Gość: mada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 15:56 adipex kupie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gocha Re: adipex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 17:13 mam 2 opakowania dam darmo.tylko odpisz czy chcesz żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lerwka Re: adipex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 19:22 B.Z.D.U.R.A biore adipex, nawet zdarzylo sie wypic alkohol po nim... nic zlego sie nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: adipex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 22:33 Biore adipex od 2 tygodni i nic sie złego nie dzieję, schudałam 4 kilo a to dopiero poczatek. Ja jestem zadowolona z tego specyfiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: adipex IP: *.trustnet.pl 22.10.06, 22:55 Brałam adipex przez pol roku nic nie pomogl mnie,schudlam 5 kg przez ten czas glodzac sie,po badaniach wyplukany magnez potas niski poziom cukru,dziewczyny bierzcie witaminy,poza tym zadnych innych dziwnych objawow,samochod prowadzilam normalnie-tylko nie chudlam po nim ,ale mam 4 kolezanki ktore sa zadowolone-nie polecam osobom na ktore nie dzialal mazindol,meridia-bo to tez nie bedzie dzialac pozdrawiam ,pamietajcie o badaniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: adipex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 00:17 nikt nie ma namiarów na kogoś od kogo można kupic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: adipex IP: *.trustnet.pl 23.10.06, 22:56 zamawialam przez neta za 170zl 100tbl Odpowiedz Link Zgłoś
aureliano4 Re: adipex 23.10.06, 23:00 Ja mam iohambinum oraz znam Gosiewskiego, albo jedno albo drugie. Odpowiedz Link Zgłoś