Dodaj do ulubionych

pomoc na sobotę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 16:25
potrzebna pani do sprzątania domu w soboty.5 godzin dziennie.płacę 130 złna
miesiąc.w tym jest jeszcze prasowanie.proszę panie z okolic gnaszyn liszka
g.nie palące mam małe dziecko.za mycie okien płacę 10 zł za godzinę.dziękuję .
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: pomoc na sobotę IP: *.prenet.pl 04.10.06, 16:58
      od ilu lat ;>
      • Gość: xxx Re: pomoc na sobotę IP: 80.51.236.* 04.10.06, 17:33
        Sama rękawy zakasaj i zapier.....j aż sie bedzie kurzyc !!
        Może jeszcze dupsko ci umyc i wytrzec tez ktos musi ??
        • Gość: FREDKA Re: pomoc na sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 18:58
          a ile chcesz za tę usługę
    • Gość: konrad Re: pomoc na sobotę IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.10.06, 17:48
      Takie uslugi kosztuja ok 50zl za 4h
      • Gość: Edyta Re: pomoc na sobotę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 18:19
        Po co te złośliwe komentarze ? Wiecie ile kobiet szuka właśnie takiej pracy ?
        Nie potraficie zrozumieć, że ktoś jest zapracowany i przy okazji daje komuś
        dorobić ? Sama przez kilka godzin m-cznie mogłabym dorobić u jakiejś starszej
        pani. I co z tego że mam dyplom z Politechniki? Trzeba sobie ponmagać, a przy
        okazji zarobić.
        • Gość: jaaa Re: pomoc na sobotę IP: 212.87.241.* 04.10.06, 20:16
          ona jest chyba nienormalna za 130 zł miesięcznie w każdą sobote po 5 godz to ja
          dziecku więcej kieszonkowego daje myśli że paniusia bo niewolnika szuka
          • Gość: Edyta Re: pomoc na sobotę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 20:25
            cztery soboty w miesiącu po 5 godzin za 130 zł, to daje 6,50 na godzinę. Zapewne
            bez rejestracji, więc jest to 6,50 netto . Czy wiecie, że w budownictwie,
            pracach przy wykopach i innych ciężkich fizycznych robotach płacą mężczyznom 5-6
            zł/godzinę BRUTTO
            Wiem to na pewno.
            • Gość: konrad Re: pomoc na sobotę IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.10.06, 21:26
              Tylko po wykonaniu zlecenia dopuki nie ma nowego pracownicy spia w magazynie
              kilka godzin dziennie lub przestawiaja lopaty z kata w kat. Stawka obliczana
              jest comiesiac sumujac godziny przepracowane rzeczywiscie fizycznie i te
              przespane. Gdyby pracowali tylko tyle na ile sa zlecenia a nie uczestniczyli w
              cyrku to pracowaliby mniej godzin i mieliby lepsza stawke godzinowa.
              • Gość: szeńka Re: pomoc na sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 16:56
                to ty tak pracujesz?
          • Gość: szeńka Re: adoptuj mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 16:55
            jw
    • Gość: freda Re: pomoc na sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 19:08
      mogę znaleść jeszcze jeden dom do sprzątania jest trochę większy i więcej można
      zarobić .podam numer 8889449333 panie w wieku 30 40 lat.
      • Gość: ines Re: pomoc na sobotę IP: *.prenet.pl 05.10.06, 09:17
        witam fredko bylabym zinteresowana ta oferta ale mieszkam w czestochowie i nie
        wiem czy nie bylo by mi za daleko a co do ceny to zawsze mozemy
        ponegocjowac.odpisz co o tym sadzisz. a do wszystkich zainteresowanych w
        centrum handlowym na promenadzie jest taka wiesniaczka ktora uwaza sie za
        cwaniara i placi ludziom za 10 godz tyrki w soboty 30 i co wy na to? i w
        dodatku ma chetnych!!!!!
    • Gość: misia Re: pomoc na sobotę IP: 195.189.52.* 04.10.06, 20:45
      a w hurtowniach placa 3 zl na godz, wiem bo tez szukam pracy
    • Gość: adek Re: pomoc na sobotę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 21:06
      za 130 zł to nie wiem czy Ci sie ktos zgłosi
      !!
      • Gość: Iska Re: pomoc na sobotę IP: 80.54.169.* 04.10.06, 21:16
        Rozumiem ze żadna praca nie hańbi ale daruj sobie wielkoduszna kobieto ze ktos
        za 130 zł bedzie przez 20 godz.czyścił ci kąty i sprzatał sracz i napewno
        bedziesz noskiem krecic ze nie jest tak jak byś chciała.Sama spzatam swoj dom i
        wiem jaką trzeba mieć krzepę zeby to obrobić a jesli chodzi o okna to te 10 zł
        rozbawiło mnie ze chyba wezme od ciebie adres tej osoby ktora przyjdzie ci je
        myć za te pieniądze..Ja mam do umycia systematycznie 18 okien i robie to sama i
        tez pracuje i stac mnie na to zeby ktos to zrobił ale wole sama.
        • Gość: ala Re: pomoc na sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 21:39
          Mysle Iska, ze Twoje oburzenie jest sporo na wyrost. Zamiast gromy rzucac i
          zionąć ironią zastanów sie, co np ma zrobic samotna starsza kobieta np ze
          schorowanm kregosłupem ?Zasuwac sama przy sprzataniu, zarosnac brudem, czy
          sciagac do sprzatania np swoje dzieci z drugiego konca Polski? Propozycje jaka
          sklada jest zapewne na 'rozmiar jej kieszeni' - nie jestes zainteresowana- nie
          odzywaj sie. To co dla Ciebie nie do przyjęcia byc moze dla kogos innego bedzie
          atrakcyjne. Zreszta niezaleznie od sytuacji dającej ogloszenie- po tym czy
          znajdzie chetną bedzie mogla ocenic na ile i czy w ogole jej propozycja jest
          kuszaca.
          • Gość: Iska Re: pomoc na sobotę IP: 80.54.169.* 04.10.06, 21:48
            Gość portalu: ala napisał(a):

. Zamiast gromy rzucac i
            > zionąć ironią zastanów sie

Nie używaj zwrotów ktorych znaaczenie jest dla ciebie niezrozumiałe.

Jak kogos stac na konia powinno go stac na wóz.Dla mnie takie wynagrodzenie jest
            wyzyskiem i zdania nie zmienię.Pewnie sama w domu nic nie robisz i nie masz
            zielonego pojecia jak wyglada sprzatanie ,prasowanie za 130 zł.Wez dziewczyno
            sie w garsc i nie pisz steku bzdur bo rece opadają.Propozycja moze byłaby
            kuszaca gdyby za kazda sobote ktos zapłacił tej sprzatającej 50 zł.Ludzie chca
            dobrze i tanio.
            • Gość: ala Re: pomoc na sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 00:58
              no i po co prowokujesz słowne przepychanki? Zareczam, ze ja rozumiem zwroty
              ktorych uzywam. Arogantki i frustratki do Ciebie podobne ignoruję, bo widać nie
              dorosły do konstruktywnej polemiki. I to byłoby na tyle.
            • Gość: szeńka Re: pomoc na sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 17:02
              zdaje się że pojęcia o prawdziwym życ iu nie masz kobieto, bowypowiadasz się o
              tej propzycji jako o wyzysku ale nie wiesz dlaczego i dla kogo ma być. Ludziom
              się bardzo różnie w życiu układa
          • Gość: ina Re: pomoc na sobotę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 14:21
            Widzę że nikomu z was nie zajrzała prawdziwa bieda do du.... powiem tylko tyle
            że gdy nie miałam na leki dla dziecka u kobiety wymyłam ogromnych okien sztuk 16
            i wysprzątałam na tip top cały ogromny dom za 200 PLN. więc nie wiecie o czym
            piszecie.
            P.s chciałabym mieć tyle co ten facet daje dzieciom kieszonkowego...
        • Gość: freda Re: pomoc na sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 16:36
          droga isko ja mam okna plastikowe myją się super byłczas że myłam je sama i
          sprzątałam prasowałam co do nosa to masz rację bo będę nim kręcić jestem
          alergikiem i po różnych płynach kurzu mnie dusi daj telefon jak kogoś znajdę to
          cię polece dasz komuś zarobić i ty będziesz mniej nerwowa.pa pa
    • Gość: Edyta Re: pomoc na sobotę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 21:56
      Uważam, że oferta jest całkiem niezła, ale nie dla mądralińskich na forum.
      Oceniam, że tu średnia wieku jest około 25 lat, a to są ludzie, którzy swoje
      godziny pracy przeliczają na GBP i EUR. Dużym domem /sprzątanie, ogród/ zajmuje
      się min. moja sąsiadka-taka po 40 i " na chodzie" Osoby, które mogą być taką
      pracą zainteresowane raczej nie korzystają z internetu, nie wchodzą na forum, po
      prostu nie dochodzą do komputera.Na pewno Fredka kogoś znajdziesz, ale nie tutaj.
      • Gość: fredka Re: pomoc na sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 09:15
        żle zrobiłam że się tu wpisałam wejdzcie na inne strony wszędzie mieszają ludzi
        z błotem wyzywaą mądrują się ciekawe kto im płaci za neostradę pewnie rodzice 6
        zl na godzię to jest mało ciekawe .skoro tak to dajcie pracę ludzio za więcej
        ale wy nie dacie wogóle bo wam szkoda grosza sknery tylko kogoś zbluzgać
        myślałam że ja będę miała pomoc i ktoś sobie dorobi jestem wesołą kobitą nigdy
        bym nie wyzwała nikogo,
      • Gość: fredka Re: pomoc na sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 09:17
        edyto dzięki podam ogłoszenie do gazety.
        • Gość: ines Re: pomoc na sobotę IP: *.prenet.pl 05.10.06, 11:15
          napisalam ci przeciez ze jestem zainteresowana czemu nie czytasz wszystkich
          wypowiedzi?!!!
          • Gość: fredka Re: pomoc na sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 12:19
            przepraszam ines nie wiem jak to przeoczyłam jeśli mieszkasz w częstochowie to
            szkoda czasu na dojazdy ja mieszkam w gnaszynie górnym jeśli byś chciała to mam
            jeszcze jedną propozycję ,ale wolę to powiedzieć przez telefon,zadzwoń na komórkę .
            • Gość: fredka Re: pomoc na sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 12:31
              tel.889 449 333
            • Gość: m Re: pomoc na sobotę IP: *.tktelekom.pl 05.10.06, 12:31
              a mężczyzna może byc do tych prac?
              • Gość: fredka Re: pomoc na sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 12:43
                a który facet lubi sprzątać
                • Gość: brudas Re: pomoc na sobotę IP: *.hcz.com.pl 05.10.06, 12:45
                  Ja!
    • Gość: ha-lutka Re: pomoc na sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 12:46
      wdarł się na forum dziwny zwyczaj mówienia za kogoś.Pamiętajmy,że zawsze mówimy
      za siebie,bo odpowiadamy również tylko i wyłacznie za siebie(jedyny wyjątek to
      opowiedzialność za szkody materialne wyrządzone przez nasze niepełnoletnie
      dzieci,tak więc nie konfabulujmy,Nie odpowiada piszesz-nie dziękuję a spiskowa
      teorię zostaw sobie na domowe pogaduchy.
    • morpheuss456 Re: pomoc na sobotę 05.10.06, 16:30
      ja chetnie bede wpadal w kazda sobote, troche posprzatam a potem pozadnie
      zerzne ci szparke. za te 130 zeta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka