Dodaj do ulubionych

Nastoletni gwałciciel za kratami

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 18:17
Uciąć mu narzędzie zbrodni, a nie będzie za moje pieniądze się żywił i oglądał
telewizję (w więzeiniu)
Obserwuj wątek
    • Gość: karolla Nastoletni gwałciciel za kratami IP: *.prenet.pl 22.08.06, 18:37
      Co za skur*****!!! Brak słów.... Na moim osieldu takie rzeczy... :/
      • Gość: opel Re: Nastoletni gwałciciel za kratami IP: *.prenet.pl 22.08.06, 18:52
        harry-man zgadzam sie z toba w 100%
        • Gość: MariuszT Re: Nastoletni gwałciciel za kratami IP: *.blachownia.sdi.tpnet.pl 22.08.06, 19:17
          Szkoda tylko, że podczas tej "innej czynosći seksualnej" nie stracił narzędzia.
          • shizuoka20001 Re: Nastoletni gwałciciel za kratami 22.08.06, 19:27
            do sowjego nowego ,,domku" niech weźmie lepiej mydło w płynie. Dobrze, że dziewczyna była na tyle przytomne i uciekła
    • Gość: Mieszkaniec Re: Nastoletni gwałciciel za kratami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 20:34
      teraz jego beda dymac "nowe miecho" rzucili do celi :P
    • Gość: Menel Re: Nastoletni gwałciciel za kratami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 20:36
      Zgadzam sie ze dewianta trzeba by ukamieniowac

P.S. Po kiego grzyba Redakcja podala gdzie dziewczyna pracuje, podajac przy tym
      jej wiek?Wystarczylo napisac ze 19 letnia dziewczyna i juz.Nie zrozumiale dla
      mnie i szkodliwe dla samej pokrzywdzonej informowanie spoleczenstwa
    • Gość: zzz na pal IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 22.08.06, 21:53
      zboczenca na pal i z glowy a nie zywic bydlaka za publiczne pieniadze
      • Gość: dociekliwy Re: na pal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 22:02
        Poszlaki jednoznacznie wskazuja, ze to zarliwy patriota, budowniczy IV RP. Wiek i medalik dowodza, ze to giertychowski WSZECHPOLAK !!!
        • Gość: mocherek Re: na pal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 22:15
          Nie potepiajcie GO lewaki. On nie stosowal grzesznych srodkow antykoncepcyjnych. On chcial prokreacyjnie, rydzykowo, w trosce rozwoj katolickiego plemienia Polan. Kochajmy nie-gejow.
        • Gość: zzz Re: na pal IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 22.08.06, 22:19
          dociekliwy wyglada na to ze Ty rowniez masz jakies zboczenie skoro bronisz
          gwalciciela !!! Ciebie i Tobie podobnych tez sie powinno na pal nabic. A co do
          Twojego tekstu to piszesz same bzdury widac ze masz klapki na oczach.
          • anakastyczny Jezus was tak uczy? 23.08.06, 00:27
            Nie ładnie a gdzie miłosierdzie ? kto bez winny niechaj pierwszy rzuci kamień.
            I takie tam.... A w czym wy lepsi jesteście głosząc takie opinie?
            • Gość: storima Re: Jezus was tak uczy? IP: *.dsl.club-internet.fr 23.08.06, 00:37
              anakastyczny napisał:

> Nie ładnie a gdzie miłosierdzie ? kto bez winny niechaj pierwszy rzuci kamień.
              > I takie tam.... A w czym wy lepsi jesteście głosząc takie opinie?

Wiesz, oni czuja sie lepsi, tak z zasady pospolstwa:
              LPR i MWszechpolska, zauwaz:

"On sam powinien od dawna przebywać w ośrodku wychowawczym po decyzji sądu, że
              jest zdemoralizowany."

Dlaczego nie zostal poddany opiece wychowawczej w zamknietym osrodku?
              Dlatego, ze LPR i MW promuje kare smierci.
              Ich nie obchodzi prewencja. Ich interesuja gwalty i morderstwa dzieki ktorym
              mnoza sie ofiary bo "dewiant" nie zostal zamkniety i poddany terapii, oraz
              skutecznemu monitornigowi (obroza elektroniczna, np.)
              Wiec leca "na pal!!!"

Stad mamy taka Polske jaka mamy i dewiantow wyborcow.

• Gość: esteban Re: Jezus was tak uczy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 00:49
                na szczęście niektórzy dewianci wyjechali za granicę, szkoda tylko, że nie
                mieszkając w Polsce ciągle mają prawo głosować
                • Gość: storima Re: Jezus was tak uczy? IP: *.dsl.club-internet.fr 23.08.06, 00:59
                  Gość portalu: esteban napisał(a):

> na szczęście niektórzy dewianci wyjechali za granicę, szkoda tylko, że nie
                  > mieszkając w Polsce ciągle mają prawo głosować

Dewiacja w tym przypadku to jest zmienianie nickow.
                  Jesli preferujesz system, w ktorym uznany przez sad dewiant chodzi na wolnosci
                  to rzeczywiscie jestes rowniez dewiantem wyborcy.
                  Nigdy a nigdy nie zabiora Polonii prawa do glosowania w sprawach mojej Ojczyzny.
                  Chocby dlatego, ze pompujemy w Polske walute.
                  Nie mowiac o innych istotniejszych rzeczach, ktore moze kiedys zrozumisz.
                  Czego ci zycze.
                  • storima Re: Jezus was tak uczy? 23.08.06, 01:06
                    "Posted on June 29, 2006
                    By Gerry O'Connell in Rome: Pope Benedict XVI has commended the Catholic
                    president of the Philippines for signing a law abolishing the death penalty."

http://target="_blank">www.totalcatholic.com/universe/index.php?news_id=1241&start=0&category_id=&parent_id=0&arcyear=&arcmonth=
                    Prezydent Filipin Gloria Macapagal Arroyo, ktory tak jak nasz prezydent odwoluje
                    sie do katolicyzmu, zniosl kare smierci. Zostal za to pochwalony przez Benedykta
                    XVI.

A co na temat Benedykta XVI i jego zdania na temat kary smierci mowi Wojciech
                    Wierzejski z LPR (ponoc katolik):
                    "Benedykt XVI do tej pory nie wypowiedział się w tej sprawie . Obecny papież
                    przez całe życie pozostawał pod wielkim wpływem św. Tomasza z Akwinu, więc
                    myślę, że w uzasadnionych szczególnie drastycznych przypadkach, można okazać się
                    zwolennikiem kary śmierci.
                    4.08.2006 Samo Życie "

www.lpr.pl/?sr=!szukaj&id=5056&dz=kraj&x=0&q=kar%EA%20%B6mierci&pocz=0
                    Nic wiec dziwnego, ze zmanipulowani przez swych wodzow czlonkowie MW uzywaja
                    perfidie i ignorancje jako naturalne isnstrumenty w prowadzeniu akcji politycznych.

• storima Widac, kiepsciutkiZciebie PolaKonstytucjiNieZnasz 23.08.06, 01:28
                      Art. 62.
                      1. Obywatel polski ma prawo udziału w referendum oraz prawo wybierania
                      Prezydenta Rzeczypospolitej, posłów, senatorów i przedstawicieli do organów
                      samorządu terytorialnego, jeżeli najpóźniej w dniu głosowania kończy 18 lat.
                      • Gość: DWójcik jakim prawem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 12:48
                        Strima!
                        Z całym szacunkiem, ale jakim prawem Ty popierasz prawo do decydowania o Polsce
                        polonusom? Nie mieszkają tu, więc jakim prawem mają decydowac o mnie?
                        Powinno być tak,, że jeżeli ktoś wyjeżdża z kraju na dłużej, niż praca, czy
                        pobyt turystyczny (ew. delegacja naukowa), to z automatu powinien tracić
                        obywatestwo, a przynajmniej powinny mu zostać zawieszone niektóre prawa, do
                        m.in. głosowania.
                        Dla mnie polonus=kolaborant, zdrajca.
                  • Gość: esteban Re: Jezus was tak uczy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 11:03
                    Gość portalu: storima napisał(a):

> Jesli preferujesz system, w ktorym uznany przez sad dewiant chodzi na wolnosci

a gdzie ja coś takiego napisałem ?

> Nigdy a nigdy nie zabiora Polonii prawa do glosowania w sprawach mojej
                    Ojczyzny

każdy powinien głosowac tam gdzie płaci podatki, to najbardziej logiczne
                    rozwiązanie, niestety nie dla wszystkich
            • Gość: ja a on istenieje?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 20:25
              .
    • Gość: seba Nastoletni gwałciciel za kratami IP: *.man.czest.pl 23.08.06, 02:12
      konstytucje powinno sie zmienic dzien przed jej powstaniem.Natomiast przy okazji
      modernizacji Ratusza Miejskiego powinno sie postawic szubienice.
    • Gość: seba Nastoletni gwałciciel za kratami IP: *.man.czest.pl 23.08.06, 02:20
      Czytajac Wasze opinie stwierdzam stanowczo ze przed wydawaniem opinii na ten
      temat powinno sie niektorych poddac badaniom.Psychotesty , badanie na alkomacie
      i sprawdzenie pochodzenia,niktorzy sa podejrzani politycznie.Dziewczynie stala
      sie krzywda a wy drwicie z tego.Ciekawe ktory(a)z was miala penisa w ustach bez
      zgody?
      • Gość: storima Re: Nastoletni gwałciciel za kratami IP: *.dsl.club-internet.fr 23.08.06, 02:32
        Przeciez o tym pisze:
        scisly monitoring, a nie puszczanie czlowieka, ktory przes sad zostal
        zdefiniowany jako dewiant i skazany na osrodek zamkniety, mam nadzieje rowniez,
        zamknieta terapie.
        To jest nonsens, ze chore indywidua walesaja sie wolno, bez opieki i nadzoru.
        A tu sie szubienice chce stawiac i na pal nabijac.
        Zamiast doprowadzic system do prewencyjnego funkcjonowania.
        Wstyd wyborcom dewiatom.
    • 111978s Nastoletni gwałciciel za kratami 23.08.06, 02:48
      Znam kilku ludzi co "puszka "im pomogla ale oni maja rodzine ,przyjaciol i
      skonczyli przynajmniej podstawowke.Reszta wykolejencow powinna byc poddanna
      surowej karze.Smierc za smierc,gwalt za gwalt itp.Mniej wykolejencow mniej kasy
      z budzetu na ich utrzymanie,co wiaze sie z polepszeniem bytu dla szaraka.Mam
      program jak naprawic chory system i zyc jak w Kanadzie.
      • Gość: storima Re: Nastoletni gwałciciel za kratami IP: *.dsl.club-internet.fr 23.08.06, 03:02
        111978s napisał:

jak zwykle jak troll.
        Tym razem podkreslony na czarno.
        Trolla nie obchodzi prewencja.
        Trolla nie obchodzi to, ze delikwent winien byl siedziec, a nie walesac sie bez
        specjalistycznego monitoringu.
        Trolla nie obchodzi, ze skazany pedofil, czesto dostaje wyrok w zawiasach i
        posiada mozliwosc pracy z dziecmi po 5 latach.
        Troll jest dewiantem wyborca.
        Troll jest MW i LPRem.
    • tolek344 Nastoletni gwałciciel za kratami 23.08.06, 07:56
      Nie martwcie się w więzieniu i tak go dopadną małolaci nawet mu ochronka nie pomoże.
    • Gość: 123 Re: Nastoletni gwałciciel za kratami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 09:13
      podzielam zdanie wielu powinni go wykastrowac zboczenca jednego POMYŚLCIE CO TA
      DZIEWCZYNA CZUJE DO KOŃCA ŻYCIA TEGO NIE ZAPOMNI ALE W WIĘZIENIU GO ZGNOJĄ ALBO
      SAM POPEŁNI SAMOBÓJA ALBO MU POMOGĄ na początku chyba będzie w naszym areszcie
      śledczym wiec pierwsza szkoła najbardziej pamiętna w naszych rękach jak da rade
      dalej choć wątpie
      • Gość: Menel Re: Nastoletni gwałciciel za kratami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 12:53
        Ludzie!!!! Kara smierci musi byc wprowadzona, nawet jakby sie od nas mieli
        odciac nasi najwieksi sojusznicy...(ze az nie wiem kogo wymienic, oprocz USA).

Walic niz demograficzny i niska liczbe urodzen Polakow- za duzo dewiantow sie
        palenta po ulicach i z nudow im przychodza takie pomysly do glowy, "bo co ma z
        wolnym czasem zrobic", jak nie ma miejsca w osrodkach wychowawczych, wiezienia
        przepelnione, sady nieskuteczne, a ofiary zastraszone i wystraszone opini
        spoleczenstwa (jak nie sasiadow).

Kaczynscy mogli by zrobic przysluge spoleczenstwu i wyborcom
    • Gość: DWójcik feralna Aleja Niepodległości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 13:34
      To miejsce jest conajmniej dziwne.

Uczęszczam tą drogą dosyć regularnie i to, co tam obserwuję przyprawia mnie o
      dreszcze, a raz omało co straciłbym głowę (siekerka).

Ponad rok temu uczepił się mnie i mojej rodziny jakiś strzęp, nie do pozbycia,
      wystraszył się dopiero ludzi w mundurach.
      Mnie tam napadnięto w maju (rozbój z użyciem siekery, chętnie i gorliwie
      uczestniczyłem w śledztwie tak, że już po 3,5 doby odzyskałem wszystko, a gnój
      siedział).
      Dwa tygodnie później w tym samym miejscu mijałem patrol Policji z jednym
      skołowanym mężczyzną (ofiara napadu) - znowu jakiś rozbój.
      Teraz ten gwałt (bez względu na użyty - przepraszam za słowo - otwór).
      To miejsce musi być częsciej odwiedzane przze Polcję. Chłopaki z I KP sprawdzają
      się nieźle, ale do ciężkiej cholery! Ilu ich jest? Zaledwie garstka! A tam
      trzeba małą armię, któa powiedzmy co drugi dzień pacyfikowałaby osiedle Peltzera
      i ocinek Al. Niepodległości od ronda do Bór.

A jak to nie pójdzie, to chyba założe komitet obywatelski, który sam się zajmie
      sprawą (szkoda, że w prawodawstwie Polskim nie ma instytucji renegata lub
      obywatelskiego patrolu - jakby nie zwał...). Trzeba będzie zejść do podziemia,
      żeby z tym podziemiem walczyć. Kto chętny?
      • Gość: Pate Re: feralna Aleja Niepodległości IP: *.elisa-laajakaista.fi 23.08.06, 14:19
        JESTEM CHETNY
        • Gość: DWójcik :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 14:57
          Dobrze.

Po malutku i z kulturką. Najpierw pismem, później... się zobaczy
      • Gość: SR Re: feralna Aleja Niepodległości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 11:48
        Ogarnij sie konfidencie.
        Naucz sie bronic sam a nie pokazywac palcami lamusie.
        • Gość: DW pudło! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 12:43
          Zgodnie z prawem sam to ja mogę sobie pokrzyczeć.
          A co teraz? Gościu pójdzie siedzieć i to na długo. No cóż. Ze mną się nie zadziera!

Co do konfidenctwa.
          Z wielką przyjemnością współpracowałem z Polcją i tak samo mogę zrobić w Twoim
          przypadku, bo wnioskuję, że nie jesteś z prawidłowym życiem (zgodnym z normami
          społecznymi) za pan brat...

A gdy wejdzie nowa ustawa traktująca o obronie koniecznej autorstwa wielkich
          braci, to policja będzie mi potrzebna jedynie do spisania protokołu, bowiem
          będzie można ze spokojnym sumieniem nawet zabić (teraz trzeba się gromko
          tłumaczyć i udawać, że to w afekcie...).

A z tym odcinkiem Al.Niepodległości zrobię porządek sam za pomocą urzędów.
          • Gość: SR Re: pudło! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 13:55
            Dobra dobra.
            Rób sobie co chcesz.
            Nie zapominaj tylko że jesteś zwykłym społeczniakiem a nie bogiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka