IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 18:05
słyszeliśćie o tym ze w depo w środę jest jakaś impreza dla studentów
Obserwuj wątek
    • caiber Re: DEPO 07.11.06, 18:11
      a jestes studentka bo to dla studentow
    • Gość: lol Re: DEPO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 18:29
      ewcia jutro mega party w depo!! Otrzęsiny tzw!! podobno wszystkie uczelnie sie
      spotykaja w tym lokalu!!
    • Gość: kuzi Nawet jakby impreza z prezydentem na czele... IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 07.11.06, 18:37
      ..była to nie poszłabym do tego burdelu...
      • Gość: ... Re: Nawet jakby impreza z prezydentem na czele... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 23:46
        moze i burdel ale ten burdel tworzą osoby tam chodzące!! A myśle ze jutro
        bedzie całkiem inne towarzystwo i bedzie meeeega impreza!! tak mi sie bynajmniej
        wydaje!!
        • Gość: uszczypliwy Re: Nawet jakby impreza z prezydentem na czele... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 23:53
          bynajmniej tak Ci się wydaje, jutor bęzie tam 3 razy więcej osób tworzących
          burdel jak co tydzień... :)
          • Gość: ... Re: Nawet jakby impreza z prezydentem na czele... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 23:59
            oj czepiacie sie tych dyskotek!! Dla przykładu Don kichot-podobno sami ku..arze
            i dziwki itd itp Depo-ch....jnia straszna Porter-dzieci i draksy Proforma
            jeszcze cos innego to gdzie tu sie chodzic bawic???? Co mam qwa do innego miasta
            jezdzic co week??Najlepiej siedziec w domu i ...??
            • Gość: uszczypliwy Re: Nawet jakby impreza z prezydentem na czele... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 00:03
              zacznij brać i puszczać się to zostaniesz w Częstochowie nie patrząc na
              nic... :)
    • Gość: gosc Re: DEPO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 00:22
      w srode w depo jest impreza dla wszystkich studentow z Czestochowy,bedzie
      fajnie,piwko ma byc tansze,mysle,ze warto zajrzec....moze wreszcie studenci
      zaczna sie fajnie bawic i zjednocza sily...
      • caiber Re: DEPO 08.11.06, 02:23
        bedzie git ja ide sa jeszcze ludzie co nie biora i umia sie zachowac
        • Gość: :P Re: DEPO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:25
          umieją???????????????????????????????
    • Gość: scrat Re: DEPO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:29
      bród, smród i wiocha pełną gębą. Najgorszy syf w Częstochowie, to już chyba
      porter jest lepszy niż to bagno ...
      • caiber Re: DEPO 08.11.06, 17:01
        napewno bo to nie smarkacze po 15 -18 latek ale ruznie to bywa
        • Gość: ania Re: DEPO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:14
          depo tworza czestochowskie blachary moj chlopak jest tego swiadkiem
          • caiber Re: DEPO 08.11.06, 19:30
            ele one odpowiadaja za siebie ja od takich trzymam sie z dala bylem tam zeby nie
            sklamac 4 razy dzis bede 5

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka