Dodaj do ulubionych

Rymy do imienia Ziutek

IP: 212.87.244.* 18.08.06, 17:17
Czy macie jakieś pomysły na rymy do słowa Ziutek?
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Rymy do imienia Ziutek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 17:20
      fiutek, kogutek, smutek, sutek,
      • Gość: !!! Re: Rymy do imienia Ziutek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 17:32
        glutek, lutek, prutek, butek, trytek, ...........
        • Gość: bubek Re: Rymy do imienia Ziutek IP: *.21.pl / *.21.pl 18.08.06, 17:44
          autor tego tematu jest głupi
          • Gość: ppp Re: Rymy do imienia Ziutek IP: 212.87.244.* 18.08.06, 17:54
            Mam 7 lat i mamy zadane wymyślić jak najwięcej rymów do tego imienia
            • Gość: bubek Re: Rymy do imienia Ziutek IP: *.21.pl / *.21.pl 18.08.06, 17:56
              Jak większosc na tym forum jestes nie pełnoletni i głupi.
              • Gość: ppp Re: Rymy do imienia Ziutek IP: 212.87.244.* 18.08.06, 18:01
                A Ty gdybyś był mądry, to nie czytałbyś takich "głupich" wątków, a tym bardziej
                nie wypowiadał się na ten temat...
                • Gość: bubek Re: Rymy do imienia Ziutek IP: *.21.pl / *.21.pl 18.08.06, 18:05
                  a kupiłes już ksiazki do szkoły??
              • Gość: ppp Re: Rymy do imienia Ziutek IP: 212.87.244.* 18.08.06, 18:04
                A niepełnoletni piszemy razem, tego uczą w szkole podstawowej
                • Gość: bubek Re: Rymy do imienia Ziutek IP: *.21.pl / *.21.pl 18.08.06, 18:07
                  a Ty zdązyłes sprawdzic to w słowniku ortograficznym bo po kolejnej mojej
                  wypowiedzi dopiero to powiedziałes. Dzieci neostrady...
                  • Gość: ppp Re: Rymy do imienia Ziutek IP: 212.87.244.* 18.08.06, 18:11
                    Mi jest słownik niepotrzebny, raczej bym Tobie polecał takie coś:)
                    • Gość: :) Re: Rymy do imienia Ziutek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 18:29
                      Gość portalu: ppp napisał(a):

> Mi jest słownik niepotrzebny, raczej bym Tobie polecał takie coś:)

chciałeś chyba napisać "mnie" :)
                      • Gość: ppp Re: Rymy do imienia Ziutek IP: 212.87.244.* 18.08.06, 18:31
                        Obie formy są dopuszczalne
                        • Gość: :) Re: Rymy do imienia Ziutek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 19:15
                          Gość portalu: ppp napisał(a):

> Obie formy są dopuszczalne

mylisz się, nie w takim układzie zdania :)
                          • Gość: taki jeden Re: Rymy do imienia Ziutek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 11:29
                            hej ziutek* ale z Ciebie głupek,
                            twój móżdżek jest jak mały fiutek,
                            wobec młodszych zachowujesz się jak dupek,
                            dzieciak nie zawsze oznacza czubek,
                            nie chcesz nie czytaj postów i nie zachowuj się jak tłuczek,
                            krytyka jest dobra jeśli może przynieść jakiś skutek,
                            w twoim przypadku jest to niepotrzebny smutek,
                            to jest głupoty twojej główny kruczek,
                            z takim podejściem skończysz jako zimny trupek,
                            tyle mojego dla małego. pozdro dla 7-latków :)

*bubek i cała reszta krytykantów :)
                            • Gość: antybobek Re: Rymy do imienia Ziutek IP: *.pools.arcor-ip.net 19.08.06, 14:08
                              hehe, sympatyczne
                              • Gość: king Re: Rymy do imienia Ziutek IP: *.strefa.com / *.com 19.08.06, 14:58
                                Młody dobry jest, dajcie mu spokój. :P
                              • Gość: rymy częstchowskie Re: Rymy do imienia Ziutek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 15:12
                                chlopak o imieniu ziutek to mały glutek,glutek to mały fiutek ,a fjutek to
                                inaczej ziutek,ziutek ma fjutka ,a fjutka ma w buzi ziutka,ziutka ma małe piersi
                                ,a duze piersi ma siostra ziutka z nazwiska pierdutka
                                • Gość: taki jeden Re: Rymy do imienia Ziutek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 15:52
                                  hehe to było lepsze niż moje :)
                                  • Gość: rymy częstchowskie Re: Rymy do imienia Ziutek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 16:09
                                    ee towje lepsze było:>no dobra oba są niezłe hihih
    • Gość: maxio Re: Rymy do imienia Ziutek IP: 212.87.244.* 23.08.06, 20:29
      ALE NIKT NIE WPADŁ NA RYM ZIUTEK-FRUTEK
      • wierszokleta3 Re: Ziutek - mamutek 24.08.06, 18:58
        Jak wyginęły mamuty
        Ziutek - mamutek miał wielki smutek
        wisiałm mu z nosa do ziemi glutek
        kuzyn- kogutek, rodu wyrzutek
        Radził mu w wrzątku myparzyć fiutek
        Wisi wciąż glutek, odleciał fiutek
        I nigdy Ziutek nie spłodził mamutek
        Koniec mamutów - kuracji skutek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się