Gość: Nina IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 15.08.06, 18:45 Gzie mogę zdjąć simlocka z Alcatela OT-E259 i ile to mniej wiecej kosztuje. Prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: silmlock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 19:30 10 zł AL.N.M.P. 3 w bramie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola simlock -z plusa NOKIA na ideę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 20:23 gdzie najtaniej zdjac simlocka z plusa NOKIA na ORANGE(IDEA)??jaki to bedzie koszt mniej wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
taiken Re: simlock -z plusa NOKIA na ideę 15.08.06, 20:54 Jak zdejmiesz simlocka, to telefon będzie działał w każdej sieci. Spytaj w sklepach z komórkami. Np. w Merkurym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: simlock -z plusa NOKIA na ideę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 21:11 a ile tak przyjemnosc moze kosztowac? i czy przez zdjecie sim locka nie uszkodze aparatu tel.? Odpowiedz Link Zgłoś
taiken Re: simlock -z plusa NOKIA na ideę 15.08.06, 21:15 Kobieto, przecież nikt ci nie będzie rozkręcał komórki. Możesz sobie sama zdjąć simlocka przez Internet. Też jest to płatne. Trzeba odnaleźć stronę, na której to jest. Potem wysyła się płatnego eska i dostajesz kod odblokowujący. Fertig. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: simlock -z plusa NOKIA na ideę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 21:52 ja sie na tym nie znam kompletnie i nie wiem, jak wyglada zdejmowanie simlocka, dlatego pytam.Co w tym dziwnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomr Re: simlock -z plusa NOKIA na ideę IP: *.pl / *.sfc.pl 15.08.06, 23:32 www.unlock.fr.pl Z Nokii to sie samemu ściąga bezproblemowo i bez kabla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: simlock -z plusa NOKIA na ideę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 00:01 dzieki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mero Re: simlock -z plusa NOKIA na ideę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 10:57 podaj mi numer imei to zdejme ci go albo podaj swe gg to na gg to zalatwimy!! bo sa strony gdzie mozna sciagac za darmo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: simlock -z plusa NOKIA na ideę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 19:19 Zdjelam sim locka za 5 zl ze strony , ktora podal Pomr- www.unlock.fr.pl/.Działa!!!! Niestety, za pozno przeczytalam Twojego posta o fakcie, ze mozna to zrobic za darmo.Ale 5 zl - przeboleję:)We Wroclawiu biorą za taką"usługę" w serwisie ok.30 zł - przez kabel.Czysty zarobek na ludzkiej niewiedzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: silmlock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 22:14 Polecam Aleje 1, tam gdzie tez jest lub byl Sex Shop. Chłopaki sciagaja w 3 sekundy, bezproblemowo i biora cale 10 zł :) POLECAM !!! A co najwazniejsze, juz prawie rok minal od sciagniecia i moj SE T630 dalej działa bezawaryjnie :) Odpowiedz Link Zgłoś