 11:17 GRUBY, CHUDY, DWA ETATY, KTO TU POJDZIE DZIS NA STRATY. KTO Z WAS PECHA BEDZIE MIAL, TEGO JESZCZE NIE WIEM SAM. ALE MOZE POLICZYMY? CIEBIE Z PRACY DZIS ZWOLNIMY. To komentarz do ostatnich posuniec p.warszawiaka na temat jak ratowac stradom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.08, 15:33 Czy ktoś coś wie pewnego na temat planowanych zwolnień? Bo słyszałem, że mają dziać się straszne rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 17:00 Straszne rzeczy to już się stały.70% załogi, to nie straszne? W przyszłym roku będą następne zwolnienia.Nie ominie nikogo.Wcześniej, czy później wszyscy pójdziemy za bramę. Właściwie to nie mam czego żałować.Pracę znajdę.Za takie pieniądze , jak w stradomiu, to znajdę na pewno.Chciałbym tylko zobaczyć jak będzie odchodzić pewna pani.Szkoda,że tego już nie zobaczę, ale może przyjdę wręczyć jej ... pokrzywy. Ci co zostaną, zarobią dużo mniej, bo nie będzie 4-brygadówki. I czego tu żałować? chyba tylko tych kilku straconych lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 19:18 Od kilku dni,, chodziły" głosy,że Skarb Państwa pozbywa się akcji stradomia.Myślałem ,że to ploty.A tu okazało się ,że faktycznie. Czyli?? Droga wolna.Można stradom zaorać. chemia.wnp.pl/msp-sprzedaje-akcje-spolki-stradom,61322_1_0_0.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wm Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 193.138.241.* 04.10.08, 18:30 i bardzo dobrze ze to koniec tego syfu tych układow i układzikow na sali b dwie tkaczki a 6 przełozonych smiac sie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 195.16.88.* 06.10.08, 14:10 coś na bakier masz z matematyką i az dziw ze do tej pory ci to nie przeszkadzalo?przelozonych jak narazie jest trzech a reszta to pracownicy-ale to powinnas wiedziec w końcu spedzilas tam ladnych pare lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowa Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 193.138.241.* 06.10.08, 17:10 A jak ostatnia wycieczka ?Udała się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 22:43 A jak podoba się wam załatwienie sprawy zwolnień grupowych przez nasze kochane związki zawodowe? Nie wiem , czy mnie oczy nie myliły, ale widziałem dzisiaj naszych kolegów z Wigolenu.Może nas kupią? bbbuhahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koks Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.xdsl.centertel.pl 07.10.08, 15:50 Największym chamstwem tego super zarządu jest zwalnianie ludzi na zimę, mam nadzieję że żaden z nich nie prześpi już spokojnie jednej nocy do końca swojego życia. Co do związków, no cóż, sama śmietanka polskiej inteligencji, poprawiacze spodni, klakierzy i wylizywacze. Czego się tu po nich spodziewać, wchodząc po schodach w białym domu przeżywają tak ogromny stres, że tchu i mocy brak na jedne słowo sprzeciwu. Zresztą cały ten biurowiec (z małymi wyjątkami - nie chce nikogo nie słusznie obrazić) działa tak samo, wystarczy wejść znienacka aby zobaczyć jak nasi specjaliści w pośpiechu wyłączają Gadu Gadu. Pewnie szukają tam nowych, intratnych, kontraktów dla firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedowiarek Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 193.138.241.* 08.10.08, 11:57 z matematyka to problemow nie mam ale u ciebie to poziom co najmniej podstawowy ja naliczyłam przełozonych 7 miu czyzbym az tak sie mylił(a) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wigolen Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 212.87.240.* 08.10.08, 15:44 a kogo to interesuje że nie będziesz na zimę miał pracy najważniejsze że GÓRA będzie miała ciepłe posadki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hara Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.gprs.plus.pl 10.10.08, 22:17 Wycieczka. Ciekawe który w tym roku zlał się w łócho.Słyszałam,źe w tamtm roku zdojł się jakiś majster Krzysiek i Erwin. A swoją drogą, to zaproś takich do domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.08, 19:23 ;)co to za wycieczka byla?nic nie wiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowa Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 193.138.241.* 12.10.08, 21:58 Z Białego Domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.08, 00:22 WIEDZIALEM ZE TAK BEDZIE . DOBRZE ZE SIE ZWOLNILEM WRESCIE CZUJE SIE ZE JESTEM W NORMALNEJ PRACY A NIE W TAKIEM BURDELU TAK TAM BYł/JEST . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dex Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 00:39 a co z tym nowym prezesem?? podobno pracowal kiedys w wolczance... chyba powinien miec leb do interesu!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 11:23 ale wy pi...............cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwny Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 195.16.88.* 14.10.08, 19:09 20-stego jest pierwszy dzień wręczania wypowiedzeń. A jakby poniedziałek zrobic dniem bez Stradomia. wszyscy wzięli by urlopy na żądanie. Jeśli związki nie potrafią nic zrobic to my wszyscy możemy. Maryśka wraz z podciągaczami spodni i wylizywaczami by pracowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 22:46 I co to pomoże? Wręczą ci 21 :) A swoją drogą, to przyjdzie taki dzień,że będą sami pracować:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 193.138.241.* 15.10.08, 08:35 20ego dostana ci co najwiecej choruja to jest wyroznienie ze jestes lepszy od tych co choruja ale ciebie tez to nie minie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 193.138.241.* 18.10.08, 13:34 płakac mi sie chce ze nie beda zwalniac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 16:03 Mi też, taką miałem nadzieję,że będą zwolnienia. Nowa praca prawie nagrana, a tu d... blada. Przecież sam sie nie zwolnie.Miejmy nadzieję,że jednak te wypowiedzenia będą:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ornitolog Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 19:34 ,, ... Zgodnie z art.2ust2 z dnia 13,03,2003r.....Zarząd Stradom S.A.informuje, że w najbliższym czasie zamierza dokonać wypowiedzeń umów o pracę w ramach grupowego zwolnienia obejmującego łącznie 234 pracowników w tym 50 wypowiedzeń zmieniających warunki pracy i płacy. Przyczyną konieczności zastosowania zwolnienia grupowego jest pogarszająca się sytuacja ekonomiczna Spółki... Informuję także,iż: W Stradom S.A. na dzień 26.09.2008 zatrudnionych jest ogółem 338 pracowników..... Doręczenie pracownikom pism zawierających oświadczenie pracodawcy o wypowiedzeniu umów o pracę nastąpi w okresie 20 października 2008-28 lutego 2009..." No i co?? Pani selekcjoner bawi się w wyliczankę?? Z tego co widać, to zostają same obiboki Ciekawe, czy wyliczyła już,który to dzień będzie ostatnim dniem stradomia. Na razie dość dobrze jej to idzie.Pomalutku do skutku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pod wrazeniem Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 193.138.241.* 24.10.08, 08:16 tam w stradomiu to jest mafia i ona rządzi a zostana lizusi i nadgorliwcy a ich tam nie brakuje sa tacy co za 800 zł beda pracowac i kłaniac sie p. selekcjoner w pas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 24.10.08, 10:14 Who this is Mrs. selekcjoner/ka/? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 195.16.88.* 24.10.08, 15:13 Boralowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwolniony Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 193.138.241.* 28.10.08, 18:18 tyle rzeczy sie dzieje a tu cisza czyzby sie temat wyczerpał tyle zwolnien tyle zmian napiszczcie wrazenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 22:33 Co się dzieje? Nic.Wrażenia?Zadowolenie. Takiego rozp...., to jeszcze nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczesliwy Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: 193.138.241.* 29.10.08, 08:13 ale bynajmniej cos sie dzieje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Stradom daje praktykę i pracę IP: *.54.170.156.tvksmp.pl 29.10.08, 23:22 zostaną same dupolizy patrz podciągacze pasa Odpowiedz Link Zgłoś