Gość: gal IP: *.tcompressor.com 07.09.06, 20:06 Czy ktos może polecic mi jakiegos dobrego i uczciwego mechanika samochodowego ?? Adres, nazwa firmy itp?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MM Re: Mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 08:43 Bardzo gorąco polecam Mechanikę Pojazdową na ulicy Krakowskiej. Właścicielem jest Pan Ziębaczewski. Dla mnie jest to człowiek bardzo konkretny miły i naprawione auto oddaje zawsze w terminie wyznaczonym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Re: Mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 08:46 zależy co chcesz nzprawiać ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gal Re: Mechanik samochodowy IP: *.gprspla.plusgsm.pl 08.09.06, 17:00 Chce naprawić zawieszenie w Oplu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: au Re: Mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 10:21 Miałem problem z autem wybrałem sie do mechanika który nie umiał sobie z nim poradzić(nie bede mówił gdzie bo niechce człowiekowi zaszkodzić).Zostałem odesłany do Bosch Serwis na Warszawskiej 450, pełen profesionalizm,podłączyli komputer do mojego samochodu i odrazu wiedzieli co trzeba naprawiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mechanik samochodowy IP: *.tktelekom.pl 08.09.06, 11:25 a ja jezdze do czlowieka ktory wynajmuje sobie garaz i po godzinach sobie dorabia wlasnie naprawiajac auta.gosc solidny i przede wszystkim tani.robi kazde auto jak to sie mówi "jak dla siebie".ty samouka i do wszystkiego sam doszedl.a do tego ma szerokie mozliwosci bo olej ma tani z pierwszej reki i tak samo czesci takze polecam jak by ktos chcial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka do: Ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 15:30 a możesz coś więcej na temat tego mechanika?nr telefonu, adres, z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligator Re: do: Ja IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.09.06, 15:44 Tak, podaj nr telefonu i adres, nazwisko, etc... Takie dane potrzebuje skarbówka aby gościa namierzyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: Mechanik samochodowy IP: *.inds.pl 08.09.06, 18:47 Kontakt "Rad-Cars" Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Radosław Glin 42-200 Częstochowa, ul. Młodości 49 - woj. śląskie tel. 034 372 05 80 polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Re: Mechanik samochodowy IP: *.org 08.09.06, 20:16 Do Opla polecam Ci p.Waldek Sztander ul. Poznańska-Lisiniec konkretny gość zna super Opla i zna się na pieniądzach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie polecAM!!! Re: Mechanik samochodowy IP: *.Netcominternet.pl 28.08.13, 22:33 Beznadziejny mechanik!! Ostrzegam! Człowiek nie zna się na mechanice. Nie wystawia rachunków, faktur ani paragonów. Nie daje żadnej gwarancji!!! Nie potrafi przyznać się do spartaczonej usługi za którą wziął pieniądze! Nie uprzejmy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FORD Re: Mechanik samochodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 09:20 A do forda kogo polecacie??? Odpowiedz Link Zgłoś
itx Re: Mechanik samochodowy 28.08.13, 22:43 Co prawda temat dotyczył polecanych, ale ku przestrodze, odradzam mechaników z ul. Kawiej: Motor-Technics, złe doświadczenia mam również z Auto Serwis Maciej Gajda z Jaskrowa. Odpowiedz Link Zgłoś