Gość: r. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 22:12 co myslicie o pubie "Rue de Foch"??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zozole Re: pub "rue de Foch" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 22:20 spoko, mnie sie podoba... fajny klimacik ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I.LEŚNIKOWSKI Re: pub "rue de Foch" IP: *.um.gov.pl 29.09.06, 08:31 Tam spotkali się kiedyś forumowicze. Było bardzo miło. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: pub "rue de Foch" 29.09.06, 09:43 A pana Leśnikowskiego nie kojarzę z tego spotkania. Skąd zatem ta wiedza? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DU Re: pub "rue de Foch" IP: *.dolsat.pl 29.09.06, 12:48 Gość portalu: I.LEŚNIKOWSKI napisał(a): > Tam spotkali się kiedyś forumowicze. Było bardzo miło. Użytkownicy forum PCz także. Jakiś foumowy ten lokal :). Ogólnie, to warto tam się nieraz wybrać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kinita Re: pub "rue de Foch" 29.09.06, 20:37 Bardzo sympatyczne miejsce i jeszcze sympatyczniejszy właściciel, kiedys zbieralam orzechy spod drzewa, to "wysłał" mnie pod inne, gdzie było ich więcej:) Śmiało mogę polecić to miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anne Re: pub "rue de Foch" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 20:01 co czwartek o 20.30 odbywaja sie tam spotkania native speaker'ow z cz-wy. bardzo fajny klimacik. polecam wszystkim!!! Odpowiedz Link Zgłoś