Dodaj do ulubionych

cyfra na dowodzie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 14:27
Co oznacza pojedyńcza cyfra z drugiej strony nowego dowodu? Czy to prawda że
jest to ilość osób które noszą takie same imie i nazwisko?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja2 Re: cyfra na dowodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 15:32
      A gdzie ta cyfra się znajduje, o która Ci chodzi?
      • Gość: op Re: cyfra na dowodzie IP: *.21.pl / *.21.pl 12.08.06, 15:42
        tak to jest prawda
        • Gość: carmen Re: cyfra na dowodzie IP: 87.239.176.* 12.08.06, 17:57
          ja mam bardzo popularne nazwisko

w samej czestochowie znam z 5 osob o tym nazwisku,a na dowodzi mam cyfre 4
          • Gość: Maggus Re: cyfra na dowodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 18:35
            Czytaj ze zrozumieniem, to samo imię i nazwisko, a nie samo nazwisko.
            • Gość: aga Re: cyfra na dowodzie IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 12.08.06, 18:38
              Ciekawe bo ja tez mam 4. A moje nazwisko nie jest wcale popularne, a tu jeszcze
              to samo imie. Rozumiem, ze chodzi o takie samo imie i nazwisko w calej Polsce.
              • Gość: opel Re: cyfra na dowodzie IP: *.prenet.pl 12.08.06, 18:43
                ja sie tak nazywam ze w polsce jest tylko jeszcze jedna taka osoba o tym samym
                nazwisku i imieniu i faktycznie tyle na dowodzie pisze
                • Gość: aga Re: cyfra na dowodzie IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 12.08.06, 18:47
                  czy to chodzi o ta cyfre na drugiej stronie w przedostatniej linijcena samym
                  jej koncu ??
                  • Gość: M Re: cyfra na dowodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 21:24
                    Tak o tą cyfrę mi chodzi.Ja mam 6. Nie znam żadnej osoby o takim samym imieniu
                    i nazwisku jak ja a moje nazwisko nie jest zbyt popularne.
                  • Gość: ja2 Re: cyfra na dowodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 22:36
                    Ja mam 0- to znaczy, że mnie nie ma, czy oprócz mnie nikogo nie ma?
                    • Gość: M Re: cyfra na dowodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 22:40
                      hehe :))
                      Jestem poprostu ciekawa co ta cyfra oznacza? Nie twierdze że to jest liczba
                      osob o takim samym nazwisku i imieniu. Co to moze byc ?
                      • Gość: ja2 Re: cyfra na dowodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 22:43
                        To nie bylo złośliwe, naprawdę mam 0.
                        • Gość: M Re: cyfra na dowodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 23:05
                          No wlaśnie ciekawe co to oznacza? Ty masz 0 ja 6. Ciekawe czy sa ludzie z liczą
                          dwucyfrową? Tyle teraz zlośliwców fajnie ze ty do nich nie nalezysz
                          pozdrawiam :)
                          • Gość: ja2 Re: cyfra na dowodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 23:17
                            Mój tato też ma 0, ale mamy bardzo rzadkie nazwisko. Są osoby w innych miastach
                            o tym nazwisku, ale o innych imionach.
                            • Gość: M Re: cyfra na dowodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 23:22
                              Mój brat tez ma 0. U rodziców nie sprawdzałam. Ta cyfra coś napewno oznacza ale
                              co? Nie mam pomysłu gdzie i kogo można by się o to spytac?!
                              • Gość: ja2 Re: cyfra na dowodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 23:32
                                Znikam, również Ciebie pozdrawiam.
    • Gość: pijok Re: cyfra na dowodzie IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.06, 18:51
      Jesli tak jest jak mówisz to jesli rodzi sie osoba która będzie mieć takie samo
      imie i nazwisko wtedy cyfra w dowodzie automatcznie sama sie zmienia ???
      Patrzysz rano a tu z 4 zrobiła sie 5 :P

A tak poważnie, wydanie dowodu osobistego nalezy uczcić alkoholem, a ta cyfra to
      ilość butelek które należy wypić.
      W lewym dolnym rogu jest jeszcze 0,5 lub 0,7 (pojemność butelek).
      • Gość: mmmm Re: cyfra na dowodzie IP: 195.189.52.* 13.08.06, 01:05
        hehehe.

a jesli chodzi o ta cyfre to nie jest to liczba twoich klonów
        imieninowo-nazwiskowych. Wiem bo kiedy sprawdzalismy z kolegą szperajac po
        urzedniczych stronach i nie wiem co ona oznacza ale nie znalezlismy nic na temat
        ze chodzi tu o osobe z tym samym imieniem i nazwiskiem. trzeba w urzedzie sie
        spytac.
        • Gość: xx Re: cyfra na dowodzie IP: *.man.czest.pl 13.08.06, 10:12
          bzdura !! kity koles wam wciska
          • Gość: mmmm do xx IP: 195.189.52.* 13.08.06, 13:03
            no to się wypowiedziałeś.
            a jakie mocne argumenty.wow.
        • Gość: M Re: cyfra na dowodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 11:05
          To nawet dobrze że klonów nie mam. :)) heh Ale nadal pozostaje pytanie co ta
          cyfra oznacza?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka