Gość: marian IP: 87.192.188.* 29.09.06, 10:50 jakie macie zdanie na temat pracownikow z "MEGA SERVICE" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kornik Re: koniec z TRW IP: *.czestochowa.agora.pl 29.09.06, 11:07 A może pracownicy TRW założą sobie własne forum, a nie zaśmiecają to forum, gdie mówi się o ważnych sprawach miasta swoimi plotkami z zakładu, które nikogo poza pracownikami firmy nie interesują. Przecież wątków o TRW jest już mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: koniec z TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 11:08 ja mam dobre zdanie.pozdrawiam pracowników mega service ze zmiany a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do korknika Re: koniec z TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 13:16 A co żal ci d..e zciska? Na forum mamy pisać tylko o Wronie ? prawdopodobnie niedostaleś sie do zakładu lub cie wywalili i dlatego tak odreagowujesz. Nie interesują cie wątki o TRW to nie wchodź!!! Forum jest dla ludzi. Tak na marginesie: TRW zatrudnia ponad 3000 ludzi, gdzie średnia wieku jest niska. A wiadomo młodsze pokolenie inwestuje w komputery. Nie jestem zainterseowany wątkami o gommie czy innych, to nie wchodzę. Stary jeśli czujesz sie znudzony to nie whodź na takie wątki. To tak jakbyś słuchał disco polo i ta muzyka jest najważniejsza dla ciebie, a reszta inna to śmieci, zabroniłbyś słuchać innym. Wiesz co myśle że jednak mam racje co do twojej historii zatrudnienia w TRW i bedziesz odreagowywał na ten temat. Wywalili cie na zbity pysk ale będziesz pisał, że nie mialeś nic wspólnego z trw. (Na forum można wszystko heheheh) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kakak Re: koniec z TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 13:32 A co Ty taki kozak jestes ?Zapie..j za 5 zl na godzine brutto i sie nie odzywaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: koniec z TRW IP: 87.192.188.* 30.09.06, 12:10 koles jest pier....ietyy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assa Re: koniec z TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 10:42 Gość portalu: ??? napisał(a): > czytam : > "A podczas Rady Powiatu Kłobuckiego wywołała się bójka - działacze PSLu pobili > się z Serafinem, ponieważ Witt chciał zżec się > mandatu na jego rzecz i uczynić go starostą. Żenada..." > Prosimy o jakieś informacje z Kłobucka na ten temat ! Te bucu !! W pędzel się walnij baranie !! A gowno to kogo obchodzi ile palantow tam pracuje, to forum faktycznie ale chyba do was barany nalezy bo nic sie tu nie pisze tylko was kretyni. Odpowiedz Link Zgłoś
malwing Re: koniec z TRW 29.09.06, 15:04 hej korniku - a może niech sobie pieprzą głupoty w czasie przerwy śniadaniowej ??? Odpowiedz Link Zgłoś
malwing Re: koniec z TRW 29.09.06, 15:06 A SWOJĄ DROGĄ - mamy szczęście korniku, że nie pracujemy z tym facetem - jeszcze by na nas nakrzyczał - he, he, he (kinga) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: koniec z TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 15:59 po pierwsze to nie 5 zł brutto!po drugie forum jest otwarte!po trzecie zawsze sie zastanawiam po co czytaja watki ci których dany temat nie interesuje!po czwarte to nie my zasmiecamy forum tylko wy piszac tu wogóle nie na temat i prowokujac kłótnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: koniec z TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 12:53 Dajcie adres do tego forum o TRW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: koniec z TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 10:04 Wczoraj nasz kierownik powiedział, że jak nie będziemy zostawać w pracy po godzinach albo będziemy odmawiać przychodzenia w dni wolne od pracy to zrobi listę i w najbliższym czasie nas wypier...lą. Ja nie zawsze mogę zostać, mam dzieci. Ale pracy też nie mogę stracić. Już nie wiem co robić, ciągle w strachu, w stresie. Czy mają prawo za to zwolnić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: koniec z TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 10:45 Gość portalu: pracownica napisał(a): > po pierwsze to nie 5 zł brutto!po drugie forum jest otwarte!po trzecie zawsze > sie zastanawiam po co czytaja watki ci których dany temat nie interesuje!po > czwarte to nie my zasmiecamy forum tylko wy piszac tu wogóle nie na temat i > prowokujac kłótnie. Proponuję zagłębić się analfabetko w słownik ortograficzny i tam więcej czasu ćwoku poświęcać tak "wogóle" !! znaczy poprawnie pisząc w ogóle !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: do .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 23:27 analfabetki to sobie w rodzinie poszukaj.a ćwokiem jestes ty.skoro ty masz prawo obrazac mnie ja mam takie samo prawo.(wolnosc słowa)jesli komus nie zadziała przycisk na klawiaturze lub caps lock to od razu dla was jest ćwokiem.to smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: do .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 23:40 a jesli chodzi o słowo "wogóle" to pisze sie je razem jak i osobno to zalezy od znaczenia w danym momencie ."w ogóle-ogół",wiec moze ty zajrzysz do slownika zanim zaczniesz innych oczerniac.a ten watek miał byc o mega service? czyz nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: do pracownikow TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 10:47 Tu ponizej /link/ macie kretyni swoj watek i tam piszcie swe glupoty a nie zakladajcie kretyni kolejnych: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=44233076 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffe Re: do pracownikow TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 23:38 Racja niech się tam wpisują, bo już niedługo będą tu omawiać pierdnięcia swoich liderów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: do pracownikow TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 10:49 Pracownicy z TRW, kliknijcie na ponizszy link i posluchajcie: hoomor.pl/swf/motylek.html Odpowiedz Link Zgłoś