Gość: Alek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 23:33 czmu niektóre kobiet chcączęściej niż inne??? no ja już z nią nie mogę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arogancka_agrafka Re: on chce a ja nie... 23.10.06, 23:41 Jak nie możesz z nią, to może z inną Ci się uda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: on chce a ja nie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 23:47 propozycja?? a co to zna znaczek " >tu< " ?? Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: on chce a ja nie... 23.10.06, 23:54 Gość portalu: Alek napisał(a): > propozycja?? Tak to widzisz ?....hmmm > a co to zna znaczek " >tu< " ?? To tunel prowadzący do Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: ona chce a ja nie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 00:00 o sorki !!!!!!! miało być Ona !!! chce a ja nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: ona chce a ja nie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 00:04 ee co ty agrafeczko :D pewno nie ma cie kto zapiąć :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: ona chce a ja nie... 24.10.06, 00:07 No co Ty Alek, nawet w tej chwili jestem zapięta...:) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: ona chce a ja nie... 24.10.06, 00:08 po samą szyję....gwoli ścisłości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: on chce a ja nie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 08:19 Daj na nią namiary ... może Ci pomogę :)) A na serio ... weźmiesz sobie taką babkę to się nie zdziw że z czasem będesz miał spore rogi ... znam ten typ ... zaliczy napierw Ciebie a potem wszytskich Twoich kumpli .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: on chce a ja nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 11:53 no... to nie bardzo pasujecie... ja też mam ogromny temperament... i wcześniej wydawoalo mi się,że może nawet za duży. 3 lata bylam w związku w którym mi wszystko odpowiadala poza sexem, to znaczy nie bylo źle, ale brakowalo tego "czegoś":), ale poznalam wreszcie takiego faceta, ktory jest poprostu dla mnie stworzony...a ja dla niego. Mimo mojego ogromnego temperamentu i jego częstych wyjazdów nawet mi przez glowe nie przejdzie myśl,żeby go zdradzić. Poprostu wiem,że żaden mu nie dorówna...a przed nim bylo paru,więc weim co móię;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onn Re: on chce a ja nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 12:43 kicia nie znasz mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: on chce a ja nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 14:40 taaaaa....:))))) ha ha haaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onn Re: on chce a ja nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 14:43 to ty? ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: on chce a ja nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 14:46 aaaaaaaa... jak to mówią piesz co dużo szczeka nie jest groźny:)))))), a takie rzeczy co mi mój kocurek robi to nie snily sie nawet filozofom:PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: on chce a ja nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 14:48 sorrki pies* ha haaaa, ale bardzo mi sie śmiać chce..... jak sobie przypomne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onn Re: on chce a ja nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 14:50 pozdrawiam cieszę się,że są też inni tak szczęśliwi jak ja ze swoją kicią pa Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: on chce a ja nie... 24.10.06, 14:48 Nie, to on :) Ktos w tym zwiazku ma nieodpowiednie libido :) Odpowiedz Link Zgłoś