Gość: ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:05 czy ktos mi moze powiedziec jak trafic do auli w ktorej ma byc inauguracja roku akademickiego, jestem spoza czestochowy i nie znam uczelni dlatego pytam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pati Re: aula na AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:17 Jesli chodzi o aule na waszyngtona to wchodzisz do szkoly idziesz na lewo wchodzisz schodami i od razu po lewej stronie jest sala 121 i to jest wlasnie aula-powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a po co? Re: aula na AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:23 a po co chcesz przyjechac na inauguracje ? bedzie nuda i tyle. Wysiedzisz sie i wysluchasz tych palanow :/ ehh szkoda czasu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: aula na AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:29 No wiesz niektorzy po prostu lubia... :)Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ffj Re: aula na AJD 18.09.06, 13:54 w zasadzie to nie wiem czy lubie bo tak jak juz mowilam jestem na 1 roku, nie wiem tez czy powinnam byc czy nie, poza tym nie wiem jak to bedzie ze studentami 1 roku, plan, itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: aula na AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:55 to znaczy ze student 1 roku moze nie pojsc na inauguracje? a plan i te wszystkie pierdoly skad sie tego dowiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: aula na AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:58 lepiej idź :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: aula na AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 14:00 ale czy dowiem sie tam jaki bede miec plan, podzial na grupy itp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: aula na AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 14:25 1 rok raczej powiniem isc na rozpoczecie bo z tego co pamietam to pod koniec jest podzial na grupy a plan jest raczej zawsze wywieszony w gablotach w korytarzu za aula. Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: aula na AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 14:37 a legitymacje studenckie kiedy rozdaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaaaa Re: aula na AJD IP: *.prio140.trustnet.pl 18.09.06, 15:12 Z tego co pamietam to studenci I roku maja spotkanie z opiekunem roku.Obok dziekanatu powinny byc wywieszone kartki gdzie i o ktorej godzinie ma sie odbyc spotkanie z opiekunem.Tam daja plan.Poza tym przed rpzpoczeciem roku plany sa w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: aula na AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 15:25 a czy to zebranie bedzie w pazdzierniku czy jeszcze we wrzesniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DWójck spotkanie organizacyjne - I rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 15:31 Spotkanie organizacyne dla studentów I roku było zawsze zwoływane na ostatni roboczy dzien września. Wtedy był podział na grupy, wybory starostów (os. odpowiedzialnych za kontakt na linii dziekanat - studenci z grupy), info. o bibliotece i inne. Spokojnie, nadgorliwość bywa gorsza od faszyzmu :) Pozdrawiam i życzę dobrych wrażerń po pierwszych zajęciach. Tu nie jest źle, trzeba tylko podejść poważnie do sprawy. Dominik Wójcik www.dominikwojcik.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: spotkanie organizacyjne - I rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 15:51 dziekuje za informacje, widzac tak czy inaczej bede musiala podjechac na uczelnie i sie zoorientowac co i jak... Ps. imponujacy zyciorys :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vbc Re: spotkanie organizacyjne - I rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 16:25 > Ps. imponujacy zyciorys :) A najbardziej "imponuje" mi jego głupota, czyli: "Urodziłem się w Tychach 6-go maja 1983-go roku. Jestem rodowitym Częstochowianinem." buahahahahhahahahaha!!! -- Visca el Barca! Odpowiedz Link Zgłoś
greenfirerince Re: spotkanie organizacyjne - I rok 20.09.06, 14:10 Też mnie to rozbawiło ;-) Facet jest zarozumiały do granic możliwości, a jego mniemanie o sobie samym przekracza wszelkie normy. WSP jako jedyny wybór, zadowalające wyniki... A to tak trudno jest dostać się na WSP w Częstochowie? :-))))))))) Jedna z najsłabszych uczelni w Polsce. A jeśli chodzi o absolwentów pedagogiki, to nie chcą ich zatrudniać w żadnym innym mieście, w cz-wie też niechętnie. Ale stronka zabawna. Pośmiać się można i przekonać, jak dalece głupota ludzka sięga. Odpowiedz Link Zgłoś