Gość: Gosia IP: *.devs.futuro.pl 25.10.06, 15:15 Słuchajcie, czy ktoś z Was pracuje w Gommie w biurze jako specjalista? Jaka jest atmosfera, zarobki, klimat?bedę wdzięczna za info!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: biurowy Re: Gomma -praca w biurze IP: 80.50.253.* 25.10.06, 17:13 Tak, ja pracuję:-) Jestem specjalistą, ale to określenie niebyt precyzyjne. U nas jest wielu specjalistów. O jakim stanowisku konkretnie myślisz? Zarobki średnie, ale za to atmosfera w moim biurze akurat jest świetna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukująca Re: Gomma -praca w biurze IP: 212.160.86.* 25.10.06, 21:06 Witaj, Mam pytanie czy przyjmują teraz do pracy w GOMMIE? Mam doświadczenie w prowadzeniu sekretariatu i kadr czy mozna złożyć podanie i cv? I czy jest jakaś szansa na rozmowe kwalifikacyjną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Gomma -praca w biurze IP: *.devs.futuro.pl 26.10.06, 08:49 Chodzi o pracy jako specjalista w dziale np logistyki -co to znaczy zarobki średnie? Czy to jest firma , w ktorej pracuje sie od 8 -16 czy siedzi sie po godzinach? jak jest z wynagrodzeniami, sa placone bez opoznien? z gory dzieki za info:)pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biurowy Re: Gomma -praca w biurze IP: 80.50.253.* 26.10.06, 11:25 Zarobki średnie tzn 1400-1600 zł. Praca od 8-16 a jeśli wynika potrzeba zostania na nadgodzinach to szef je podpisuje żeby potem mogły być wypłacone. Jeśli chodzi o wypłatę wynagrodzeń to nie masz się co martwić zawsze na czas - a nawet przed czasem:-))) A dział logistyki no cóż...zależy czy to logistyka zakupu czy logistyka sprzedaży.... Pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Gomma -praca w biurze IP: *.devs.futuro.pl 26.10.06, 11:56 Dzieki:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś