Dodaj do ulubionych

Gomma -praca w biurze

IP: *.devs.futuro.pl 25.10.06, 15:15
Słuchajcie, czy ktoś z Was pracuje w Gommie w biurze jako specjalista? Jaka
jest atmosfera, zarobki, klimat?bedę wdzięczna za info!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: biurowy Re: Gomma -praca w biurze IP: 80.50.253.* 25.10.06, 17:13
      Tak, ja pracuję:-) Jestem specjalistą, ale to określenie niebyt precyzyjne. U
      nas jest wielu specjalistów. O jakim stanowisku konkretnie myślisz? Zarobki
      średnie, ale za to atmosfera w moim biurze akurat jest świetna.

Pozdrawiam
      • Gość: poszukująca Re: Gomma -praca w biurze IP: 212.160.86.* 25.10.06, 21:06
        Witaj,
        Mam pytanie czy przyjmują teraz do pracy w GOMMIE?
        Mam doświadczenie w prowadzeniu sekretariatu i kadr czy mozna złożyć podanie i cv?
        I czy jest jakaś szansa na rozmowe kwalifikacyjną?
      • Gość: gosia Re: Gomma -praca w biurze IP: *.devs.futuro.pl 26.10.06, 08:49
        Chodzi o pracy jako specjalista w dziale np logistyki -co to znaczy zarobki
        średnie? Czy to jest firma , w ktorej pracuje sie od 8 -16 czy siedzi sie po
        godzinach? jak jest z wynagrodzeniami, sa placone bez opoznien? z gory dzieki
        za info:)pozdrawiam!
        • Gość: biurowy Re: Gomma -praca w biurze IP: 80.50.253.* 26.10.06, 11:25
          Zarobki średnie tzn 1400-1600 zł. Praca od 8-16 a jeśli wynika potrzeba
          zostania na nadgodzinach to szef je podpisuje żeby potem mogły być wypłacone.
          Jeśli chodzi o wypłatę wynagrodzeń to nie masz się co martwić zawsze na czas -
          a nawet przed czasem:-)))
          A dział logistyki no cóż...zależy czy to logistyka zakupu czy logistyka
          sprzedaży....

Pozdrawiam i powodzenia
          • Gość: gosia Re: Gomma -praca w biurze IP: *.devs.futuro.pl 26.10.06, 11:56
            Dzieki:)))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka