Dodaj do ulubionych

ja go chyba kocham

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 09:16
rozmawiamy prawie tylko przez telefon o spotkaniu wspomina ale nie proponuje
co robić pomóżcie
Obserwuj wątek
    • Gość: znam go Re: ja go chyba kocham IP: *.czest.pl 27.09.06, 09:20
      bo on żone ma ...
      • samotna.w.sieci1 Re: ja go chyba kocham 27.09.06, 09:21
        najgorsze to kochać ,a nie być kochanym. Współczuje Ci!
        • Gość: ja Re: ja go chyba kocham IP: *.realestate.net.pl 27.09.06, 09:32
          jestem w podobnej sytuacji i staram sie odkochać, nie wiem co mam myśleć. To ja
          pierwsza pisze sms na które on chętnie i miło odpisuje ale ja teraz
          postanowiłam czekac na ruch z jego strony.Nie wiem czy on poprostu jest
          uprzejmy czy moze czuje to co ja ale boi sie tego okazać.
      • Gość: mmm Re: ja go chyba kocham IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 09:36
        żony niema jesteś nie doinformowany
        • Gość: Jasnowidz Re: ja go chyba kocham IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 17:53
          a ma moze na imie Zbigniew?
          • Gość: ania Re: ja go chyba kocham IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 19:33
            jeśli to pytanie było do mnie, to odpowiedż brzmi : nie...
            • Gość: Jasnowidz Re: ja go chyba kocham IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 22:46
              pytanie bylo do mmm
    • Gość: lola Re: ja go chyba kocham IP: *.hcz.com.pl 27.09.06, 09:34
      A czy dyszy do słuchawki ?
      • Gość: nieznajomy Re: ja go chyba kocham IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 09:35
        chyba kocham ? co za stwierdzenie ? jest tak albo nie.
    • Gość: jola Re: ja go chyba kocham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 11:09
      czekać czekać i jeszcze raz czekac czas pokaże uwierz mi nie spiesz się choć
      wiem ze to nielatwe pozdrawiam
      • Gość: taki jeden Re: ja go chyba kocham IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 14:09
        "nieznajomy" to wcale nie jest takie proste tak lub nie.jestem w podobnej
        sytuacji ale My już pierwsze spotkanie mamy za sobą :)w najbliższym czasie
        planujemy drugie bo troszkę daleko mieszkamy od siebie :).trzeba próbować
        • Gość: carmen Re: ja go chyba kocham IP: *.inds.pl 27.09.06, 15:18
          pare lat temu spotykalam sie z pewnym facetem.zauroczyl mnie ,myslalam ze on tez chociaz cos troszke do mnie czuje.ale jak ja nie napisalam esa to on pierwszy nie napisal.ale odpisywal uroczo...cos tam przebakiwal o kolejnym spotkaniu,(spotkalismy sie pare razy)ale...zawsze albo nie mogl albo kogos mial gdzies zawiezc.pozniej okazalo sie ze od 4 lat jest zareczony i mieszka ze swoja narzeczona,a spotykal sie nie tylko ze mna i chodzilo mu tylko o jedno(na szczescie nie udalo mu sie).wiec zastanowcie sie...
          • Gość: gigi Re: ja go chyba kocham IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 15:44
            A jak facet jest zakochany a ja nie za bardzo to co. Moze i bym mogla byc z nim
            ale nieodpowiada mi kika rzeczy-nie to zebym miala nie wiem jakie wymagania. No
            ale zamiast powiedziec mu ze nic z tego nie bedzie to nie robie nic i on ma
            ciagle nadzieje a ja sie boje mu powiedziec ze nie. A poza tym bardzo go lubie
            i ciezko mi to powiedziec, chyba boje sie tez ze juz nie bedzie nikt tak o mnie
            zabiegal.... Chory jest ten swiat
            • Gość: Lina Re: ja go chyba kocham IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 15:59
              Z autopsji wiem, że życie nas zaskakuje. Teraz wspominamy z mężem jak dałam mu
              kosza mimo, że oboje już wówczas bylismy ludźmi dojrzałymi, pod studiach. On
              zabiegał o mnie, chcial chodzić za rączkę a mnie to przerażało :) Byłam
              szczera i powiedziałam, że przyjaźń owszem, ale na dzień dzisiejszy nic do
              niego więcej nie czuję, nie wiem jak to będzie się dalej rozwijać i że chce być
              fer wobec niego. On nie ustepował i prosze sobie wyobrazić, że teraz świata
              poza nim nie widzę i kocham ze wzajemnością juz tyle lat. Jakże miło jest
              wspominać tamte czasy :)
            • Gość: ania Re: ja go chyba kocham IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 16:01
              właśnie wierzyć facetowi, że nia ma czasu przyjechać 50 km? że odpisuje po 2-5
              h, bo wcześniej nie maił czasu???
              • Gość: zauroczona Re: ja go chyba kocham IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 21:39
                a mnie zauroczył maz kumpeli Zanety - zaj.. przystojny, wiem ze jest
                policjantem, wiem tez ze ma słabosć do kobiet. Zastanawiam się czy nie dać mu
                do zrozumienia!
      • Gość: up Re: ja go chyba kocham IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 22:51
        up
    • Gość: Kaska Re: ja go chyba kocham IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 22:16
      bo tacy sa faceci, lubią być zdobywani
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka