Gość: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 12:18 tak jak było o rakowie chciałabym sie dowiedzieć co sądzicie o parkitce :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaishaa Re: Parkitka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 13:02 PArkitka rulllezzzz :) Jest zarąbista :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malva Re: Parkitka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 13:03 zgadzam się z toba aaishaa, ale czasem ludzie niektórzy mnie wkurzaja no i mało sklepów otwartych w niedziele albo do 22 :P Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: Parkitka 22.08.06, 13:07 Macie fajna fontanne kulke :) i fajne malolatki na osiedlu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: Parkitka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 13:09 Parkitka to najlepsza dzielnica Częstochowy,spokojnie,bezpiecznie, ładnie, dużo zieleni,ładny park,fontanna, duzó ładnych dziewczyn ;) i wogole jest tu super :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Parkitka IP: *.prenet.pl 22.08.06, 17:05 duzo walnietych ludzi tutaj zyje niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Parkitka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 13:58 też mi się podoba ta kula :) mogliby jeszcze cos zrobić fajnego dla młodziezy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Parkitka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 15:41 No wlasnie, na Parkitce jest bardzo fajnie i na pewno bezpieczniej niz u mnie na Rakowie, chociaz na szczescie mam takich znajomych ze nikt mnie nie ruszy. Ale wokolo same bloki i nie ma tu co robic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Parkitka IP: 80.54.169.* 22.08.06, 16:16 Wszedzie jest dobrze gdzie nas nie ma.Mieszkajac na Północy kupiłam mieszkanie na Parkitce bo wydawało mi sie ze jest to dzielnica moich marzeń.Mieszkanie ,owszem piękne ale nic poza tym.Dzielnica drętwa,sklepy do niczego wszystko trzeba tachac z miasta-centrum.Tak wytrzymałam 2 lata i z powrotem sprzedaż i kupno od nowa na Północy.Smieszne ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Re: Parkitka IP: *.prenet.pl 22.08.06, 17:18 hehe, tak, kula fontanna naprawde przesliczna - szkoda ze ten badziew kosztowal 50 tys. i jeszcze sie rozlewa na boki.. jak dla mnie wartosc zadna, tym bardziej artystyczna. ;) sklepy na parkitce to tylko warzywniaki, a do relaksu to polecam brzozki na bialskiej , a nie promenade, bo tam wieczorkiem to mozna sie pozbyc za darmo portfela raczej tylko ;)z ladnych malolat , to rzeczywiscie duzo ich - same rozowe panienki ;) polecam dla koneserow gatunki. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Parkitka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 22:33 nudna dzielnica, nic do roboty tam nie ma ... Odpowiedz Link Zgłoś