Dodaj do ulubionych

Liceum dla dorosłych

23.09.06, 22:15
Witam!
Czy w Częstochowie jest liceum dla dorosłych?
Będę wdzięczna za odpowiedź!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mati Re: Liceum dla dorosłych IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.06, 22:41
      Jest conajmniej kilka.
      Omijaj te: "matóra (:P) w jeden rok"

Koleżanka chodzi do Profesji i bardzo sobie chwali :)
      • Gość: jest Re: Liceum dla dorosłych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 20:50
        polecam jest w liceum społecznym na północy jest prywatne ale z wysokim pozioto
        ta szkoła pod lasem przy fildorfa polecam sama kończyłam
      • Gość: hmm Re: Liceum dla dorosłych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 11:38
        Dlaczego omijac te co oferuja mature w 1 rok?
        • Gość: p... Re: Liceum dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 12:30
          nie omijaj i tak wszystko sprowadza się tylko do podania tematów, które mogą
          być na maturze.W jeden rok i masz srednią szkołę /może być bez matury/.A jak
          zdasz maturę to w następny rok zrobisz licencjat,a w następny mgr i dr
          oczywiście idąc w takich uczelniach trybem indywidualnym -co się teraz
          preferuje/finansowo korzystne dla uczelni pobrać kasę za 8 sem.,a męczyć się z
          tobą tylko pół roku./.To samo szkoła średnia w 8-mies./są takie-wielu
          ministrów,polityków je kończyło ostatnio/.p
    • Gość: g Re: Liceum dla dorosłych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 21:15
      jest na ul kukuczki 33 bodajze-wjazd od ulicy fieldorfa.mam kilku znajomych
      ktorzy skonczyli i byli zadowoleni.polecam
      • Gość: ja Re: Liceum dla dorosłych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:07
        Slyszał ktos moze o LO UZUPELNIAjACYM w naszym miescie?
        • Gość: unkas Re: Liceum dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:27
          Liceum Uzupełniające, Liceum dla dorosłych, Technikum Uzupełniające, Technikum
          dla dorosłych, Szkoły policealne - wszystko jest w CKU na ulicy Legionów 58. To
          jest państwowa szkoła dla dorosłych - czyli JEST ZA DARMO!!!!!!
          jeśli pamiętam to: www.cku.czest.pl
          Pozdro
          • Gość: k Re: Liceum dla dorosłych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 18:47
            up
            • Gość: zainteresowany Re: Liceum dla dorosłych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 18:54
              a do którego chodzą najładniejsze laski ?
              • Gość: pablo Re: Liceum dla dorosłych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 19:01
                najladniejsze w liceum dla dorosłych? błeheheh takiej to ja bym do domu nie
                wziol....uczy sie za kase paznokcie wymaluje, tipsy zalozy nozka na nozke i
                jezdzi Honda crf, a gowno umie!!!

choc nie mowie, z ewszystkie tam kobiety takiesą bo zapewne sa i powazne
                kobiety. ale znam kilka takich kobiet ktore tam uczeszczaja to zero oleju w
                glowie tylko facetów i sie puszczac ....

szacunek dla pozadnych kobiet oczywiscie
                • Gość: zainteresowany Re: Liceum dla dorosłych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 20:06
                  coś pewnie jest w tym co napisałeś :D
                • Gość: On Re: Liceum dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 12:23
                  eeeeeeeeee, przesadzasz ja chodziłem do CKU i większość dziewczyn to SPOKO
                  kobiety!! Zresztą cała szkoła jest OK.
          • Gość: re:Unkas Re: Liceum dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 22:23
            O tak..., CKU to fajna szkoła. I darmowa!!
    • nataliaka Re: Liceum dla dorosłych 22.12.20, 09:13
      Jest, cosinus ;) Warto spróbować tam swoich sił ;D
      • taniarada Re: Liceum dla dorosłych 27.12.20, 05:10
        nataliaka napisała:

> Jest, cosinus ;) Warto spróbować tam swoich sił ;D
        Na prawdę?
    • joanisia Re: Liceum dla dorosłych 08.06.21, 14:00
      cosinus na pewno jest
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka