Gość: amik34 IP: *.sczp.gov.pl 19.08.06, 12:40 Ciekaw jestem kto dba zbiorniki wodne Bałtyk w parku lisiniec. Jest pełno smieci, potłuczonego szkła a scieżki są rozkopane do nieprzyzwoitoości. Jeśli to jest miasta- to skandal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paolo Re: Lisiniec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 13:54 wszystkie poubliczne tereny zielone są pod opieką Miasta. jak rowniez zbiorniki wodne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Lisiniec IP: *.prio139.trustnet.pl 19.08.06, 14:12 zarządza akurat tym zbiornikiem MOSiR czeschowski z główna siedzibą w hali Polonia na 1 pietrze przy ul. dekabrystów chyba 43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Lisiniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 15:58 Jestem bardzo często na tzw. "Bałtyku" od lat. W ostatnim roku zauważyłam, że teren jest codziennie sprzatany, są kosze na śmieci, regularnie trawa koszona. W tym roku nie widziałam na tym terenie żadnych śmieci - a w latach poprzednich było ich bardzo dużo. Może autor tego postu dawno na Bałtyku nie był, bo teraz na tym terenie jest porzadek i nie ma się czego czepiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Lisiniec IP: *.icis.pcz.pl 19.08.06, 19:37 Ja rowniez potwierdzam - bylem na rowerku na Baltyku i wrecz bylem zaskoczony porzadkiem tam panujacym - ktos (MOSIR) bardzo dba o ten teren. Kiedys bylo roznie, ale teraz jest tam bardzo pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Lisiniec IP: *.prenet.pl 19.08.06, 20:01 czysto to tam jest i nic po za tym. lawki porozwalane chodnik zniszczony jak to wogule mozna nazwac chodnikiem asfalt tragiczny. a ze strony adryjatyku to syfu- smieci pelno tylko puszek nie ma z wiadomych przyczyn wystarczy wejsc tam do lasku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Lisiniec IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 20:54 Ja bym zadał pytanie: kto NIE dba o zbiorniki wodne Bałtyk w parku Lisiniec !? Ten syf pozostawia po sobie nikt inny tylko mieszkańcy naszego miasta i to do nich należy mieć pretensje (czyt. karać wysokimi mandatami) a nie do władz miasta. Niestety, Ty reprezentujesz typowo polski sposób myślenia... :( Odpowiedz Link Zgłoś