misiakilla 27.10.06, 14:49 Jak inni szukaja to i ja sobie poszukam a co :) Szukam normalnych ludzi. W calej szerokosci znaczenia tych slow :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Szukam normalnych ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 15:18 ja jestem normalny ja , dlaczego mam takie długie rękawy ....Uwierzcie mi jestem normalny Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: Szukam normalnych ludzi 28.10.06, 15:47 ciekawe czy "Ja" ma te rekawy wiazane z tylu :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Szukam normalnych ludzi 28.10.06, 16:17 misiakilla napisał: > Jak inni szukaja to i ja sobie poszukam a co :) > > Szukam normalnych ludzi. W calej szerokosci znaczenia tych slow :) normalni ludzie hmmm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Szukam normalnych ludzi IP: *.trustnet.pl 28.10.06, 16:50 ja jestem normalny daj jakies kontak do siebie zeby mozna sie z toba porozumiec np gg to sobie poklikamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Szukam normalnych ludzi IP: *.prenet.pl 28.10.06, 19:26 pierwszy raz slysze o normalnym studencie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: Szukam normalnych ludzi 28.10.06, 19:28 Chyba zburzę nieco obraz tego studenckiej normalności, jeśli powiem, że Misiakilla, z którym student chce poklikać, jest stuprocentowym facetem. ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: Szukam normalnych ludzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 21:34 hhehe dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Szukam normalnych ludzi 28.10.06, 21:03 do normalnosci mi daleko. czasami nawet bardzo ;) i co? znalazłe?? Odpowiedz Link Zgłoś
aureliano4 Re: Szukam normalnych ludzi 28.10.06, 21:57 Dawać mi tu natychmiast ze rozbebeszone zwłoki, jutro niedzielny obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Szukam normalnych ludzi 28.10.06, 22:00 na obiad lepsze jest coś świeżego;) poczekaj na te zwłoki do jutra.. będzie jak znalazł ;) no, chyba że to tak jak z dziczyzną - że musi przez noc skruszeć;) Odpowiedz Link Zgłoś