Dodaj do ulubionych

Lista dobrych psychologów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 19:58
Szukam dobrego psychologa, kogo mi polecicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: Lista dobrych psychologów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 20:11
      No właśnie, a właściwie to ile taka wizyta kosztuje?
      • marcelmilau Re: Lista dobrych psychologów 21.09.06, 21:07
        Gość portalu: Ola napisał(a):

> No właśnie, a właściwie to ile taka wizyta kosztuje?

Mam koleżankę,która korzysta i płaci za wizytę 80 zł.Nie powiem wam nazwiska
        lekarza ponieważ nie jest to u nas w mieście.
    • Gość: paolo Re: Lista dobrych psychologów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 21:48
      specjalistyczna poradnia psychologiczno pedagogiczna. na ul. Legionów 58, ale
      to tylko dla uczniow szkol jest. wizyta finansowana przez miasto. trzeba miec
      skierwanie ze szkoly..
    • Gość: ola Re: Lista dobrych psychologów IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 21.09.06, 09:16
      hej dr Krystyna sztuka jest bardzo dobra ale ma duzo pacjetow jak sie nie myle to przyjmuje w przychodni na sobieskiego tylko nie w tej Matki i Dziecka tylko za starostwem 2 przystanki>Mozesz zobaczyc w ksiazce telefonicznej powinien byc telefon.I jeszcze w przychodni na wolnosci chyba przyjmuje.pozdrawiam
      • Gość: abnormal Re: Lista dobrych psychologów IP: *.hcz.com.pl 21.09.06, 09:20
        Chyba nie chodzi czy jest dobrą sztuką tylko dobrym fachowcem.
    • Gość: potrzebująca Re: Lista dobrych psychologów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 12:21
      ja też chętnie skorzystałabym z takiej usługi. Ale nie chodzi o psychologa dla
      dzieci tylko np. o psychologa, który prowadzi terapię np. małżeńską albo
      rodzinną, nie wiem jak to się fachowo nazywa. I ile to kosztuje?
      • Gość: Psycholog Re: Lista dobrych psychologów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 21:06
        jeśli Panią interesuje kontakt z psychologiem proszę o kontakt na adres:
        Trapista@interia.pl
    • Gość: gość Re: Lista dobrych psychologów IP: 212.160.86.* 22.09.06, 22:18
      Samson
      • Gość: skromna Re: Lista dobrych psychologów IP: *.prio139.trustnet.pl 22.09.06, 23:31
        z tego co ludzie o mnie mówili i ilu miałam pacjętów z całej Polski to chyba
        ja jestem nie najgorszą terapeutką
      • Gość: Psychol. Re: Lista ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 00:18
        Dobry człowieku, nie uderzaj w stół bo Ci się nagle jakieś nożyce odezwą:
        1. Andrzej ?
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=41992369&a=42149962
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=28814705&a=28814705
        pl.wikipedia.org/wiki/VII_Liceum_Og%C3%B3lnokszta%C5%82c%C4%85ce_im._Miko%C5%82aja_Kopernika_w_Cz%C4%99stochowie

Samson Hanna ?

Samson Katarzyna ?

• Gość: nnn Re: Lista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 13:11
          Polecam psychoterapeute Jagiełe około chyba 1oo zł za wizyte jest profesorem
          adres w ksiązce telefonicznej chyba teraz przyjmuje na kościuszki
          • Gość: Psyche Re: Lista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 13:45
            dr.Ireneusz Kaflik, przyjmuje na Sobieskiego, bierze ok 80-100zł
            Polecam, poważnie podchodzi do sprawy
            • Gość: psychol Re: Lista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 15:04
              odradzam kaflika- "leczylem" sie przez ponad pol roku, 3 tys. w plecy , bez
              zmian. wizyta 100zl.
          • Gość: Zuza dot. terapi Jagieły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 16:45
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=45173100&a=45529068
            • Gość: Róża Re: dot. terapii Jagieły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 16:47
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=45173100&a=45638424
    • Gość: wioola Re: Lista dobrych psychologów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 14:12
      wiem, że na ulicy sportowej ( między przystankami ) znajduje się przychodnia, w
      której odbywają się terapie i w której przyjmują specjaliści.
      • Gość: doswiadczony Re: Lista dobrych psychologów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 18:26
        nie plac nikomu. Pomoz sobie sam ] i licz na siebie.
    • Gość: adam Re: Lista dobrych psychologów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 10:05
      ja ci polecam pania Annę Chrzanowską, pracuje w jakiejs poradni, ale nie wiem
      gdzie a prywatnie przyjmuje w domu na Wyzwolenia. Mogę stwierdzic ze
      psychologia i pomaganie ludziom to pasja jej zycia. Uwazaj na naciagaczy bo
      osobom majacym problemy bardzo łatwo jest namieszać w głowie róznym psudo-
      psychologom bez odpowiednich studiów a po kursach i innym oszołomom. Pozdrawiam
    • Gość: Olka Re: Lista dobrych psychologów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 10:18
      694460769 Pani Pierzyńska
    • Gość: agnieszka Re: Lista dobrych psychologów IP: *.realestate.net.pl 01.02.07, 10:46
      Też szukam psychologa dla osoby dorosłej, ale opłacanego przez NFZ.
      Jakieś propozycje?
      • Gość: Kasia Re: Lista dobrych psychologów IP: *.centertel.pl 01.02.07, 19:04
        dr Kaflik prywatnie i NFZ (potrzeba skierowanie od psychiatry)
        -psycholog,
        -psychoterapeuta - certyfikowany przez Polskie Towarzystwo Psychiatryczne

doskonały, profesjonalista a przy tym normalny człowiek, super!

tel.368 34 00
    • Gość: ja Re: Lista dobrych psychologów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 22:44
      Stanowczo odradzam Krystynę Sztukę.Przekonałam się na własnej
      skórze..Potraktowała mnie lekceważąco i bardzo nieprofesjonalnie,wręcz
      nieetycznie(nie bedę wnikać w szczegóły).Natomiast szczerze polecam przychodnię
      na Sobieskiego,lub Focha,dokładnie nie wiem,ale jest to przy głównej
      ulicy.Przyjmują tam psycholodzy na NFZ(bezpłatnie).nr tel.0343244-155
    • Gość: xyxx Re: Lista dobrych psychologów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 22:47
      Jestem psychologiem, bądz ostrożna, o co Co chodzi, tacy z forum mogą ci
      zaszkodzić? najlepiej z poradni bądź z przychodni, reszta to niebezpieczni
      szarlatani!
      • Gość: green_nexus Re: Lista dobrych psychologów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:35
        Dobry psycholog który pracuje w wspomnianej specjalistycznej poradni
        psychologiczno pedagogicznej przy ul. Legionów 58, ale ma prywatny gabinet tel
        503710488
    • Gość: gość Re: Lista dobrych psychologów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 14:54
      Hej psychologu!Niepoprawna pisownia nie wzbudza zaufania!Poza tym dziewczyna
      nie szuka psychologa na forum,tylko własnie z przychodni czy
      gabinetu.Przepraszam,ale czy trudno u ciebie z kojarzeniem???
      • Gość: mk Re: Lista dobrych psychologów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 14:23
        czy moze mi ktos cos powiedziec na temat doktora Kaflika?dzieki z gory
        • Gość: kacha Re: Lista dobrych psychologów IP: *.centertel.pl 18.03.07, 18:58
          dr Kaflik - bardzo dobry specjalista, mnie pomogl juz po kilku pierwszych
          spotkaniach; powaznie podchodzi do problemow, czasem z humorem przez co
          spotkania staja sie niewykle sympatyczne; ma w sobie duzo ciepla, zrozumienia,
          empatii; potrafi utrzymywac granice terapeutyczne; z pelnym zaufaniem mozna sie
          oddac w doktora rece- puscic sie na glebokie wody- polecam goraco.
    • Gość: Natalia L Re: Lista dobrych psychologów IP: *.serv-net.pl 24.06.07, 13:52
      Osobiście byłam bardzo zadowolona z pomocy telefonicznej!
      Gość jest niesamowity!
      Napisałam do niego, później chętnie i zupełnie za darmo mi pomagał. Później raz
      w tygodniu w środę po 19:00 zdzwanialiśmy się, tzn, dzwoniłam do niego i
      rozmawialiśmy przez ok godzinę.
      Ustawiłam sobie jego numer jako numerki za grosze i praktycznie za darmo z
      dzwoniłam sobie do niego.
      Takie prowadzenie telefoniczne mi osobiście wiele dawało. Co prawda miałam
      problem z moim związkiem, dość toksycznym, a facet jest specjalistą od relacji
      interpersonalnych, ale może w innych sprawach, też się będzie oriętował, no nie
      wiem....
      Facet jest strasznie zalatany i czasem przekładał nasze "wizyty telefoniczne",
      ale generalnie nie miało to dla mnie najmniejszego znaczenia, za takimi
      rozmowami i z takim specjalistą, mogła bym czekać miesiącami.
      Wiem, że pracuje gdzieś w jakimś z wrocławskich instytutów psychologicznych,
      ale gdzie dokładnie nie wiem.
      No i pewnie mnie tak potraktował, bo mu napisałam maila z takim opisem
      sytuacji, że szok, no i zgodził się ze mną rozmawiać od czasu do czasu
      telefonicznie, ale tak czuję, że to był tylko wyjątek, bo niby dlaczego
      bezpłatnie ktoś komuś miałby pomagać? No ale z pewnością wiele to zmieniło w
      moim podejściu do związku i zupełnie zmieniło moje myślenie - przestalam się
      wraszcie obwiniać. jak by co to mail do mnie natalialll@wp.pl
      • hermes_med mgr Monika Machura 27.06.07, 23:25
        Jest prawdziwym psychologiem, specjalizuje się w terapii indywidualnej i
        rodzinnej. Pierwsza wizyta 90 zł, następne tańsze. Najłatwiej znaleźć na
        Grabówce w przychodni Lege Artis (www.legeartis.czest.pl)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka