Dodaj do ulubionych

Mechanik samochodowy

IP: *.tcompressor.com 07.09.06, 20:06
Czy ktos może polecic mi jakiegos dobrego i uczciwego mechanika samochodowego ?? Adres, nazwa firmy itp??
Obserwuj wątek
    • Gość: MM Re: Mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 08:43
      Bardzo gorąco polecam Mechanikę Pojazdową na ulicy Krakowskiej. Właścicielem
      jest Pan Ziębaczewski. Dla mnie jest to człowiek bardzo konkretny miły i
      naprawione auto oddaje zawsze w terminie wyznaczonym.
    • Gość: sc Re: Mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 08:46
      zależy co chcesz nzprawiać ???
      • Gość: gal Re: Mechanik samochodowy IP: *.gprspla.plusgsm.pl 08.09.06, 17:00
        Chce naprawić zawieszenie w Oplu.
    • Gość: au Re: Mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 10:21
      Miałem problem z autem wybrałem sie do mechanika który nie umiał sobie z nim
      poradzić(nie bede mówił gdzie bo niechce człowiekowi zaszkodzić).Zostałem
      odesłany do Bosch Serwis na Warszawskiej 450, pełen profesionalizm,podłączyli
      komputer do mojego samochodu i odrazu wiedzieli co trzeba naprawiać
      • Gość: ja Re: Mechanik samochodowy IP: *.tktelekom.pl 08.09.06, 11:25
        a ja jezdze do czlowieka ktory wynajmuje sobie garaz i po godzinach sobie
        dorabia wlasnie naprawiajac auta.gosc solidny i przede wszystkim tani.robi
        kazde auto jak to sie mówi "jak dla siebie".ty samouka i do wszystkiego sam
        doszedl.a do tego ma szerokie mozliwosci bo olej ma tani z pierwszej reki i tak
        samo czesci takze polecam jak by ktos chcial.
        • Gość: inka do: Ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 15:30
          a możesz coś więcej na temat tego mechanika?nr telefonu, adres, z góry dziękuje
          • Gość: aligator Re: do: Ja IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.09.06, 15:44
            Tak, podaj nr telefonu i adres, nazwisko, etc...
            Takie dane potrzebuje skarbówka aby gościa namierzyć :)
    • Gość: kowal Re: Mechanik samochodowy IP: *.inds.pl 08.09.06, 18:47
      Kontakt
      "Rad-Cars" Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Radosław Glin
      42-200 Częstochowa, ul. Młodości 49 - woj. śląskie
      tel. 034 372 05 80

polecam
      • Gość: Toni Re: Mechanik samochodowy IP: *.org 08.09.06, 20:16
        Do Opla polecam Ci p.Waldek Sztander ul. Poznańska-Lisiniec konkretny gość zna
        super Opla i zna się na pieniądzach
      • Gość: nie polecAM!!! Re: Mechanik samochodowy IP: *.Netcominternet.pl 28.08.13, 22:33
        Beznadziejny mechanik!!
        Ostrzegam!
        Człowiek nie zna się na mechanice.
        Nie wystawia rachunków, faktur ani paragonów. Nie daje żadnej gwarancji!!!
        Nie potrafi przyznać się do spartaczonej usługi za którą wziął pieniądze!
        Nie uprzejmy!
    • Gość: FORD Re: Mechanik samochodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 09:20
      A do forda kogo polecacie???
      • itx Re: Mechanik samochodowy 28.08.13, 22:43
        Co prawda temat dotyczył polecanych, ale ku przestrodze, odradzam mechaników z ul. Kawiej: Motor-Technics, złe doświadczenia mam również z Auto Serwis Maciej Gajda z Jaskrowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka