Dodaj do ulubionych

APEL do mieszkancow Czestochowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 13:52
(na wstepie dodam, ze tekst ten juz kiedys na forum wkleilem, ale temat upadl,
a tuz przed wyborami trzeba go przeciez przypomniec)

Drodzy Czestochowianie!*

W tym oto liscie otwartym do Was wszystkich chciałbym dokonac pewnego APELU do
Waszych sumien i umyslow.
Na wszelkich forach internetowych wiele jest roznego rodzaju wpisow,
artykulow, filmikow, piosenek, fragmentow programow, karykatur, anegdot,
zartow, humoresek, satyr itd.... (moznaby wymieniac w nieskonczonosc)
dotyczacych aktualnie wybranej wladzy w Polsce oraz naszej kochanej Czestochowie.
Nie chce jej oceniac, prosilbym o to, aby w tym watku rowniez nie zeszlo to na
pierwszy plan. Nie mowie, ze PiS rzadzi zle, ze Wrona jest zlym prezydentem.
To nie o to chodzi w tym watku - to, co o tych sprawach sadza internauci jest
wiadome nie od dzis.

Chodzi jednak o to, ze:

TO MY WSZYSCY TA WLADZE WYBRALISMY!!

Tak! Ja, Ty, Twoi rodzice, Twoi sasiedzi - wybrali ta wladze poprzez ZGODZENIE
SIE Z WIEKSZOSCIA GLOSUJACYCH, przez to, ze z LENISTWA nie poszli do wyborow.
Ja rowniez jestem winny - mimo, ze nie mialem z powodu wielu praw wyborczych,
nie "zmusilem" do pojscia do urny moich rodzicow - ktorzy zaglosowaliby
przeciw aktualnemu prezydentowi, jednak nie zrobili tego.

Jak to mozliwe, ze 90% osob narzeka na (zarowno rzadowa jak i samorzadowa)
wladze w Polsce, skoro ich wyborcy to wiecej niz 10%? Co wiecej - to wiecej
niz 50%??? Jak to mozliwe, ze tyle osob narzeka na naszego prezydenta miasta???
Wlasnie z tego powodu - nie zrobili NIC, aby to zmienic.

To oznacza, ze wiekszosc internautow to LENIE, ktorzy nie potrafia spelnic
swojego OBYWATELSKIEGO OBOWIAZKU!!!!! Tak! Glosowanie w wyborach jest nie
tylko przywilejem, ale i OBOWIAZKIEM.

Tak wiec drodzy Panstwo, mieszkancy Czestochowy!
Wstancie od komputerow i idzcie na spacer do urny wyborczej.

A kto do niej NIE pojdzie, a potem choc jednym zdaniem bedzie narzekal na
wybrana przez nich wladze - tego niech SZLAG JASNY TRAFI.

Z Pozdrowieniami
Mlody Mieszkaniec Czestochowy

* list ten kierowany jest do osob, ktore nie glosuja w wyborach, a potem
narzekaja na wybor innych osob. Nie dociera do nich, ze nie idac do wyborow,
obywatel zgadza sie z wiekszoscia, tak wiec mozna taka osobe traktowac jako
wyborce dzisiejszej wladzy, zarowno w Polsce jak i w Czestochowie. Obowiazkiem
kazdej osoby jest rowniez uswiadomienie obywatelskiej powinnosci innym
mieszkancom gospodarstw domowych, sasiadom, znajomym.

Ja wlasnie staram sie "odpokutowac" grzech zaniechania opisany powyzej. Nie
naklonilem do wyborow rodzicow - byc moze naklonie wiele innych osob teraz.
Nie wazne, jaki glos oddadza - zawsze jednak bedzie to ICH glos, a nie glos
"mylacej sie wiekszosci", jaki na sumieniu ma teraz tak wielu Polakow i
Czestochowian.
Obserwuj wątek
    • Gość: paolo Re: APEL do mieszkancow Czestochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 15:16
      to prawda co napisal ten mlody mieszkaniec!

kazdy tylko potrafi nazekac, ze zly prezydent, rzad i wogole, ale ruszyc zadek
      w niedziele i pojsc zaglosowac tego juz nie umią!!! A potem, ze wladza zla...

skoro cchesz potem nazekac to idz zaglosuj!!! a jelsi tego nie zrobisz to morda
      w kubel i nie obrazaj prezydenta, rzad itd..bo nic nie zrobiles, aby
      wygral "lepszy" kandydat!
    • Gość: PSOUU <a href="http://apel.czest.pl" target="_blank">apel.czest.pl&# IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 15:21
      Na wybory trzeba iść i basta.
      Kto nie pójdzie niech póżniej nie narzeka.
      apel.czest.pl
    • Gość: zgredzik Re: APEL do mieszkancow Czestochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 15:25
      Ja byłem na wyborach ale nie głosowałem na piss-owską koalicję.
      • Gość: francuz Re: APEL do mieszkancow Czestochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 15:33
        na pissowska nie glosowales, bo PIs startowal jako pojedynczy blok.

ale skoro byles na wyborach to ok. mozesz krytykowac
        • Gość: XzY Re: APEL do mieszkancow Czestochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 15:44
          Na wybory iść trzeba,chodżby z tego powodu, żeby ludzie od wrony nie zrywali
          plakatów innych ugrupowań niż wspólnota.Dzisiaj na Biegańskim dwie panie
          dyrektor od wrony zrywały plakaty partii konkurencyjnej dla wrony,chociaż były
          w miejscu do tego przeznaczonym.
          • Gość: Jerzyk Re: APEL do mieszkancow Czestochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 12:01
            Po wyborach nie będą zrywać. Bez względu na to kto wygra.
          • Gość: bilder Re: APEL do mieszkancow Czestochowy IP: *.dclient.hispeed.ch 30.10.06, 06:17
            Konkurecja koryta....
      • Gość: alex Re: APEL do mieszkancow Czestochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 21:59
        stop glupocie
    • jaro664 Re: APEL do mieszkancow Czestochowy 26.10.06, 18:02
      Zgadzam się z Tobą Młody Mieszkańcu Częstochowy. Chcąc narzekać trzeba wziąć
      udział w wyborach. Biorąc zaś udział w wyborach, głosować dobrze.
      Dlatego, zwracam się w tym momencie do wszystkich, którzy 12.listopada pójdą do
      urn wyborczych.
      Jeżeli macie dość rządów PIS-u,zmieniliście swoje przekonania polityczne widząc
      co się dzieje i zaczęliście POpierać Platformę Obywatelską lub popieraliście,
      lecz brakło nam siły przebicia w wyborach parlamentarnych, idąc oddać swój głos
      w wyborach samorządowych do sejmiku śląskiego okręg Częstochowa, głosujcie na
      Przemysława Daszyka, lista nr 5, ostatnia, 12.(last but not least) pozycja na
      liście nr 5. Wielu z was zadaje sobie zapewne teraz pytanie "dlaczego?".
      Przemawiają za tym wyborem następujące argumenty:
      Po pierwsze, jako jedyny z kandydatów jest z wykształcenia politologiem, po
      drugie, kończy studia podyplomowe w dziedzinie unijnych finansów europejskich,
      po trzecie zaś, zawsze daleki był od poglądów wyznawanych przez PIS, LPR oraz
      Samoobronę.
      Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru.
      • Gość: B Re: APEL do mieszkancow Czestochowy IP: *.prenet.pl 26.10.06, 18:05
        UP..
        • Gość: Częstochowianin Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 23:51
          up up
      • Gość: Piotrek Re: APEL do mieszkancow Czestochowy IP: *.pools.arcor-ip.net 28.10.06, 08:37
        "Zgadzam się z Tobą Młody Mieszkańcu Częstochowy. Chcąc narzekać trzeba wziąć
        udział w wyborach. Biorąc zaś udział w wyborach, głosować dobrze."

Nie zgadzam sie z Toba jaro664!
        Co to znaczy chcac narzekac??!!
        To znaczy teraz ze kazdy w Polsce ma wewnetrzna potrzebe narzekania??
        Super zakladam ze na pewno bede chcial narzekac wiec ide do wyborow i
        wybieram "dobrze". Jakkolwiek dobrze, nie wiem czy wiesz jest pojeciem dosyc
        subjektywnym.
        Chodzi o to zeby wreszcie przestac ciagle narzekac. I tak robi to codziennie
        minimum 35 mln polskich obywateli, wiec po co jeszcze sie dolaczac do tej grupy?

Inicjatywa mlodego Czestochowianina jak najbardziej sluszna. Glosowanie w
        wyborach to obowiazek obywatelski. Nie tylko glosowanie zreszta. Obowiazkiem
        jest takze reagowanie na wszelkie zlo wokol.
        • jaro664 Re: APEL do mieszkancow Czestochowy 28.10.06, 12:26
          Masz rację Piotrek. Również wg mnie zjawisko "powszechnej, wewnętrznej potrzeby
          narzekania" nie powinno występować. Pisząc "chcąc narzekać" odniosłem się
          żartobliwie do słusznych zresztą słów Młodego Częstochowianina, że kto nie
          głosuje nie ma ma prawa narzekać, sugerują one jednak, że kto brał udział w
          wyborach może narzekać.
          Doskonale wiem również, że pojęcie "dobrze" jest pojęciem subiektywnym. W tym
          przypadku chodziło mi o to, aby głosować na tyle "dobrze", żeby później nie
          narzekać.
      • Gość: zibi Re: APEL do mieszkancow Czestochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 14:00
        > Zgadzam się z Tobą Młody Mieszkańcu Częstochowy. Chcąc narzekać trzeba wziąć
        > udział w wyborach. Biorąc zaś udział w wyborach, głosować dobrze.
        > Dlatego, zwracam się w tym momencie do wszystkich, którzy 12.listopada pójdą
        do
        >
        > urn wyborczych.
        > Jeżeli macie dość rządów PIS-u,zmieniliście swoje przekonania polityczne
        widząc
        >
        > co się dzieje i zaczęliście POpierać Platformę Obywatelską lub popieraliście,
        > lecz brakło nam siły przebicia w wyborach parlamentarnych, idąc oddać swój
        głos
        >
        > w wyborach samorządowych do sejmiku śląskiego okręg Częstochowa, głosujcie na
        > Przemysława Daszyka, lista nr 5, ostatnia, 12.(last but not least) pozycja na
        > liście nr 5. Wielu z was zadaje sobie zapewne teraz pytanie "dlaczego?".
        > Przemawiają za tym wyborem następujące argumenty:
        > Po pierwsze, jako jedyny z kandydatów jest z wykształcenia politologiem, po
        > drugie, kończy studia podyplomowe w dziedzinie unijnych finansów
        europejskich,
        > po trzecie zaś, zawsze daleki był od poglądów wyznawanych przez PIS, LPR oraz
        > Samoobronę.
        > Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru.

z ataka agitacje juz na Ciebie bym nie poszedl zaglosowac....
        nie dopuszczalne jest, aby to robic w taki sposob....
        i zapewne takie chwyty sie na Tobie odbija..zapomnij ze Cie wybiorą...
      • Gość: Ja Re: APEL do mieszkancow Czestochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 06:18
        Nie sprawdził się pan w wyborach rok temu,zaufania pan nie odzyska.Podobnie jak
        cała PO.Tylko praca i skromność w promowaniu swojej osoby, a nie czcze gadanie.
    • magmam Udział w wyborach to nie przywilej to obowiązek, 28.10.06, 21:07
      tak doczytałęm w otrzymanym apelu ;
      apel.czest.pl
      i gorąco popieram te słowa.
      Bez względu na to kogo w wyborach poprzemy.
      Ci, którzy nie zagłosują nie mają prawa do niezadowolenia !
      • Gość: Jerzyk Re: Udział w wyborach to nie przywilej to obowią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 12:05
        A jeśli takiego, z którego byłbym zadowolony nie ma na żanej liście to na kogo
        głosować?
        • Gość: Częstochowianin re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 22:53
          Ja rowniez nie mam kandydata (jesli chodzi o prezydenture) na ktorego bez
          zawahania reki moglbym zaglosowac - jednak czasami trzeba po prostu zrobic liste
          "minusow" kandydata i wybrac najmniejsze zlo.

Co do radnego - to glosowac bede (i tego nie ukrywam) na Jacka Krawczyka - bo
          jako jedyny nie pojawil sie na forum w ciagu ostatniego miesiaca, nie zaczal sie
          nagle udzielac publicznie - lecz robil to od dawna i w ogole jest aktywnym
          mieszkancem Czestochowy.
          Mialem nie pisac tego, aby nie byc zwykla czescia "kampanii", ale nie chcialbym,
          aby wygrala w moim okregu osoba przypadkowa. Sam osobiscie nigdy go nie
          poznalem, co jednak nie zmienia faktu, ze tu mi reka sie (prawdopodobnie ;) )
          nie zachwieje. Widac, ze chlopak jest zaangazowany i "wszedzie go pelno" w
          pozytywnym tego slowa znaczeniu.
          • Gość: powiec Re: re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 22:58
            Jacek Krawczyk, nasz kandydat z PO (chociaż nie członek) rozumiem,że popiera i ma na swoich stronach program prezydencki PO, czyli Haliny Rozpondek
            • Gość: gość Apel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 23:05
              Apel jest bardzo ważny, kultura człowieczeństwa wynika z traktowania osob niepełnosprawnych i ci, ktorzy zagwarantuja,że ich problemy (niepelnosprawnych) sa ważne - są po prostu ludżmi)
              • Gość: Ja Re: Apel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 06:15
                Myślę, że wszystkich kandydatów bardzo obchodzą niepełnosprawni, tylko kazdy z
                nich ma inne podejście do mówienia o tym przed wyborami.Nismakiem jest mówienie
                o tak ważnym problemie naszego społeczeństwa przed wyborami.Niepełnosprawni to
                nie jest karta przetargowa w wyborach.Zajmijmy się nimi na codzień.Jeżeli chce
                się o nich zadbać, nie trzeba oo tym mówić.Nie upokarzać ludzi,którzy należą w
                tym kraju do II klasy.Niestety mało kogo tak naprawdę obchodzi ich los.Nie
                myślmy tylko o zdrowych.Każdy z nas może za chwilę być niepełnosprawnym.
                • Gość: sas Ważne jest, że niepełnosprawni zrozumieli, że są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 13:44
                  realną siłą w naszym społeczeństwie.
                  W przypadku powodzenia ich apelu ;
                  apel.czest.pl
                  sprawujący władzę mocno się zastanowią zanim ich zlekceważą.
                  Nieważne kogo popierają, ale brawa za obywatelską postawę i apel o udział w
                  wyborach.
                • Gość: bb Re: Apel IP: *.prenet.pl 02.11.06, 20:59
                  do góry
        • Gość: bilder Re: Udział w wyborach to nie przywilej to obowią IP: *.dclient.hispeed.ch 30.10.06, 06:18
          Samemu probowac do koryta...
          • Gość: !! Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 09:54
            Podbijajcie ten watek, bo juz pojawiaja sie jakies tworzone przez osoby, ktore
            NIE pojda do wyborow - a powinny OPAMIETAC SIE i isc, nawet mimo tego, ze
            idealnego kandydata to nie ma i predko nie bedzie.
            • Gość: b Re: IP: *.prenet.pl 02.11.06, 12:06
              up
    • Gość: amator Wybory 12 listopda, mieszkańcy Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 22:40
      do urn !!!
      To nasz obowiązek.
      • Gość: wyborca Re: Wybory 12 listopda, mieszkańcy Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:36
        Ja idę,
        • Gość: mieszkaniec Re: Wybory 12 listopda, mieszkańcy Częstochowy IP: 80.54.173.* 03.11.06, 03:13
          Byle by nie Wrona
      • Gość: AS Re: Wybory 12 listopda, mieszkańcy Częstochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 10:06
        Do urny to masz jeszcze trochę czasu boś pewnie człek młody ... :)))

A ja mam wybory gdzieś ... czy to ważne kto będzie ... i tak jest to zawsze
        banda leniwych nierobów ... obiecanki cacanki a potem i tak się nic nie
        robi ... taka jest specyfika każdej administracji ... to nie firma prywatna
        gdzie się wszystko robi od ręki ...
        Urzędas jak ma na coś 30 dni to zrobi to i tak tego ostatniego 30 dnia ...
        Kadencje przelatują a problemy zostają ...

Nie ma pojęcia lepszy kandydat jest tylko subiektywna ocena ... wydaje nam się
        że ci będą lepsi od innych ... a jak będzie po wyborach każdy myślący dobrze
        wie ...

Dlatego takie nawoływanie ... do urn jest po prostu dziecinadą ... jak dostałem
        dowód też latałem na każde wybory ... a teraz to olewam i preferuję zajmowanie
        się własnymi sprawami ...
        • Gość: !! Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:46
          Dlatego takie nawoływanie ... do urn jest po prostu dziecinadą ... jak dostałem
          dowód też latałem na każde wybory ... a teraz to olewam i preferuję zajmowanie
          się własnymi sprawami ...

===

skoro zgadzasz sie z wiekszoscia i oddajesz swoj glos swoim sasiadom i innym
          ludziom - to Twoj wybor.
          tylko potem nie narzekaj, bo Cie hipokryto opluje.
          • Gość: AS Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 08:19
            Ja na nic nie narzekam bo preferuję swoje własne sprawy ... a do innych się po
            prostu trzeba dostosować. Gdyby mi Cz-wa nie odpowiadała to bym w niej nie
            mieszkał ...
    • adrian_borys Re: APEL do mieszkancow Czestochowy 04.11.06, 01:33
      świetny wpis! Głosujcie zamiast narzekać! Zostając w domu pozwalacie by ktoś
      wybrał za Was!

POzdrawiam
    • Gość: burza To już naprawdę nie są żarty, nazista na liście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 13:57
      wyborczej.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=51499032
      Poza tym jeżeli są tacy kandydaci, to nie dziwi stanowisko prezydenta wobec
      niepełnosprawnych ;
      apel.czest.pl
      Oddanie głosu to po prostu obowiązek, każdego rozsądnie myślącego mieszkańca
      naszego miasta.
      • Gość: Tadeusz N. Re: To już naprawdę nie są żarty, nazista na liśc IP: 212.160.108.* 07.11.06, 13:49
        Fakt, popieram.
    • Gość: jfk Re: APEL do mieszkancow Czestochowy IP: 212.160.86.* 04.11.06, 15:34
      śmiało to nic nie kosztuje głosujcie
      • Gość: pepi Re: APEL do mieszkancow Czestochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 21:43
        Wiem, że to ważne i bedę głosował zgodnie z waszym apelem. Pozdrawiam
        • Gość: b Re: APEL do mieszkancow Czestochowy IP: *.prenet.pl 05.11.06, 22:11
          apel wart podbicia - w górę
          • Gość: san Re: APEL do mieszkancow Czestochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 23:50
            w górę
            • Gość: pepi Re: APEL do mieszkancow Czestochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 00:02
              jw
    • Gość: tak Re: APEL do mieszkancow Czestochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 11:00
      up
    • Gość: tom Re: APEL do mieszkancow Czestochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 13:20
      popieram
      • Gość: gazik Re: APEL do mieszkancow Czestochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 11:40
        popieram.
        Nic o nas bez nas.
        • Gość: abz Re: APEL do mieszkancow Czestochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 13:38
          Popieram
          • Gość: b Re: APEL do mieszkancow Czestochowy IP: *.prenet.pl 07.11.06, 22:15
            odświeżam
            • Gość: kamil Re: APEL do mieszkancow Czestochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 23:13
              Bardzo wyrazisty ten apel, widać waszą determinacje. Zastanowię sie
              • Gość: sianko Re: APEL do mieszkancow Czestochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:32
                Jestem za .
                Częstochowskie układziki wymagają przewietrzenia i małego trzęsienia ziemii.
                Udział w wyborach konieczny.
                Apel przekazałem znajomym ;
                apel.czest.pl
                • Gość: asa Re: APEL do mieszkancow Czestochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 14:52
                  do góry głowy, idziemy na głosowanie.
                  • Gość: ja Re: APEL do mieszkancow Czestochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:03
                    up
    • Gość: samochodzik Re: APEL do mieszkancow Czestochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 01:24
      up
      budzimy się , do wyborów !
    • Gość: aaa Re: APEL do mieszkancow Czestochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 06:53
      a znasz pojęcie:wybór mniejszego złą.Dzieje się tak wtedy,kiedy z obowiązku
      obywatelskiego idziesz do urny wyborczej i do końca zaden z kandydatów nie
      przekonał cię w pełni do swoich racji.Dylemat! Nieobecni nie maja racji,co
      zrobić ,na kogo zagłosować,Z reguły wrzucamy swój głos ( w pojeciu dobrze
      spełnionego obowiązku) nie zaznaczając nikogo,i co się dzieje.Faworyt( pierwsze
      miejsce na liście,a więc lider,najbardziej zaangazowanu-a walka jest nawet nie
      macie pojęcia jaka bezpardonowa)wygrywa.Po wyborach czytasz listę wybranych i
      dostajesz gęsiej skórki.Nie po twojej myśli? tak .Tak wygląda
      demokracja.Obiecujesz sobie że następnym razem będziesz mądrzejszy.Dajesz sieę
      złapać lub nie na obietnice wyborcze i ....powtarzasz ten sam bład,choc tak
      sobie obiecywałes zmądrzeć!
      • Gość: ja Re: APEL do mieszkancow Czestochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 14:11
        Zdarza sie tak, ja jednak zawsze świadomie głosuje i jestem ze swojego głosu zadowolony.
        • Gość: Tadeusz N. Re: APEL do mieszkancow Czestochowy IP: 212.160.108.* 09.11.06, 21:05
          Jednak podbijam temat
    • Gość: asa Re: APEL do mieszkancow Czestochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 09:07
      jescze dwa dni i wybory.
      Idziemy !
      • Gość: Częstochowianin Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 18:05
        up
        • Gość: kamil Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:40
          Dobry,może sie uda wybrac tych, o których piszecie
          • Gość: ja Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:24
            • Gość: no Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 22:40
              No, do góry -bo można tylko do godz.24
              • Gość: Częstochowianin Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 13:52
                up
    • Gość: asik Re: APEL do mieszkancow Czestochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 14:11
      idziemy na wybory
      apel.czest.pl
    • Gość: Częstochowianin PODBIJajcie jutro ile sie da!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 18:35
      Niech ten temat przesladuje jutro nieglosujace lenie przez caly dzien!!!
      Zrobmy to dla naszego miasta!!!
      • Gość: B Re: PODBIJajcie jutro ile sie da!!! IP: *.prenet.pl 12.11.06, 16:52
        podbijamy, ......słabo z frekwencją
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka