Dodaj do ulubionych

przedstawiciel handlowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:24
Szukam pracy jako przedstawiciel handlowy moze macie jakies pomysly firm
ktore potrzebuja przedstawicieli
Obserwuj wątek
    • Gość: mała firma Re: przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 15:34
      Interesowałaby Cię praca dorywcza na rzecz niewielkiego przedsiębiorstwa???Wynagrodzenie na zasadzie prowizji.
      • Gość: radek Re: przedstawiciel handlowy IP: *.realestate.net.pl 21.09.06, 16:52
        Mnie by interesowała taka praca.
        • Gość: marcin_r Re: przedstawiciel handlowy IP: *.21.pl 21.09.06, 17:25
          Kupcie sobie Wyborczą w poniedziałek (z dodatkiem Gazeta Praca). Pełno jest
          ogłoszeń z naszego regionu. Jeśli Wam nie pasuje to połaźcie po firmach, które
          mogą potrzebować PH - wszystkie hurtownie, większe firmy itp. Wszystko zależy od
          Was.
          • Gość: zły Re: przedstawiciel handlowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 17:29
            nie ma pracy!
    • Gość: Elo Re: przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 19:26
      PH to fajny temat. Ostatnio byłem na rozmowie w pewnej firmie (średnia wielkość
      przedsiębiorstwa). W pewnym momencie rozmowy padło pytanie czy mam samochód (w
      ofercie nic o tym) - odpowiedziałem zgodnie z prawdą że tak podając markę i
      model. Rozanielony pan przeprowadzający interview spytał się jeszcze czy kolor
      auta to może biały bo oni właśnie takiego szukają...

To własnie wymagania polskich Panów byznesmenów. W tym kraju poszukiwani są
      wyłącznie megaspecjaliści i nic tu po mnie. Za miesiąc wracam na wyspy uff...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka