gnomka 06.10.06, 10:39 chodził ktoś na kurs szweckiego do Akademickiego Centrum Lingwistycznego (chyba tak to sie nazywa) na Wolości 11? bo sie chce zapisać ale nie wiem czy warto... proszę o Wasze opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karma Re: kurs szweckiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 10:41 A co to za język szwecki? Gdzie się go używa, bo ja słyszałam jak do tej pory tylko o szwedzkim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WuWu Re: kurs szweckiego IP: 195.189.52.* 06.10.06, 11:41 dwa lata temu chodziłam ,super lektorka Pani Marta (pozdrawiam), grupa była 4 osobowa , zajęcia ciekawie prowadzone, później byłam przez rok w Szwecji i dzięki temu kursowi miałam dobra prace oraz miałam podstawy do polepszenia znajomosci tego języka na miejscu, polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: kurs szweckiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 11:58 o ile pamietam to szwedzkiego uczy p. Marta Szczepańczyk. Trzeba szukac namiarow na nia. Ja niestety nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś