otolka1 04.09.06, 14:05 Witam! Pilnie potrzebuje numery tel do fryzjerek, które pracowały kiedyś w Rędzinach u P. Marzeny Sarny, konkretnie chodzi mi o Gosię lub Anię, które otworzyły swoje zakłady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anana-kofana Re: fryzjerki z Rędzin 04.09.06, 18:35 Zapytaj tutaj forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42345 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babka Re: fryzjerki z Rędzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 21:37 Ania ma otwaryu salonik na Mireckiego/Zamenhoffa. Takie pawilony v/a/v Jagiellończyków. Tak gdzie kiedyś był sportowiec. Chyba obok pralni. Odpowiedz Link Zgłoś
otolka1 Re: fryzjerki z Rędzin 05.09.06, 00:46 A jakies namiary? Chodzi mi konkretnie o numery telefonów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila26 Re: fryzjerki z Rędzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 12:50 jeśli chodzi o te 2 fryzjerki(Anie i Gosie) wiec bylam kilka lat klientka Pani Marzenki,ale pieknego dnia postanowilam isc do Ani...i bardzo tego żlowałam poźniej...chciałm miec ognistoczerwone pasemka a zrobila mi wsciekly pomarancz,wygladalam jak...brak słow,wyszlam wsciekla,i teraz juz zawsze chodze do Pani Marzenki,a jesli chodzi o Goske to slyszalam od kolezanki ktoa tam byla ze jest strasznie nieuprzejma,wyzywa na swoje praktykantki przy klientkach i wogole....ale to juz wedle Twiojego uznania...chcesz to zaryzykuj.... Odpowiedz Link Zgłoś
otolka1 Re: fryzjerki z Rędzin 06.09.06, 12:12 Mimo wszysztko potrzebuje te dwa numery, może zna ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miimii Re: fryzjerki z Rędzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 12:49 nikt nie zna a po co komu ich numery!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rexio Re: fryzjerki z Rędzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 21:44 za pieska 50 zl, za suczke 30zl na przeciwko jagiellonczyków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anka2626 Re: fryzjerki z Rędzin 06.09.06, 13:31 ja mam namiary na Małgosie przyjmuje na Łokietka 45 numey tel. to 034 365 03 60 i 501 591 623 ale szczerze mówiąc nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moe Re: fryzjerki z Rędzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 10:44 salon w którym pracuje Pani Gosia nazywa się Silver tel 34/323 49 94, 501 784 481 jest na ul Lenartowicza 6/3 zaraz przy trasie w pawilonach na przeciwko Jagiellończyków. Mieszkam nie daleko i wybrałam się tam z czystej ciekawości bo po 3 latch chciałam zminiec fryzjera wcześniej były moje koleżanki i po efekcie jaki był u nich zdecydowałam, że warto spróbować. Robiłam baleyage coprawda nie u p. Ani ale u Agaty i wyszło super więc z czystym sumieniem moge polecić. Wszystkie kosmetyki jakich uzywają sa Goldwella a ceny tez OK. Na mojej ulotce wyczytałam, że salon jest czynny wtorki od 12-20, sr,czw,pt 9-18 i w sob od 8-15. ztym, że jak sie tam ostanio czesałam w sobote to z tego co zauwazyłam to w tym dniu chyba nie obcinaja ani nie farbuja włosów bo ruch jest spory. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ktoś tam Re: fryzjerki z Rędzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:05 z twojej wypowiedzi moe,wynika że jesteś rzeczniczką lub menadżerem zakładu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moe Re: fryzjerki z Rędzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:38 To dobrze, że tak wynika - bo właśnie jestem menagerem tyle, że nie zakładu fryzjerskiego. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: fryzjerki z Rędzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 18:57 dla mnie to normalne,ze albo Ania albo Gosia napisaly to...reklame sobie robia ,dobrtze ze Pani Marzenka nie musi bo ma wystarczjaco duzo klientek,ech dziewczyny wstyd!!!!!!!!! pozdrawiam stała klientka Salonu w Redzinach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: fryzjerki z Rędzin IP: *.realestate.net.pl 07.09.06, 19:13 Pewnie Ania, bo ona lubi taką tanią reklamę!! Gosia to bardzo fajna osóbka i nie sądzę, aby wpadła na taki pomysł. Ale ludzie sie zmieniją, więc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian Re: fryzjerki z Rędzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 23:37 moja narzeczona jest klientka pani Marzenki Sarny juz kilka lat i nie narzekam:) zawsze ma zaj.... fryzurke,i fajny kolorek,teraz z brunetki zrobiła sie na blondynke i tez super, Pani Marzenka potrafi wyczaroWAC NA GLOWIE COS FAJNEGO,ZRESZTA TEZ OBCINAM U NIEJ WŁOSY, POZDRAWIAM pANIA MARZENKE I CALY SALON Z RęDZIN BUZIAKI:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daru Re: fryzjerki z Rędzin IP: *.eranet.pl 08.09.06, 01:19 wiecie szefowa pizzeri allegro jest u marzeny.robi cuda na głowje.polecam.tel.660423261. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daru Re: fryzjerki z Rędzin IP: *.eranet.pl 08.09.06, 01:24 nazywa się IZA.polecam.narcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: fryzjerki z Rędzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 08:17 cos Ci sie pomylilo .....i co, to za numer podajesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daru Re: fryzjerki z Rędzin IP: *.eranet.pl 08.09.06, 21:22 Sory.To nie ta Marzena.Ja mówie o tej na osiedlu.SORY.Ale polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carmen Re: fryzjerki z Rędzin IP: *.inds.pl 15.09.06, 20:23 czemu nie polecacie gosi??z tego co wiem nie zawsze obcina tak jak chcemy nie wiem czy wiecej osob to zauwazylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babajaga Re: fryzjerki z Rędzin IP: *.dip.t-dialin.net 15.09.06, 21:45 ale kto-gosia czy iza?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: fryzjerki z Rędzin IP: *.eranet.pl 16.09.06, 00:23 nie rozumiem pytania.Babajaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babajaga Re: fryzjerki z Rędzin IP: *.dip.t-dialin.net 16.09.06, 09:46 > czemu nie polecacie gosi??z tego co wiem nie zawsze obcina tak jak chcemy nie w > iem czy wiecej osob to zauwazylo skoro tak jest to skad pytanie w ogole? Odpowiedz Link Zgłoś