Gość: renata IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 28.07.06, 20:19 Czy ktos mógłby mi polecić dobrego psychiatrę, który wyprowadzi z depresji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: depresja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 20:23 Nie wiem czy psychiatra tu pomoze jak sobie sama nie pomozesz to nic z tego tak mi sie wydaje. A co sie dzieje? bo u mnie tez ciezko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: depresja IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 28.07.06, 21:15 Podbijam bo jest to dla mnie bardzo ważna sprawa, dotyczy bardzo bliskiej dla mnie osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pediatra Re: depresja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 21:17 dr Lucyna Tkaczyńska przychodnia Orkana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theologus Re: depresja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 22:48 Lek. med. Wit Dubarek, poradnia przy Wojewódzkim Szpitalu Neuropsychiatrycznym w Lublińcu, ul. Grunwaldzka 48. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: depresja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 23:24 Polecam dr Gryglewska-Krawiec ul. Orkana ale nie wiem jaki numer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: depresja IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 29.07.06, 20:22 Dziękuję, ale czy któryś z wymienionych lekarzy pomógł Wam lub Waszym Bliskim? Odpowiedz Link Zgłoś