Gość: ewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 18:05 słyszeliśćie o tym ze w depo w środę jest jakaś impreza dla studentów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: DEPO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 18:29 ewcia jutro mega party w depo!! Otrzęsiny tzw!! podobno wszystkie uczelnie sie spotykaja w tym lokalu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzi Nawet jakby impreza z prezydentem na czele... IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 07.11.06, 18:37 ..była to nie poszłabym do tego burdelu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Nawet jakby impreza z prezydentem na czele... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 23:46 moze i burdel ale ten burdel tworzą osoby tam chodzące!! A myśle ze jutro bedzie całkiem inne towarzystwo i bedzie meeeega impreza!! tak mi sie bynajmniej wydaje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: Nawet jakby impreza z prezydentem na czele... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 23:53 bynajmniej tak Ci się wydaje, jutor bęzie tam 3 razy więcej osób tworzących burdel jak co tydzień... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Nawet jakby impreza z prezydentem na czele... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 23:59 oj czepiacie sie tych dyskotek!! Dla przykładu Don kichot-podobno sami ku..arze i dziwki itd itp Depo-ch....jnia straszna Porter-dzieci i draksy Proforma jeszcze cos innego to gdzie tu sie chodzic bawic???? Co mam qwa do innego miasta jezdzic co week??Najlepiej siedziec w domu i ...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: Nawet jakby impreza z prezydentem na czele... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 00:03 zacznij brać i puszczać się to zostaniesz w Częstochowie nie patrząc na nic... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: DEPO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 00:22 w srode w depo jest impreza dla wszystkich studentow z Czestochowy,bedzie fajnie,piwko ma byc tansze,mysle,ze warto zajrzec....moze wreszcie studenci zaczna sie fajnie bawic i zjednocza sily... Odpowiedz Link Zgłoś
caiber Re: DEPO 08.11.06, 02:23 bedzie git ja ide sa jeszcze ludzie co nie biora i umia sie zachowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: DEPO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:25 umieją??????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scrat Re: DEPO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:29 bród, smród i wiocha pełną gębą. Najgorszy syf w Częstochowie, to już chyba porter jest lepszy niż to bagno ... Odpowiedz Link Zgłoś
caiber Re: DEPO 08.11.06, 17:01 napewno bo to nie smarkacze po 15 -18 latek ale ruznie to bywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: DEPO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:14 depo tworza czestochowskie blachary moj chlopak jest tego swiadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
caiber Re: DEPO 08.11.06, 19:30 ele one odpowiadaja za siebie ja od takich trzymam sie z dala bylem tam zeby nie sklamac 4 razy dzis bede 5 Odpowiedz Link Zgłoś