Dodaj do ulubionych

on chce a ja nie...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 23:33
czmu niektóre kobiet chcączęściej niż inne??? no ja już z nią nie mogę...
Obserwuj wątek
    • arogancka_agrafka Re: on chce a ja nie... 23.10.06, 23:41
      Jak nie możesz z nią, to może z inną Ci się uda ;)
      • Gość: Alek Re: on chce a ja nie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 23:47
        propozycja??
        a co to zna znaczek " >tu< " ??
        • arogancka_agrafka Re: on chce a ja nie... 23.10.06, 23:54
          Gość portalu: Alek napisał(a):

> propozycja??

Tak to widzisz ?....hmmm

> a co to zna znaczek " >tu< " ??

To tunel prowadzący do
          • Gość: Alek Re: ona chce a ja nie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 00:00
            o sorki !!!!!!! miało być Ona !!! chce a ja nie
            • arogancka_agrafka Re: ona chce a ja nie... 24.10.06, 00:01
              Kręcisz coś haha :)
              • Gość: Alek Re: ona chce a ja nie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 00:04
                ee co ty agrafeczko :D pewno nie ma cie kto zapiąć :) ?
                • arogancka_agrafka Re: ona chce a ja nie... 24.10.06, 00:07
                  No co Ty Alek, nawet w tej chwili jestem zapięta...:)
                  • arogancka_agrafka Re: ona chce a ja nie... 24.10.06, 00:08
                    po samą szyję....gwoli ścisłości...
    • Gość: A Re: on chce a ja nie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 08:19
      Daj na nią namiary ... może Ci pomogę :)) A na serio ... weźmiesz sobie taką
      babkę to się nie zdziw że z czasem będesz miał spore rogi ... znam ten typ ...
      zaliczy napierw Ciebie a potem wszytskich Twoich kumpli ....
      • Gość: kicia Re: on chce a ja nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 11:53
        no... to nie bardzo pasujecie...
        ja też mam ogromny temperament... i wcześniej wydawoalo mi się,że może nawet za
        duży. 3 lata bylam w związku w którym mi wszystko odpowiadala poza sexem, to
        znaczy nie bylo źle, ale brakowalo tego "czegoś":), ale poznalam wreszcie
        takiego faceta, ktory jest poprostu dla mnie stworzony...a ja dla niego. Mimo
        mojego ogromnego temperamentu i jego częstych wyjazdów nawet mi przez glowe nie
        przejdzie myśl,żeby go zdradzić. Poprostu wiem,że żaden mu nie dorówna...a
        przed nim bylo paru,więc weim co móię;)
        • Gość: onn Re: on chce a ja nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 12:43
          kicia nie znasz mnie
          • Gość: kicia Re: on chce a ja nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 14:40
            taaaaa....:))))) ha ha haaaa
            • Gość: onn Re: on chce a ja nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 14:43
              to ty? ha ha
              • Gość: kicia Re: on chce a ja nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 14:46
                aaaaaaaa... jak to mówią piesz co dużo szczeka nie jest groźny:)))))), a takie
                rzeczy co mi mój kocurek robi to nie snily sie nawet filozofom:PPPPPP
                • Gość: kicia Re: on chce a ja nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 14:48
                  sorrki pies* ha haaaa, ale bardzo mi sie śmiać chce..... jak sobie przypomne...
                • Gość: onn Re: on chce a ja nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 14:50
                  pozdrawiam cieszę się,że są też inni tak szczęśliwi jak ja ze swoją kicią pa
              • misiakilla Re: on chce a ja nie... 24.10.06, 14:48
                Nie, to on :)

Ktos w tym zwiazku ma nieodpowiednie libido :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka