Gość: komtinnab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 20:26 moje kochane,macie moze jakiegos faworyta?hmmm? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktoś Re: faworyt TRW-legionow IP: *.man.czest.pl 24.09.06, 20:59 czy wreszcie skończą się wątki TRW, może jakieś osobne forum? Narzekają, narzekają i o niczym nie pogadasz tylko TRW. DOŚĆ LUDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
danny251 Re: faworyt TRW-legionow 24.09.06, 21:04 Popieram , juz dosc tych watkow TRW , Brembo i Gomma ! Przydaloby Wam sie forum na temat swoich firm. Spedzacie w pracy duzo godzin i jeszcze chce wam sie pisac wkolko o swoich firmach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wole te watki ... Re: faworyt TRW-legionow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 07:19 sa ludzie ktorym to moze pasuje.w niczym mi nie przeszkadzaja watki o trw bo jesli jakis temat mnie nie interesuje po prostu nie wchodze.wole wątki o trw niz,np."gdzie sie dzisiaj bawicie",czy sa jeszcze fajni faceci" itd.to dopiero jest na poziomie dwunastolatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembiarz Re: faworyt TRW-legionow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 08:43 takie wątki muszą być by ludzie mogli sami ocenić jak jest w danej firmie naprawdę. LEPIEJ PRZECZYTAć NIż POTEM żAłOWAć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cichy Re: faworyt TRW-legionow IP: *.bulldogdsl.com 25.09.06, 23:31 O, znpwu TRW! No to prze..e ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zła Re: faworyt TRW-legionow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 07:18 a Cichy wchodzi na wszystkie watki o trw i narzeka.NIE WCHODZ!i po kłopocie. Odpowiedz Link Zgłoś