Gość: ada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 12:37 Posiadam wykupione od UM na własność 48m kw. 2pokoje i kuchnia w blokach.Czy mam szanse zamienić się na domek z ogródkiem? Bywają chętni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inna-bajka Re: zamiana 10.11.06, 12:42 Chyba tak. Ale prędzej uda Ci się sprzedać takie mieszkanie i to za bardzo dobre pieniądze i wybrać domek na własną rękę oczywiście z dopłatą. Kupuj sobie pośrednika (wtorek, piątek). Tam jest masa ogłoszeń, nawet takich o zamianie. Mieszkanie sprzedasz od ręki sama szukałam bardzo długo właśnie takiego i musiałam iść na duże kompromisy, aby zrealizować swój cel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: zamiana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 13:31 Ja mam M-4, 50m2- niski czynsz /200 zł + woda i pozostałe.Robiliśmy w tamtym roku rozeznanie n/t zamiany na domek. Może nie mieliśmy szczęścia, ale to, co nam proponowano to małe chatki do kapitalnego remontu,daleko za miastem. Rzeczywiście trzeba czekać na wyjątkową okazję, ale Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zamiana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 14:22 A ja posiadam M3 w blokach 48m2 własnosciowe i zastanawiam sie nad zamianą na M4 też oczywiście własnościowe.Proszę podpowiedzcie jak to zrobić??? Czy lepiej sie opłaca sprzedac i kupic następne???? Dzieki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś