IP: *.sczp.gov.pl 19.08.06, 12:40
Ciekaw jestem kto dba zbiorniki wodne Bałtyk w parku lisiniec. Jest pełno
smieci, potłuczonego szkła a scieżki są rozkopane do nieprzyzwoitoości. Jeśli
to jest miasta- to skandal
Obserwuj wątek
    • Gość: Paolo Re: Lisiniec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 13:54
      wszystkie poubliczne tereny zielone są pod opieką Miasta. jak rowniez zbiorniki
      wodne
      • Gość: nexgen... Re: Lisiniec IP: *.prio139.trustnet.pl 19.08.06, 14:12
        zarządza akurat tym zbiornikiem MOSiR czeschowski z główna siedzibą w hali
        Polonia na 1 pietrze przy ul. dekabrystów chyba 43
        • barone Re: Lisiniec 19.08.06, 17:11
          Jak by nie patrzeć MOSiR jest miejski.
    • Gość: Olga Re: Lisiniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 15:58
      Jestem bardzo często na tzw. "Bałtyku" od lat. W ostatnim roku zauważyłam, że
      teren jest codziennie sprzatany, są kosze na śmieci, regularnie trawa koszona.
      W tym roku nie widziałam na tym terenie żadnych śmieci - a w latach poprzednich
      było ich bardzo dużo. Może autor tego postu dawno na Bałtyku nie był, bo teraz
      na tym terenie jest porzadek i nie ma się czego czepiać
      • Gość: xx Re: Lisiniec IP: *.icis.pcz.pl 19.08.06, 19:37
        Ja rowniez potwierdzam - bylem na rowerku na Baltyku i wrecz bylem zaskoczony
        porzadkiem tam panujacym - ktos (MOSIR) bardzo dba o ten teren. Kiedys bylo
        roznie, ale teraz jest tam bardzo pozytywnie.
    • Gość: l Re: Lisiniec IP: *.prenet.pl 19.08.06, 20:01
      czysto to tam jest i nic po za tym. lawki porozwalane chodnik zniszczony jak to
      wogule mozna nazwac chodnikiem asfalt tragiczny. a ze strony adryjatyku to syfu-
      smieci pelno tylko puszek nie ma z wiadomych przyczyn wystarczy wejsc tam do
      lasku
    • Gość: alfa Re: Lisiniec IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 20:54
      Ja bym zadał pytanie: kto NIE dba o zbiorniki wodne Bałtyk w parku Lisiniec !?
      Ten syf pozostawia po sobie nikt inny tylko mieszkańcy naszego miasta i to do
      nich należy mieć pretensje (czyt. karać wysokimi mandatami) a nie do władz
      miasta.
      Niestety, Ty reprezentujesz typowo polski sposób myślenia... :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka